|

OpenManage Integration for VMware vCenter

Bewaak, beheer, configureer en implementeer Dell servers, en dit alles vanuit uw vCenter console

 Schaf OpenManage Integration for VMware vCenter aan

De nieuwste release van OpenManage Integration for VMware vCenter levert awareness op chassis-niveau binnen de Sphere-webclient van VMware. Door de toevoeging van awareness op chassis-niveau met behulp van de Chassis Management Controller (CMC), kunt u de gezondheidsstatus van de Dell M1000e en het VRTX chassis controleren, inventariseren en bewaken, evenals de PowerEdge servers en hun componenten.

Ervaar de complete, geharmoniseerde en uitgebreide beheerfuncties van fysieke en virtuele infrastructuur met OpenManage Integration for VMware vCenter en de geavanceerde beheerfuncties van Dell PowerEdge servers. De OpenManage Integration for VMware vCenter plug-in maakt eenvoudig schalen en een gestroomlijnd proces mogelijk voor het uitvoeren van updates naar meerdere Dell hosts in één workflow. Dit wordt gerealiseerd door middel van unieke hardware-inzichten op clusterniveau en ondersteuning voor tot wel 10 vCenter servers. Bovendien kunt u met onze wizardtool in zes stappen automatisch en betrouwbaar alle servers in een cluster updaten zonder workloadproductiviteit te verliezen.

Beheer uw fysieke infrastructuur vanuit uw virtuele console
Vergroot de efficiëntie van uw IT-medewerkers met behulp van een gemeenschappelijke tool voor het beheer van uw Dell hardware en uw virtuele infrastructuur. In plaats van tussen consoles te schakelen, kunt u uw taak voltooien binnen uw meest gebruikte virtualisatieconsole: VMware vCenter.

Verzorg snelle hardwareprovisioning en implementeer virtuele machines vanuit VMware vCenter
Elimineer complexiteit uit de installatie of uitbreiding van uw gevirtualiseerde omgeving.
 • Maak en gebruik hardware- en hypervisorsjablonen om te zorgen voor consistentie.
 • Hanteer profielgebaseerde, door uw bedrijf goedgekeurde standaarden.
 • Elimineer giswerk, ongeacht of u enkele servers implementeert of een paar honderd.
Verminder het aantal stappen dat nodig is om een virtuele infrastructuur te implementeren
Verkort de terugverdientijd voor uw VMware virtualisatie-infrastructuur.
 • Kopieer huidige serverconfiguraties om sjablonen te maken waarmee u hardware-instellingen snel kunt resetten.
 • Sla configuratie-instellingen op voor ESX™ of ESXi™ met ondersteuning voor VMware vSphere tot en met versie 5.5.
 • Creëer implementatieprofielen voor de hardware en hypervisor, zodat provisioning en implementatie van PowerEdge servers en software vanuit vCenter in slechts enkele klikken gerealiseerd kan worden.
Implementeer server-BIOS en firmware-updates vanuit vCenter
Houd uw gevirtualiseerde hardware-infrastructuur met minimaal risico actueel.
 • Werk BIOS en firmware bij vanuit een lokale share of vanuit een Dell repository.
 • Faseer updates, zodat ze samenvallen met de volgende keer dat opnieuw wordt opgestart of met andere geplande gebeurtenissen.
 • Profiteer van een door een wizard aangestuurd updatehulpprogramma binnen vCenter.
OpenManage Integration for VMware vCenter maakt IT-efficiëntie mogelijk
Als u OpenManage Integration for VMware vCenter hebt geïnstalleerd in uw VMware-omgeving, kunt u:
 • Zeer gedetailleerde informatie van Dell servers krijgen over inventarisatie, controle en waarschuwingen, allemaal vanuit vCenter
 • De gezondheid en status van Dell M1000e en het VRTX-chassis controleren, inventariseren en bewaken, via de vSphere-webclient. 
 • BIOS- en firmware-updates implementeren op PowerEdge servers vanuit vCenter.
 • Hardware- en hypervisorprofielen bouwen, en elke combinatie daarvan implementeren op "bare-metal" Dell PowerEdge servers zonder een PXE (Preboot Execution Environment).
 • Door Dell aanbevolen vCenter acties automatiseren op basis van Dell hardwarenotificaties.
 • Garantie-informatie controleren via de online pagina over hardwaregarantie van Dell. Proactief waarschuwingen over verlenging ontvangen van Dell voordat uw garantie vervalt.
Om de efficiëntie van IT-handelingen verder te verbeteren, is onze plug-in voor systeembeheer verkrijgbaar als een virtuele appliance, die het eenvoudig maakt om online te updaten zonder de plug-in helemaal te vervangen. Daardoor is onze OpenManage plug-in eenvoudiger te implementeren, configureren en beheren.

Door onze benadering is het mogelijk om direct te integreren in de vCenter console. Daardoor hebt u toegang tot meer informatie binnen vCenter zelf, in tegenstelling tot veel 'link-and-launch'-processen die worden geleverd door leveranciers die naar hun bedrijfsgebonden consoles verwijzen.

De combinatie van OpenManage Integration for VMware vCenter en de geïntegreerde beheerfuncties van de Integrated Dell Remote Access Controller (iDRAC) met Lifecycle Controller in Dell PowerEdge servers biedt u een ongeëvenaarde mate van integratie tussen vCenter en uw serverhardware. Geen enkele andere leverancier van oplossingen biedt ondersteuning voor VMware-gevirtualiseerde omgevingen zoals Dell dat doet.

Voor meer informatie over OpenManage Integration for VMware vCenter gaat u naar Dell TechCenter (In het Engels), of neem contact op met een Dell expert (In het Engels) en lever de voordelen van systeembeheer met OpenManage en platforms, oplossingen en services van Dell in uw datacenter.

Meer informatie  
Neem contact op met een Dell expert