|

Cloudcomputingbronnen

Verbeter uw kennis van cloud en weet wat uw opties zijn. Dell heeft whitepapers, best practices en tips van experts verzorgd om u te laten slagen. Bekijk onze bronnen over onderwerpen uiteenlopend van evaluatie van bedrijfsbehoeften tot migratie.
Cloud Computing Whitepaper

Whitepapers, brochures en gegevensoverzichten

 1. Klik hier om de PDF te lezen

  Datasheet: Dell Cloud Onsite Service (In het Engels)

  30-9-2013

  Ontlast uw operationele staf met oplossingen voor een privécloud op locatie, beheerd en gecontroleerd door Dell.

 2. Klik hier om de PDF te lezen

  Vind uw weg in het veranderende landschap van cloudbeveiliging (In het Engels)

  11-9-2013

  Kom meer te weten over de huidige grote bedreigingen, hoe en waarom het belang van deze dreigingen is veranderd, en de waargenomen versus de daadwerkelijke bedreigingsniveaus. Ontdek hoe het beveiligingsaanbod van Dell u kan helpen deze bedreigingen te verminderen.

 3. Klik hier om de PDF te lezen

  Dell Cloud On Demand met ScaleMatrix (In het Engels)

  1-8-2013

  Kom meer te weten over de samenwerking tussen Dell en ScaleMatrix, en hoe zij u VMware kunnen bieden dat is gebaseerd op publieke-cloudoplossingen.

 4. Klik hier om de PDF te lezen

  Dell Cloud On Demand met Joyent (In het Engels)

  1-8-2013

  Kom meer te weten over publieke-cloudoplossingen ontworpen voor de ontwikkeling van mobiele apps, e-commerce en big data-applicaties, aangeboden door Dell en Joyent.

 5. Klik hier om de PDF te lezen

  Intel TXT Crowbar Barclamp oplossingsoverzicht (In het Engels)

  24-7-2013

  Ontdek hoe Dell en Intel hebben samengewerkt om Intel® Trusted Execution Technology (Intel TXT) in het Crowbar framework te integreren. Dit vereenvoudigt het gebruik van Intel TXT in OpenStack omgevingen.

 6. Klik hier om de PDF te lezen

  Dell OpenStack-Powered Cloud Solution (In het Engels)

  15-7-2013

  Kom meer te weten over Dell OpenStack-Powered Cloud, een eenvoudig te implementeren open-source Infrastructure-as-a-Service cloudoplossing (IaaS) die geautomatiseerde, flexibele, sterk schaalbare cloudcomputing biedt.

 7. Klik hier om de PDF te lezen

  Impact en resultaten van de cloud voor bedrijfsleiders (In het Engels)

  1-2-2013

  Kom meer te weten over het bedrijfsmatige en concurrentiebelang van cloudcomputing en de rollen die bedrijfsleiders spelen bij de succesvolle implementatie ervan. Beoordeel trends en cloudgedreven transformaties die kunnen helpen innovaties in uw gehele onderneming te realiseren.

 8. Klik hier om de PDF te lezen

  In cloudcomputing geldt: simpeler is slimmer (In het Engels)

  9-12-2012

  Kom alles te weten over de manieren waarop Dell uw IT-organisatie kan helpen bij het ontwerpen van flexibele, geïntegreerde en veilige cloudcomputing-strategieën. Deze strategieën helpen u moeiteloos over te schakelen naar de cloud, algehele IT-prestaties te verbeteren, en operationele uitgaven en beveiligingsbedreigingen te beheren.

 9. Klik hier om de PDF te lezen

  Dell iDRAC7 met Lifecycle Controller (In het Engels)

  30-11-2012

  Maak bewaking, beheer, onderhoud, updates en implementatie van Dell servers vanaf elke locatie mogelijk, zonder tussenkomst van personen en ongeacht de status van het besturingssysteem: gebruik Integrated Dell Remote Access Controller 7 (iDRAC7) met Lifecycle Controller.

 10. Dell Modernization Assessment voor SAP

  Dell Modernization Assessment voor SAP (In het Engels)

  24-4-2012

  Verbeter bedrijfsmatige efficiëntie en bereik een hoger investeringsrendement door meer waarde te halen uit SAP. Met Dell Modernization Assessment voor SAP kunt u kosten besparen, IT-productiviteit verhogen en flexibiliteit verbeteren.

 11. Dell migratieservice voor SAP-applicaties

  Dell migratieservice voor SAP-applicaties (In het Engels)

  24-4-2012

  Verlaag uw total cost of ownership (TCO) voor SAP-applicaties door u minder afhankelijk te maken van complexe en dure bedrijfsgebonden platformen met de Dell migratieservice voor SAP-applicaties.

 12. Klik hier om de PDF te lezen

  Het opstarten van OpenStack clouds (In het Engels)

  8-2-2012

  Ontwikkel een open-source cloudinfrastructuur gebaseerd op OpenStack en Dell PowerEdge C servers. Kom meer te weten over de ontwerpprincipes voor het creëren van een hyperscale cloudinfrastructuur en hoe Dell OpenStack-Powered Cloud Solution u kan helpen er een op te zetten.

Video's

 1. tlv-15-security-management_nl.jpg

  Bedreigingen van cybercriminelen beheren (In het Engels)

  Dell SecureWorks kan bedrijven van elke omvang helpen hun infrastructuurbeveiliging efficiënt te beheren, gegevens te herstellen na cyberaanvallen en risico's in de toekomst te beperken.

Klantreferenties