|

De PowerEdge FX architectuur

Een nieuwe definitie van datacenterflexibiliteit met een softwaregedefinieerde modulaire infrastructuur.

Combineer efficiënt beheer met flexibele IT-bouwstenen van servers, storage en netwerken en optimaliseer voor zowel moderne als legacy workloads.
Een nieuwe definitie van datacenterflexibiliteit met een softwaregedefinieerde modulaire infrastructuur. Sla een brug van het traditionele datacenter naar een softwaregedefinieerd datacenter en profiteer van nieuwe efficiëntie met het FX2 chassis  dat koeling, stroom, netwerken en PCI-uitbreidingsslots deelt met verschillende onderdelen van de FX server en storage, die aangesloten kunnen worden op het chassis.
Door deze modulaire onderdelen van de FX architectuur te combineren, kunt u snel de precieze combinatie van computing-, storage- en netwerkbronnen implementeren die het best passen bij uw bedrijfsbehoeften.

De mogelijkheid om uw bronnen snel te implementeren en anders toe te wijzen, helpt bij het creëren van een dynamische, workloadgeoptimaliseerde modulaire infrastructuur die datacenterflexibiliteit een nieuwe definitie geeft en waarmee u de concurrentie een stap voor blijft.Workloadoptimalisatie

Pas uw infrastructuur heel eenvoudig aan uw workloads aan met 'hapklaar'-formaat modulaire blocks van computing- en storagebronnen. Schaal van single-socket microservers op naar krachtige 4-socket servers en voeg enorme DAS-capaciteit toe binnen één 2U-rackchassis om uw datacenter af te stellen met de precieze computingkracht die u nodig hebt voor uw taken. Implementeer een ongeëvenaarde IT-infrastructuurdensity om de algehele kosten te verlagen en workloadprestaties te verbeteren.  Workloadoptimalisatie

Met de FX architectuur kunt u elke soort storage gebruiken die past bij uw behoeften (SAN, DAS, of softwaregedefinieerd) inclusief in-chassis Direct-Attached FX storageblocks.
 

Efficiency in het datacenter

 Efficiency in het datacenterMet FX kunt u workloads on-demand schalen en capaciteit incrementeel toevoegen, zonder de kosten en inefficiëntie van overprovisioning, en zo gereed zijn voor moderne workloads. Een volledig portfolio van FX componenten (van microservers tot 4-socket servers, plus een compact Direct-Attached storagecomponent met 16 schijven) biedt fenomenale infrastructuurflexibiliteit, waaronder compacte virtualisatie of schaalbare Hadoop omgevingen voor analyse van big data.
Optionele IO-aggregatormodules besparen tijd en geld door de complexiteit van bekabeling te verminderen, 'oost/west'-verkeer binnen het chassis te verbeteren en eenvoudige LAN/SAN-convergence te bieden.
 

Vereenvoudigd beheer

Stroomlijn beheer van uw modulaire infrastructuur met Dell EMC OpenManage. Vereenvoudig het opbouwen en beheren van datacenters door systeembeheer en hypervisorintegratie van bedrijfsniveau te combineren met een modulaire infrastructuur. Zorg voor consistent beheer en behoud de stijl van beheer die past bij uw datacenter en personeel. Beheer op het niveau van de server, het chassis of het rack.  Vereenvoudigd beheer
Implementeer en provision servers bovendien sneller en automatiseer dagelijkse operationele activiteiten met het agentvrije levenscyclusbeheer van Dell EMC Remote Access Controller (iDRAC) met Lifecycle Controller en de Dell EMC Chassis Management Controller (CMC). 

Praat met een Dell expert voor meer informatie over de FX architectuur.
Online adviseur
IT-infrastructuur Whitepaper