|

Gedeelde infrastructuur

Gedeelde infrastructuur verandert alles

Virtualisatie, cloudcomputing en steeds mobieler personeel: dit zijn slechts enkele van de snel veranderende speerpunten die de IT-afdeling aansturen. En we weten welke uitdagingen u tegenkomt wanneer u bestaande apparatuur en investeringen moet integreren met de nieuwe en urgente eisen van het virtuele tijdperk. Budgetten worden zelden uitgebreid, tijdschema's worden nauwelijks verlengd. Het resultaat is meestal inefficiënte complexiteit die te veel kost en te weinig oplevert voor uw bedrijf. Gedeelde infrastructuur biedt een oplossing en een volledig nieuwe manier van denken op het gebied van IT.

Gedeelde infrastructuur heeft betrekking op IT-ontwerpen waarin subsystemen en componenten niet alleen gedeeld kunnen worden, maar ook incrementeel kunnen worden geschaald in overeenstemming met uw specifieke behoeften. Het biedt enorme computerverwerkingskracht in een veel kleinere ruimte. Het biedt betere dichtheid en beter herstelvermogen met veel minder kosten. Door alleen wat u nodig hebt toe te wijzen wanneer u dit nodig hebt, en door infrastructuurcomponenten te convergeren, krijgt u:

Meer keuzemogelijkheden, minder complexiteit
  • Vereenvoudig de opbouw en het beheer van datacenters met geavanceerde systeembewaking, -beheer en -automatisering.
  • Consolideer de connectiviteit van 8 naar 1, en verminder de netwerkkosten en complexiteit van de bekabeling aanzienlijk.
IT op maat
  • Breid de capaciteit die uw workloads en bedrijf nodig hebben snel geschaald uit en minimaliseer onderbrekingen in de productiviteit.
  • Implementeer een ongeëvenaard niveau van IT-infrastructuurdichtheid, waardoor meer services mogelijk zijn met minder bronnen, en de totale kosten verminderen.
Infrastructuur afgestemd op de taak
  • Breid nauwkeurig geschaald uit met de juiste voeding, storage en connectiviteit voor uw specifieke workloads.
  • Stem de infrastructuur op de workload af met modulaire blokken computingcapaciteit die snel te implementeren zijn.
  • Krijg meer granulariteit bij de toewijzing van capaciteit, waardoor u betere efficiëntie van bronnen kunt realiseren met een ongeëvenaarde vermindering van de infrastructuurfootprint.
Wilt u meer weten? Praat met een Dell expert om te ontdekken hoe een gedeelde infrastructuur uw IT kan veranderen.
Neem contact op met een Dell expert