|

Netwerkoplossingen

Uw netwerk. Uw visie. Uw voorwaarden.

NetwerkHedendaagse applicaties vragen om een nieuwe aanpak van netwerkarchitectuur. De op open standaarden gebaseerde oplossingen van Dell Networking bevrijden u van de verouderde, leveranciersgebonden aanpak. In plaats daarvan ontwikkelt u uw netwerk volgens uw plannen. De toekomst van uw netwerk ligt in uw handen. Zo realiseert u een betere infrastructuur, hogere prestaties en lagere kosten en behoudt u de flexibiliteit om nieuwe innovaties toe te passen.

NetwerkenVoor uw datacenter betekent dit dat u krachtige mogelijkheden kunt toevoegen om infrastructuur en services voordelig te virtualiseren en convergeren met platforms met vaste vormfactor, meerdere ondersteunde paden naar softwaregedefinieerde netwerken (SDN) en de vrijheid om te kiezen tussen open besturingssystemen. We kunnen voor uw netwerk doen wat we ook met servers op basis van open standaarden hebben gedaan: de leveranciersgebonden aanpak overbodig maken en zorgen dat u kunt innoveren zoals het u uitkomt, met ondersteuning van wereldklasse op ieder punt.

Bekijk deze nuttige hulpbronnen:

Video'sBekijk deze video (In het Engels) voor meer informatie over het gebruik van open-source, op standaarden gebaseerde tools en applicaties die voldoen aan uw specifieke netwerkvereisten.

BedrijfsmiddelenIn dit whitepaper, Open netwerken: Visie wordt werkelijkheid (In het Engels) , ontdekt u hoe het groeiende moderne ecosysteem van open netwerktechnologieën u helpt bij het leveren van flexibiliteit, schaalbaarheid en beheerbaarheid in uw datacenternetwerk.

Onze klantgerichte, end-to-end netwerkoplossingen maken traditionele IT efficiënter en moderne IT praktischer. Neem contact op met een Dell expert voor meer informatie over onze netwerkoplossingen.
Neem contact op met een Dell expert

Verwante Videos

  • Verwijderen network-virt-nl.jpg
    Netwerkcommunicatie in een gevirtualiseerde omgeving