|

Bronnenbibliotheek

 1. Drie moeilijke bedrijfsuitdagingen voor private cloud (In het Engels)

  29 mrt 2018

  Dell heeft ervaring opgedaan door met veel klanten samen te werken aan de implementatie van private cloudoplossingen. In deze whitepaper worden drie moeilijke bedrijfsuitdagingen besproken, waaraan private cloudoplossingen tegemoet kunnen komen.

 2. Microsoft private cloud TCO-studie (In het Engels)

  29 mrt 2018

  Deze gedetailleerde whitepaper bevat een TCO-studie, uitgevoerd door Principled Technologies. Deze studie vergelijkt de totale kosten over vijf jaar van het hosten van een algemeen applicatieprofiel in een public cloud met de kosten voor het uitvoeren van die workload op aangeschafte hardware.

 3. Profiteer van talloze voordelen met een upgrade naar de nieuwe Dell OptiPlex 7040-desktops

  02 dec 2016

  Nieuwe OptiPlex 7040 desktops: Betere prestaties in een kleinere behuizing, zonder in te leveren op bedrijfskritische functies

 4. Til uw cloudstrategie naar een hoger niveau

  18 mrt 2016

  Ontdek hoe u betere inzichten verkrijgt en profiteert van meer beschikbaarheid en flexibiliteit met toekomstgerichte cloudoplossingen van Dell.

 5. Dell Private Cloud eBook

  09 jun 2014

  Deze documentsamenvatting laat meerdere voorbeelden zien van hoe Dell private cloudoplossingen voordelen voor klanten hebben opgeleverd.

 6. Wat maakt van een private cloud een cloud - UBM whitepaper (In het Engels)

  09 jun 2014

  Het is niet eenvoudig om een flexibele, beheerbare private cloudomgeving te creëren die efficiency mogelijk maakt en zakelijke problemen oplost. We kijken naar de vereiste stappen

 7. Datasheet: Dell Cloud Onsite Service (In het Engels)

  30 sep 2013

  Ontlast uw operationele staf met oplossingen voor een privécloud op locatie, beheerd en gecontroleerd door Dell.

 8. Vind uw weg in het veranderende landschap van cloudbeveiliging (In het Engels)

  11 sep 2013

  Kom meer te weten over de huidige grote bedreigingen, hoe en waarom het belang van deze dreigingen is veranderd, en de waargenomen versus de daadwerkelijke bedreigingsniveaus. Ontdek hoe het beveiligingsaanbod van Dell u kan helpen deze bedreigingen te verminderen.

 9. Een strategie voor het verplaatsen van IT naar het tijdperk van cloudcomputing (In het Engels)

  22 aug 2013

  Ontdek hoe cloudcomputing staat voor zowel de natuurlijke ontwikkeling van het datacenter, als de toekomst van servicelevering in IT. Met deze strategie kan uw organisatie de manier waarop het IT-services levert vernieuwen en zo betere bedrijfsresultaten behalen.

 10. Dell Cloud On Demand met Joyent (In het Engels)

  01 aug 2013

  Kom meer te weten over publieke-cloudoplossingen ontworpen voor de ontwikkeling van mobiele apps, e-commerce en big data-applicaties, aangeboden door Dell en Joyent.

Cloud Computing Whitepaper
Open hier de Dell(In het Engels)