PowerEdge R610 Belangrijkste kenmerken
  • Meer geheugencapaciteit — 18 Dual In-line Memory Modules (DIMM's) en tot 192 GB RAM 
  • Robuuste I/O-capaciteit — vier geïntegreerde NIC-poorten en vier PCI Express (PCIe) x8-sleuven van de tweede generatie 
  • Geïntegreerd systeembeheer voor compleet levenscyclusbeheer 

De Dell™ PowerEdge™ R610-rackserver is geïnspireerd op feedback van klanten en combineert systeemuniformiteit, doelgericht ontwerp en uitgebreide serviceopties tot een rackserveroplossing die u kan helpen uw bedrijf beter te beheren. Dankzij de Xeon®-architectuur van Intel®, ingebouwde hypervisors, een groot geheugen en snellere I/O levert de Dell PowerEdge R610 in vergelijking met de vorige generatie uitzonderlijke algehele systeemprestaties en capaciteit voor een aanzienlijk groter aantal virtuele machines per server.


Voor de optionele, vooraf in de fabriek geïntegreerde virtualisatiefuncties krijgt u maatwerkoplossingen op basis van de nieuwste technologieën van Dell en onze vertrouwde partners. Hierdoor kunt u de implementatie stroomlijnen en virtuele infrastructuren vereenvoudigen. Kies voor een hypervisor van marktleiders zoals VMware, Citrix en Microsoft, en maak virtualisatie mogelijk met een paar muisklikken.


Extra informatiebronnen:

 PowerEdge R610

PowerEdge R610