|

Windows 7- en 8 migratie en pc-implementatie

Is het tijd uw pc's te vernieuwen, vereenvoudig het proces dan met onze oplossingen en services. Ongeacht uw besturingssysteem — Windows® 7 of Windows 8 — biedt Dell de veiligste, meest beheerbare en betrouwbare commerciële laptops en desktops met de model- en productiviteitsopties waar gebruikers om vragen. Zelfs voor een update vanaf Windows XP heeft Dell de migratieservices die u nodig hebt.

  • Verminder de complexiteit van het beheren en beveiligen van apparaten: vereenvoudig provisioning, implementatie en beheer van nieuwe systemen met Dell Endpoint Management (In het Engels). U kunt uw data beschermen met een flexibele set verbeterde beveiligingsopties. Dell Data Protection biedt uitgebreide en geavanceerde codering, authenticatie en malwarebeveiliging. U geniet van ongeëvenaarde beheerbaarheid met exclusieve systeembeheertechnologieën zoals Intel® Core™ vPro™ extensies.
  • Verhoog IT-productiviteit: onze nieuwste apparaten zijn ontworpen voor productiviteit en samenhang met next-generation besturingssystemen, 5e generatie Intel™ Core processoren en lichtgewicht batterijen die tot negen uur meegaan. Kies uit Dell laptops, Ultrabooks, tablets, desktops en workstations.
  • Verlaag de kosten van klantsupport: Dell biedt betrouwbare services en oplossingen ter voorbereiding op de implementatie van applicaties, hardware en pc's. Met Dell Deployment Services en onze Optimized Deployment modus kunt u de installatietijd van desktops met 88 procent verkorten en IT-kosten tot 55 procent verlagen*.

Dell laptops, Ultrabooks, desktops en tablets                            Geniet van de beste zakelijke prestaties en duurzaamheid in
                            zijn klasse met Dell laptops, Ultrabooks ,
                            desktops en tablets.
                            Koop nu ›


Precision workstations                            Dell heeft Precision workstations voor zware applicaties.
                            Koop nu ›
Windows-migratie                            
Stel uw Windows-migratie niet langer uit.
                            Als vertrouwde Windows-implementatiepartner* kunnen we
                            u helpen uw systemen te vernieuwen met weinig IT-bronnen,
                            lage kosten en weinig tot geen onderbrekingen in
                            productiviteit.Microsoft® heeft support voor Windows XP
                            stopgezet, maar Dell kan u nog steeds verder helpen.
                            Koop nu ›

Neem contact op met een Dell expert voor meer informatie over de beveiliging, beheerbaarheid en betrouwbaarheid van Dell services voor migratie, implementatie en pc-vernieuwing.
Neem contact op met een Dell expert

Open hier de Dell

(In het Engels)