|

Storageproducten en diensten

Optimaliseer uw virtuele infrastructuur met gevirtualiseerde storageoplossingen

Uw data blijven zich vermenigvuldigen, of uw bedrijf nu groot of klein is. Gevirtualiseerde storageoplossingen van Dell helpen u de efficiëntie, flexibiliteit en betrouwbaarheid van uw complete virtuele infrastructuur te maximaliseren.

Onze gevirtualiseerde storageoplossingen bevatten ingebouwde intelligentie en strakke integratie met de meest toonaangevende virtuele platforms: VMware® vSphere®, Microsoft® Hyper-V en Citrix® XenServer. Bovendien maken ze het volgende mogelijk:
  • Geautomatiseerde storage in lagen en doorlopende optimalisatie van data binnen beschikbare storagecapaciteit om prestaties te verbeteren
  • Uitstekende betrouwbaarheid met geïntegreerde databescherming en disaster managementtools die zijn geoptimaliseerd voor virtuele infrastructuren
  • Eenvoudige implementaties en moeiteloze administratie met geïntegreerde beheertools
  • Lagere totale eigendomskosten door een verkleinde storageruimte, vereenvoudigde activiteiten, gebundelde automatisering en innovatie, en doorlopende softwarelicenties
Oplossingen om verder te komen
Schaal moeiteloos mee met datagroei en vermijd de kosten van veroudering en storende, grote bedrijfsbrede upgrades met de Dell Compellent SC8000 en VMware vSphere plug-in.

Onze EqualLogic PS oplossingen vereenvoudigen de behoefte aan IP-gebaseerde storage uit het middensegment. Dit is mogelijk door geïntegreerd, compleet virtueel storagebeheer en databeschermingstools, waaronder: Virtual Storage Manager (VSM) voor VMware omgevingen en Host Integration Tools voor Microsoft Windows® Hyper-V.

Voldoe aan de behoeften van implementaties op afdelingen en in kleine bedrijven met de Dell PowerVault MD oplossing. De oplossing bevat een reeks krachtige Storage Area Network (SAN) en Direct-Attached Storage (DAS) arrays, uitbreidingsbehuizingen met hoge capaciteit en robuuste beheersoftware.

Network-Attached Storage (NAS) uit de Dell FluidFS reeks kan een aanvulling zijn op Compellent en EqualLogic platforms voor gebundelde bestands- en blockdatacapaciteit.

Neem contact op met een Dell expert om te ontdekken hoe u kunt virtualiseren met de nieuwste technologieën, uw virtuele storage op uw eigen tempo kunt laten groeien, en geld kunt besparen.
Neem contact op met een Dell expert

Open hier de Dell

(In het Engels)