PowerEdge M710 Belangrijkste kenmerken
  • Meer geheugencapaciteit — 18 Dual In-line Memory Modules (DIMM's) en tot 192 GB RAM 
  • Verwerkingskracht — Intel® Xeon® 5500-reeks 
  • I/O-schaalbaarheid met hoge redundantie en acht snelle poorten 

Virtualisatie is een populaire oplossing om IT-uitdagingen aan te pakken omdat hierbij een pool van computerbronnen wordt gemaakt die eenvoudig kan worden gewijzigd, gemigreerd en bijgewerkt. De Dell™ PowerEdge™ M1000e-bladebehuizing met de M710-bladeserver kan virtualisatie versnellen met een modulair ontwerp voor flexibiliteit, zodat uw IT aan veranderende bedrijfsbehoeften kan worden aangepast.


Voor virtualisatieomgevingen met hoge dichtheid die de hoogst mogelijke beschikbare RAM- en I/O-capaciteit vereisen, biedt de nieuwe PowerEdge M710 op volledige hoogte Full Fabric-redundantie voor een buitengewone I/O-capaciteit. De innovatieve uitbreiding naar een model op volledige hoogte maakt het mogelijk om de totale geheugencapaciteit aanzienlijk te verhogen en zo knelpunten in prestaties te elimineren. De M710-bladeserver maakt snelle virtualisatie mogelijk; kies uw hypervisor van marktleiders zoals VMware, Citrix en Microsoft.


De efficiënte onderneming:

  • De Dell PowerEdge M710-server en Dell EqualLogic™-opslag ondersteunden 25% meer Microsoft® Exchange 2007 Virtual Machines dan de HP ProLiant BL685c-server en HP StorageWorks EVA 4400-opslag.*
  • In alle vergelijkingen van de totale eigendomskosten van racks, chassis en blades waren de totale eigendomskosten van de Dell™ PowerEdge™ M710-bladeoplossing lager en leverde deze aanzienlijke kostenbesparingen op in vergelijking met de HP ProLiant BL685c G5-bladeoplossing.**

Extra informatiebronnen:

PowerEdge M710

PowerEdge M710

*Bron: Principled Technologies, Inc., “Virtualized Exchange workload performance comparison of end-to-end solutions with iSCSI storage connections” een rapport van maart 2009 in opdracht van Dell.

**Bron: Principled Technologies, Inc., “Total cost of ownership (TCO) of Dell PowerEdge M710 and HP ProLiant BL685c G5 blade solutions” een rapport van maart 2009 in opdracht van Dell. De totale eigendomskosten omvatten hardware, support, beheersoftware, I/O-virtualisatie, voeding, koeling, netwerkpoorten en ruimte in het datacenter.