|

Virtualisatie met Dell en Citrix

Dell en Citrix: partners in servervirtualisatie

De balans vinden tussen gegevensbeveiliging en mobiliteit van eindgebruikers is voor bedrijven een continue uitdaging. Ons strategische partnerschap met Citrix helpt Dell veilige, on-demand gevirtualiseerde oplossingen te leveren die uw gebruikers in staat stellen mobieler en productiever te zijn.

In dit partnerschap wordt krachtige Citrix-software gecombineerd met Dell-hardware, zoals Enterprise- of bladeservers, EqualLogic™-opslag en Dell™-desktops, pc's, thin clients en mobiele apparatuur, en de installatie-expertise van Dell.

Nettoresultaat: veilige mobiliteit voor eindgebruikers, grotere hardware-efficiëntie en vereenvoudigde implementatie zonder dat dit ten koste gaat van het IT-beheer.

XenServer Dell Edition – Virtualisatie voor elke omgeving

De virtualisatiesoftware Citrix Essentials™ for XenServer™ Dell Edition biedt snelle levering van toepassingen, een hoge beschikbaarheid en aan gebruikers de mogelijkheid om een virtuele sessie rechtstreeks van hun laptop of desktop-pc uit te voeren.

Virtual Remote Desktop – De inzet van desktops heroverwegen
Dell™ Virtual Remote Desktop (VRD) met Citrix® XenDesktop™ centraliseert gebruikersgegevens, vereenvoudigt de implementatie en zorgt tegelijkertijd voor een veilige, naadloze virtuele desktop voor gebruikers, ongeacht locatie of apparaat.