Als u een grootschalig datacenter wilt virtualiseren, is de PowerEdge™ R905 een uitstekende keuze en een ideale bouwsteen. Deze server biedt gebruikers een hoge Virtual Machine-dichtheid en hoge prestaties en schaalbaarheid om tegemoet te komen aan de behoeften van bedrijfskritieke, gevirtualiseerde omgevingen, waaronder intensieve databases en bedrijfstoepassingen.

De PowerEdge R905 is nauwkeurig afgesteld om robuuste prestaties te leveren met de ideale combinatie van processortechnologie, geheugencapaciteit en I/O-schaalbaarheid. Deze server biedt gestroomlijnde virtualisatie-implementatie en twee keer zoveel geheugen en I/O-schaalbaarheid als 4U-servers met vier sockets van de vorige generatie.

De PowerEdge R905 die de belemmeringen voor het uitvoeren van toepassingen die intensief gebruikmaken van geheugen en I/O helpt weg te nemen, wordt geleverd met de nieuwste geïntegreerde hypervisors van VMware, Citrix en Microsoft.    

Deze server biedt kenmerken zoals: 

  • Geïntegreerde hypervisors – Kies tussen VMware, Citrix en Microsoft.
  • Meer geheugen — 32 Dual In-line Memory Modules (DIMM's), tot 256 GB RAM – 1 GB tot 8 GB DDR-2 SDRAM
  • Meer I/O-bandbreedte — Zeven PCI-Express-sleuven, vier geïntegreerde Gigabit-netwerkinterfacekaarten die geschikt zijn voor TCP/IP Offload Engine (TOE) en acht 2,5-inch SAS-harde schijven of vijf 3,5-inch SAS-harde schijven

Extra informatiebronnen: