|

Desktopvirtualisatie & Cloud Computing

Meer mogelijkheden voor uw werknemers en IT

Geef uw IT-professionals de middelen om essentiële inhoud te beschermen, breng de tijd en kosten voor het beheer van desktops omlaag, ondersteun een enorme hoeveelheid clients en maak gebruikers mobieler. Vertrouw op Dell cloud client-computing voor eenvoudig te beheren, schaalbare desktopvirtualisatie. Dell is de enige die een volledige end-to-end oplossing biedt met cloud- en clientopties, evenals software die is ontworpen om samen te werken, zodat u uw datacenter kunt transformeren en alle Windows®-apps veilig kunt leveren aan alle gebruikers op alle apparaten. Stel uw eigen oplossing samen of laat Dell experts dit voor u doen. Voeg vervolgens bekroonde Wyse zero clients, thin clients en software toe, al naar gelang dit aansluit op uw budget-, applicatie- of prestatievereisten.

 Eenvoudige VDIOp maat gemaakte VDI 
Eenvoudige VDI-oplossingenOp maat gemaakte VDI-oplossingen
Nooit eerder was desktopvirtualisatie zo eenvoudig te plannen, implementeren, schalen en uit te voeren voor ieder budget. Onze reeks end-to-end producten en services biedt eenvoudige, beheerbare en betrouwbare oplossingen die bij uw omgeving en specifieke gebruiksscenario's passen.Bevorder IT-succes. Integreer betrouwbare datacentercomponenten, eindpunten en desktopvirtualisatiesoftware van onze partners Citrix®, Microsoft®, VMware®, of Wyse vWorkspace in uw bestaande omgeving. De infrastructuur van Wyse Datacenter biedt maximale flexibiliteit en support.
 Thin clients voor cloud client-computing Bronnenbibliotheek
Thin clients voor
cloud client-computing
Bronnenbibliotheek
Onze thin en zero clients versterken beveiliging en beheer, ongeacht uw voorkeursplatform. Verklein risico's door gebruikersdata, applicaties en bronnen te centraliseren binnen een Wyse Datacenter infrastructuur. En ga een stap verder met de beveiliging, met Wyse eindpuntapparaten voor veilige toegang.Bekijk referentiearchitecturen, casestudy's, whitepapers, video's en meer, zodat u op basis van uw budget en omgeving de beste keuzes kunt maken met betrekking tot de implementatie van desktopvirtualisatie.

Neem contact op met een Dell Cloud Client-Computing specialist
voor meer informatie over sterkere beveiliging, verbeterde efficiëntie en snellere implementatie.
Vraag een Dell Expert