Dell PowerEdge R900-server Belangrijkste kenmerken
  • Meer verwerkingskracht — tot vier Intel® Xeon® 7400 Six Core Processoren
  • Meer geheugen — 32 Dual In-line Memory Modules (DIMM's), tot 256 GB RAM, 1 GB tot 8 GB DDR2, Fully Buffered DIMM-geheugen, SDRAM
  • Geïntegreerde hypervisors – kies tussen VMware®, Citrix® en Microsoft®

Door zijn kracht, stabiliteit en energie-efficiëntie is de Dell™ PowerEdge™ R900 een uitstekende keuze voor grootschalige ondernemingen die Oracle®- en Microsoft® SQL Server®-toepassingen en andere bedrijfskritieke zakelijke oplossingen willen virtualiseren. De R900 is het krachtigste Intel-systeem van Dell tot dusver en is ontwikkeld voor de meest gegevensintensieve en rekenintensieve toepassingen. De R900 beschikt over zeer zuinige Energy Smart®-voedingen die 90% efficiëntie bieden voor nog betere prestaties per watt en optimale waarde.

De PowerEdge R900 is ontworpen met krachtige virtualisatiemogelijkheden en biedt uitstekende prestaties in een server met vier sockets met Intel® Xeon® Six Core Processoren en tot 256 GB geheugen. De R900 biedt ook ons hoogste niveau van I/O- en systeemschaalbaarheid om een verbeterde gevirtualiseerde oplossing te bieden, allemaal in een geavanceerd, energie-efficiënt platform. Met de PowerEdge R900 kan uw datacenter profiteren van een dichte gevirtualiseerde besturingsomgeving en lagere bedrijfskosten.  

Extra informatiebronnen: