|

Zet uw privécloud op

Opzetten Zet uw openbare, hybride of privécloudinfrastructuur op
Hoe ontwikkelt u uw IT-infrastructuur zodat het zich automatisch aanpast aan uw behoeften? Met Dell Data Center Solutions en referentiearchitecturen profiteert uw organisatie van de voordelen van cloudcomputing, meer capaciteit zonder uw infrastructuur uit te breiden, flexibiliteit en meer opties. En dit alles met minimale investeringen.
 Praat met Dell over cloudcomputing.
Dell heeft veel ervaring met het helpen van vooraanstaande organisaties, zoals Microsoft® Corporation en eBay®, bij het opzetten van hun cloudomgevingen en het uitvoeren van een van de grootste gevirtualiseerde omgevingen in de branche. We kunnen deze expertise toepassen zodat u de juiste cloudomgeving voor uw bedrijf kunt creëren.
Active Systems 800 Dell OpenStack-Powered Cloud SolutionDell Crowbar
Active Systems 800Dell OpenStack-Powered Cloud SolutionDell Crowbar
Middelgrote tot grote privéclouds met vooraf ontwikkelde, in een rack geplaatste, bekabelde, geteste en geconfigureerde infrastructuur.Zet uw open-source cloud-ecosysteem op en beheer het met Dell™ PowerEdge servers en onze OpenStack platformoplossing.Versnel implementatie en vereenvoudig het onderhoud van OpenStack met behulp van Dell Crowbar software.
Meer informatie ›Meer informatie ›
   
Dell SUSE, aangedreven door OpenStackDell serversDell storage
Dell SUSE Cloud Solution, aangedreven door OpenStackDell serversDell Storage
Eenvoudig uw OpenStack cloudcapaciteit implementeren en beheren met de Dell SUSE Cloud Solution.Bouw een robuuste cloudinfrastructuur met servers die speciaal voor virtualisatie, schaalbaarheid en applicaties zijn gemaakt.Onmisbare bedrijfsdata beschermen, opslaan en archiveren terwijl de schaalbaarheid en bedrijfscontinuïteit zijn verzekerd.
Meer informatie ›Meer informatie ›Meer informatie ›
   
Dell NetworkingDell Cloud Client ComputingXPS13 Developer Edition
Dell NetworkingDell Cloud Client ComputingXPS13 Developer Edition
Verbeter de connectiviteit, de latentie, het herstelvermogen en de schaalbaarheid van uw cloudinfrastructuur.Help gebruikers, bescherm data en bespaar kosten met Dell zero- en thin-client apparaten.Combineer de XPS 13 laptop met Ubuntu 12.04 LTS om een client-to-cloud-oplossing voor ontwikkelaars te creëren.
Meer informatie ›Meer informatie ›Meer informatie ›
Modulaire datacenters van Dell
Modulaire datacenters van Dell
Schaal uw datacenter snel met voorgefabriceerde containers die eenvoudig zijn te implementeren en die voor de gebruiker zijn geoptimaliseerd.  
Meer informatie ›


Documents

 1. Klik hier om de PDF-versie te lezen

  Dell Active System Manager(In het Engels)

  4-6-2013

  Geharmoniseerd infrastructuurbeheer voor geconvergeerde datacenters.

 2. Klik hier om de PDF te lezen

  Dell OpenStack-Powered Cloud Solution (In het Engels)

  15-7-2013

  Kom meer te weten over Dell OpenStack-Powered Cloud, een eenvoudig te implementeren open-source Infrastructure-as-a-Service cloudoplossing (IaaS) die geautomatiseerde, flexibele, sterk schaalbare cloudcomputing biedt.

 3. Klik hier om de PDF-versie te lezen

  Dell Active Infrastructure (In het Engels)

  4-6-2013

  Oplossingen voor een geconvergeerd framework voor datacenters, met een evenwichtige combinatie van intuïtief infrastructuurbeheer, een flexibele architectuur en een geharmoniseerd supportmodel waarmee u de robuustheid, efficiëntie en kwaliteit van uw IT-services kunt optimaliseren.

Wat is cloud computing? De strategie achter de technologie

Een consistente cloudstrategie die positieve bedrijfsresultaten stimuleert, is afhankelijk van de samenwerking tussen IT-medewerkers en managers. Net zoals IT niet als een silo binnen het bedrijf kan werken, kan cloud computing niet als een silo binnen IT werken.

De bedrijfsgebonden technologieën van andere cloudleveranciers vereisen dat u uw IT-omgeving aan hun mogelijkheden aanpast. Een strategie op de lange termijn vereist een infrastructuur die open is en zich kan aanpassen naarmate uw bedrijfs- en IT-prioriteiten veranderen.

De benadering van Dell voor het ontwerpen en implementeren van een open cloudstrategie richt zich op de zakelijke en culturele verwachtingen. We geloven het volgende:

 • Cloud computing is geen technologie, het is een strategie. Cloud computing is onderdeel van een allesomvattende strategie om de groei te versnellen, uw werknemers meer mogelijkheden te bieden en uw bedrijf te transformeren. We zetten ons in om oplossingen te ontwikkelen die bij uw bedrijfsvisie passen en die uw bedrijf verder helpen met maximale flexibiliteit en minimale risico's.

 • Cloud computing moet zich aan u aanpassen, niet andersom. De meeste bedrijven zijn al onderweg naar de cloud, maar elk bedrijf heeft unieke behoeften en obstakels. We werken met u en uw medewerkers om uw strategie aan de juiste cloudoplossingen te koppelen — zonder uw bedrijfsactiviteiten te onderbreken.

 • Cloud computing werkt het beste wanneer het probleemloos integreert. Onze aanpak bestaat niet uit het verwijderen en vervangen, maar eerder uit het gebruikmaken van bestaande investeringen en opbouwen vanaf de huidige situatie We zien cloud computing als een logische vervolgstap op wat organisaties al doen, en een manier voor bedrijven om voort te bouwen op reeds aanwezige technologieën en processen.

Als u wilt weten hoe Dell u kan helpen bij het ontwikkelen en implementeren van uw cloudstrategie, neem dan vandaag nog contact op met een Dell expert.

Met flexibele, geïntegreerde en veilige cloudoplossingen

Dell maakt vanaf het begin al deel uit van de evolutie van cloud computing. Tegenwoordig wordt meer dan 50 procent van alle openbare en privéclouds uitgevoerd op Dell-hardware. Onze infrastructuur levert digitale mappen aan mobiele gebruikers, e-mail in de cloud aan advocaten en meer dan zes miljard veilige diagnostische afbeeldingen aan ziekenhuizen en artsen.

Profiteer van onze best practices
Met behulp van een oplossingsgerichte aanpak helpt Dell u meer uit uw cloudomgeving te halen met de flexibiliteit om aanpassingen door te voeren zoals u dat wilt. De cloudoplossingen van Dell elimineren de risico's van eigen architecturen en maken interne innovaties mogelijk op basis van uw specifieke behoeften. Dell levert de ondersteuning, de referentiearchitectuur en het framework voor implementatie om u succesvol te maken.

Beheer de toekomst
Dell maakt het makkelijk om de cloud te maken en beheren, zodat deze gelijke tred houdt met de snelheid waarmee uw bedrijfsstrategieën of -processen veranderen. U kunt het pad maken dat u vandaag nodig hebt en dit implementeren zonder u zorgen te hoeven maken over de risico's van exitstrategieën en de afhankelijkheid van één leverancier.

Dell brengt de cloud terug naar de realiteit met een end-to-end portfolio met services en oplossingen. We geloven in het maken van eenvoudige oplossingen waardoor de cloud voor u werkt — niet andersom.

Voor meer informatie over de voordelen van de cloudoplossingen van Dell neemt u vandaag nog contact op met een vertegenwoordiger.

Meld u aan bij de cloud community van Dell om inzicht te krijgen in de branche, meer te leren over de voordelen van cloud computing en ervaringen met en ideeën over de cloud met uw collega's te delen. Onze blogs, video's, webinars en andere tools voor sociale media bevatten nieuws, instructiegidsen, meningen van experts uit de sector en productupdates waarmee u de controle houdt over de cloud.