|

Cloud Computing bronnen

Aan dynamische bedrijfsbehoeften voldoen

Om effectief te kunnen concurreren hebt u een IT-infrastructuur nodig die snel geschaald kan worden uitgebreid om aan de dynamische bedrijfsbehoeften te voldoen en het gebruik van uw IT-investering te maximaliseren. Dell heeft een groeiende portfolio van efficiënte cloud computing-oplossingen ontwikkeld die u helpen die flexibele infrastructuur tot stand te brengen.

Of u nu kiest voor de evolutionaire aanpak door virtualisatie of een meer revolutionaire aanpak door een geheel nieuwe infrastructuur te ontwikkelen, met Dell beschikt u over een cloud waar u veel profijt van hebt. Wij bieden consulting, cloud computing-componenten en kant-en-klare oplossingen op basis van geteste, vooraf geassembleerde en volledig ondersteunde hardware, software en services.

Door deze oplossingen, samen met onze cloudreferentiearchitecturen, kunt u snel, gemakkelijk en probleemloos infrastructuren met privé-, publieke of hybride clouds implementeren en beheren.

Wilt u meer weten over wat cloud computing inhoudt? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Intel, het Intel-logo, Xeon en Xeon Inside zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van Intel Corporation in de Verenigde Staten
en/of andere landen.
 1. Profiteer van talloze voordelen met een upgrade naar de nieuwe Dell OptiPlex 7040-desktops

  02 dec 2016

  Nieuwe OptiPlex 7040 desktops: Betere prestaties in een kleinere behuizing, zonder in te leveren op bedrijfskritische functies

 2. Dataoverzicht VMware Private Cloud Accelerator (In het Engels)

  Zoekt uw organisatie naar zakelijk gevalideerde cloudoplossingen waarmee infrastructuurbeheer wordt verbeterd en kosten worden verlaagd? Consultants van Dell kunnen u helpen om een persoonlijke oplossing te ontwikkelen via modulaire private cloudaccelerators op basis van vSphere, vCenter en vCloud en via aanvullende krachtige tools voor automatisering waarmee de cloud sneller kan worden gerealiseerd dan eerder mogelijk was.

 3. Koffiepauze - hypergeconvergeerde infrastructuur voor cloud (In het Engels)

  De markt voor private cloudhardware en -software groeit explosief, omdat meer IT-afdelingen de overstap maken van infrastructuurgerichte naar servicegerichte levering van applicaties. Een belangrijk hulpmiddel voor deze toekomstige groei wordt de appliance voor hypergeconvergeerde infrastructuur. In deze whitepaper wordt samengevat hoe deze appliances een nieuwe benadering voor de markt vormen.

 4. Til uw cloudstrategie naar een hoger niveau

  18 mrt 2016

  Ontdek hoe u betere inzichten verkrijgt en profiteert van meer beschikbaarheid en flexibiliteit met toekomstgerichte cloudoplossingen van Dell.

 5. Drie moeilijke bedrijfsuitdagingen voor private cloud (In het Engels)

  20 okt 2014

  Dell heeft ervaring opgedaan door met veel klanten samen te werken aan de implementatie van private cloudoplossingen. In deze whitepaper worden drie moeilijke bedrijfsuitdagingen besproken, waaraan private cloudoplossingen tegemoet kunnen komen.

 6. Wat maakt van een private cloud een cloud - UBM whitepaper (In het Engels)

  09 jun 2014

  Het is niet eenvoudig om een flexibele, beheerbare private cloudomgeving te creëren die efficiency mogelijk maakt en zakelijke problemen oplost. We kijken naar de vereiste stappen

 7. Dell Private Cloud eBook

  09 jun 2014

  Deze documentsamenvatting laat meerdere voorbeelden zien van hoe Dell private cloudoplossingen voordelen voor klanten hebben opgeleverd.

 8. Datasheet: Dell Cloud Onsite Service (In het Engels)

  30 sep 2013

  Ontlast uw operationele staf met oplossingen voor een privécloud op locatie, beheerd en gecontroleerd door Dell.

 9. Vind uw weg in het veranderende landschap van cloudbeveiliging (In het Engels)

  11 sep 2013

  Kom meer te weten over de huidige grote bedreigingen, hoe en waarom het belang van deze dreigingen is veranderd, en de waargenomen versus de daadwerkelijke bedreigingsniveaus. Ontdek hoe het beveiligingsaanbod van Dell u kan helpen deze bedreigingen te verminderen.

 10. Een strategie voor het verplaatsen van IT naar het tijdperk van cloudcomputing (In het Engels)

  22 aug 2013

  Ontdek hoe cloudcomputing staat voor zowel de natuurlijke ontwikkeling van het datacenter, als de toekomst van servicelevering in IT. Met deze strategie kan uw organisatie de manier waarop het IT-services levert vernieuwen en zo betere bedrijfsresultaten behalen.

Cloud Computing Whitepaper
Open hier de Dell(In het Engels)