|

Dell Fresh Air

Dell Fresh Air: hoge toleranties. Lage kosten.

Stijgende energiekosten en -voorschriften vergroten de uitgaven voor stroom en koeling van uw datacenter. Verlaag de operationele kosten en de impact die uw IT heeft op het milieu door buitenlucht te gebruiken. Next-generation Dell Fresh Air compatibele hardware maakt het volgende mogelijk: 
  • Nog hogere toleranties voor temperatuur, relatieve luchtvochtigheid en dauwpunt
  • Gebruiksvriendelijkheid aan zowel de lucht- als waterzijde van zuinige omgevingen
  • Grotere tijdsbuffer als uw koelingssysteem defect raakt 
  • Uitgebreide geografische implementatielocaties voor koelervrije datacenters
Dell Fresh Air compatibele next-generation hardware kan onafgebroken presteren in 40°C (104°F), in maximaal 85 procent relatieve luchtvochtigheid met een dauwpunt van 29°C in roestvrije omgevingen met schone lucht zoals ISA-71 klasse G1. En deze zakelijke hardware kan voor tijdelijke uitwijkingen presteren tot 45°C (113°F) met een luchtvochtigheidsgraad tot 90 procent (maximaal dauwpunt 29°C).

Om de extreme temperatuurtolerantie te demonstreren, bouwde Dell een Fresh Air kas bij ons hoofdkantoor in Round Rock, Texas. Daar kunnen zomertemperaturen oplopen tot meer dan 40°C (104°F). Onze kas is een buitengebouw van 8’ x 10’ zonder airconditioning met daarin een hardwarerack dat Dell Fresh Air compatibele, kant-en-klare hardware uitvoert. Het gebruikt 100 procent besparing aan de luchtzijde en geen koeler, door buitenlucht naar binnen te zuigen en de warme lucht naar buiten af te voeren met eenvoudige ventilatoren.

Neem contact op met een Dell expert voor meer informatie over hoe uw IT-omgeving kan profiteren van Fresh Air.

Verwante video's

Next-generation PowerEdge servers