|

Oplossingen voor het basisonderwijs

Scholen moeten enorm overschakelen wanneer zij overstappen op een digitale leeromgeving.

Doordat leerlingen meer mogelijkheden hebben om toegang tot informatie te krijgen, met klasgenoten en leerkrachten samen te werken en nieuwe soorten content te maken, zijn zij betrokkener en hebben zij meer te zeggen over hun onderwijs. Leerkrachten kunnen praktische informatie gebruiken om een leerproces op maat te maken op basis van de individuele behoeften en stijlen van elke leerling.

Dell biedt een stevige basis voor deze inspanningen, die bijscholing voor leerkrachten en beheerders, toegang tot de juiste technologie voor uw schoolorganisatie, computers met Intel® technologie en een efficiënte IT-infrastructuur omvatten.

Oplossingen en services voor het basisonderwijs in de kijker

Afbeelding Connected Learning  Mobiel onderwijs
Professional Learning Mobiel onderwijs
Maak een lesprogramma op maat om onderwijzers te helpen technologie te integreren in hun onderwijspraktijken. Bied studenten de middelen om altijd en overal te leren met veilige, krachtige mobiliteitsoplossingen.
Afbeelding onderwijs- en leeromgeving Systemen voor Learning Management  
Technologie voor onderwijsdoeleinden Education Data Management
Zorg voor een boeiende, interactieve leeromgeving met technologie voor onderwijsdoeleinden van Dell. Gebruik praktische gegevens om de vorderingen van studenten te volgen, lessen op maat te maken en samenwerking tussen leerkrachten te stimuleren.