Met PlateSpin® Workload Management kunt u serverwerklasten profileren, migreren, beveiligen en beheren tussen fysieke en virtuele infrastructuren in heterogene IT-omgevingen. Dell en PlateSpin, een onderneming van Novell, kunnen samen uw IT-omgeving transformeren in een flexibel, combineerbaar en rendabel datacenter.

Met de portfolio van PlateSpin Workload Management beschikt u over een krachtig datacenterbeheerplatform voor Dell™ 32- en 64-bits Windows®- en Linux®-servers met ondersteuning voor de belangrijkste hypervisors. Dell-servers leveren de optimale prestaties en stabiliteit voor bedrijfskritieke toepassingen in het datacenter van de volgende generatie.

  • PlateSpin Migrate koppelt serverwerklasten los van de onderliggende hardware en kan deze overal binnen het netwerk migreren naar fysieke servers, virtuele hosts en imagearchieven. Meer informatie.
  • PlateSpin Protect beveiligt complete werklasten door deze te repliceren voor een flexibele imageback-up en hardwareonafhankelijk herstel. Daarnaast biedt het ook een geconsolideerd herstel waarbij virtualisatie wordt gebruikt als herstelplatform voor fysieke en virtuele werklasten. Meer informatie.
  • PlateSpin Recon is een hoogwaardige oplossing voor het profileren, analyseren en plannen van werklasten die het giswerk helpt te elimineren en waarmee datacenterbeheerders serverwerklasten binnen fysieke en virtuele omgevingen effectief kunnen beheren en optimaliseren. Meer informatie.

Dell levert PlateSpin Migrate, Protect, Recon en andere producten. Neem contact op met uw lokale Dell-verkoper voor meer informatie.