|

PowerEdge VRTX

Intel Xeon

U zult uw ogen haast niet geloven

Laat u verrassen door de kracht van eenvoud. Dell PowerEdge VRTX integreert servers, storage, netwerken en beheer in één, voor het kantoor geoptimaliseerd chassis met de afmetingen van een towerserver (of 5U wanneer in een rack gemonteerd). PowerEdge VRTX is de eerste IT-oplossing die volledig is ontworpen voor kantooromgevingen, en biedt meer eenvoud, efficiëntie en veelzijdigheid voor uw IT-afdeling.

Naast een ruimtebesparend formaat dat vrijwel overal geplaatst kan worden, is de PowerEdge VRTX eenvoudig te implementeren, gebruiken en beheren. Het modulaire, flexibele ontwerp biedt uitgebreide schaalbaarheid van capaciteiten en prestaties, waardoor het een toekomstbestendige investering is die met uw bedrijf meegroeit.
 
Geef een nieuwe betekenis aan IT-activiteiten

PowerEdge VRTX schept orde in de chaos van uw kantooromgeving en werkt efficiënter waardoor uw bedrijfsresultaten verbeteren. De innovatieve mogelijkheden van VRTX omvatten:
 • Optimale afmetingen, akoestiek en beveiliging voor kantoren: het compacte chassis van VRTX kan vrijwel overal geplaatst worden, waardoor u waardevolle vloer- of rackruimte terugwint. Door de stille werking stoort het niet, zelfs niet in stille kantooromgevingen. Een vergrendelbaar voorpaneel voorkomt ongeautoriseerde toegang en beveiligt fysieke bedrijfsmiddelen.
 • Keuze uit het aantal serverknooppunten om de rekenkracht te vergroten die nodig is op elke locatie — VRTX ondersteunt 2-socket M520 en M620 serverknooppunten evenals de 4-socket M820. Deze zijn te combineren binnen het chassis. U kunt VRTX standaardiseren als het platform van uw keuze voor alle locaties, maar de configuraties aanpassen aan de specifieke behoeften op elke locatie.
 • Gereedheid voor virtualisatie: VRTX is vooraf getest en gecertificeerd voor virtualisatie-oplossingen inclusief Microsoft Hyper-V en VMware. We hebben ook referentiearchitecturen en richtlijnen voor groottebepaling gemaakt om de configuratie en implementatie te versnellen.
 • Enorme intern gedeelde storagecapaciteit om wildgroei van data tegen te gaan en ruimte te bieden voor toekomstige groei.
 • Vereenvoudigd, intuïtief systeembeheer dat tijd en geld helpt besparen en het risico op fouten helpt verminderen.
 • Keuze uit netwerkopties: PowerEdge VRTX beschikt over geïntegreerde netwerkpoorten en industriestandaard PCI-sleuven, in plaats van complexe en kostbare I/O-modules. Deze flexibiliteit verlicht de druk op het budget van kleine bedrijven. U kunt VRTX ook configureren met krachtige 10GbE-switches wanneer u data met topsnelheden moet versturen.
 • Hoge beschikbaarheid en onderhoudsvriendelijk: met functies als ECC-geheugen, hot-pluggable harde schijven, ventilatoren en voedingseenheden, redundante storagecontrollers en fail-safe hypervisors. Maar ook mogelijkheden zoals live migratie en hoog-beschikbaar failover-cluster binnen het chassis. We hebben VRTX ontwikkeld om alles draaiende te houden.
 • Toekomstbestendige investering: VRTX biedt niet alleen uitgebreide schaalbaarheid van prestaties en storagecapaciteit om met uw bedrijf mee te groeien in de toekomst, het is ook ontworpen om toekomstige PowerEdge serverknooppunten van de 13e generatie te ondersteunen.
Krijg op de juiste manier de juiste PowerEdge VRTX oplossing voor u. Wij kunnen helpen.

Transformeer uw IT-omgeving met de PowerEdge VRTX configuratie die het beste past bij uw zakelijke behoeften. Wanneer u een PowerEdge VRTX koopt, ontvangt u automatisch ProSupport Plus, onze proactieve en preventieve support voor uw bedrijfskritieke systemen. We helpen u de beste prestaties en beschikbaarheid te behouden van uw VRTX workloads. U krijgt:
 • Een gespecialiseerde technische accountmanager
 • Proactieve bewaking en prestatie-intelligentie van SupportAssist
 • Directe toegang tot elite technici van ProSupport Plus, om problemen die u kunt tegenkomen op te lossen
U kunt er ook voor kiezen om extra services toe te voegen, zoals de volgende:

Implementatieservices
Onze end-to-end services voor externe implementatie zorgen ervoor dat de installatie, configuratie en implementatie van uw Dell PowerEdge VRTX nauwkeurig en snel worden voltooid. We baseren onze beproefde processen op de best practices die onze zeer ervaren technische experts hebben opgedaan bij duizenden implementaties.

Services voor extern advies
Wanneer u zich in de laatste stadia van de VRTX implementatie bevindt, kunt u vertrouwen op Dell Remote Consulting en onze gecertificeerde technische experts zodat u alles kunt configureren. Wij helpen u om best practices te implementeren voor uw software, virtualisatie, server, storage, netwerken en systeembeheer.

Datamigratieservices
Ons team van experts in datamigratie maakt een naadloos migratieplan en biedt u één aanspreekpunt. Dit aanspreekpunt helpt u bij het migreren van uw bestaande bestanden en data, zodat uw bedrijf snel en soepel verder kan.

Klaar om te beginnen?
Meer informatie over kenmerken en configuraties van VRTX vindt u hier. U kunt ook onze gratis systeem-evaluatietool gebruiken: de Dell Performance Analysis Collection Kit, zodat u een voorsprong hebt bij het bepalen van specificaties die het beste bij uw IT-afdeling passen. Neem contact op met een Dell expert voor een nieuwe definitie van uw IT.