|

Linux-besturingssysteem

Stap over op een Linux-omgeving en schaal uw systeem met uitstekende technologie

IT-vereisten veranderen snel. U hebt flexibele hulpmiddelen nodig om ze bij te houden. Zet uw op UNIX®-gebaseerde bedrijfsprocessen om in een open, modern datacenter en werkruimte met onze Dell-oplossingen voor Linux®. Hiermee kunt u uw organisatie snel aanpassen aan de veranderingen in de technologie zonder dat u aan een bepaalde leverancier vastzit. Daarbij bent u hier minder tijd en geld aan kwijt.

We kunnen een plan voor gefaseerde migratie implementeren waarmee risico's worden beperkt en waarbij gebruik wordt gemaakt van een x86-architectuur. Wij pakken het volledige datacenter aan: van edge-werklasten (bestanden, printers, web en proxy) naar bedrijfskritische werklasten (Enterprise Resource Planning, beheer van klantrelaties en datawarehousing).

De opbrengsten:
  • Onafhankelijkheid van bedrijfsgebonden leveranciers.
  • Interoperabiliteit met gepatenteerde besturingssystemen.
  • Verbeterde prestaties en stabiliteit waardoor u kunt omgaan met exponentiële groei van het datacenter zonder gevolgen voor de prestaties.
  • Verbeterde total cost of ownership (TCO) waarbij er geen dure software- en hardwareveranderingen nodig zijn in uw huidige UNIX-omgeving.
Neem contact op met Dell en ontdek hoe eenvoudig het is om een open IT-omgeving te implementeren.