|

Pc-vernieuwing, implementatie en Windows-migratieservices

Bespaar tijd en verlaag uw supportkosten door uw pc's te vernieuwen. Met de juiste hardwareoplossingen beschikt u over snellere prestaties voor hogere efficiëntie. Dell biedt de meest veilige, beheerbare en betrouwbare commerciële laptops en desktops met services en support om uw productiviteit te garanderen.

  • Verhoog de productiviteit: verhoog de productiviteit van uw werknemers met wel 145% betere systeemprestaties (in het Engels) wanneer u uw pc's vervangt door OptiPlex 9020 Micro pc's, de meest beheerbare desktop van Dell met Intel® Core™ vPro™ processortechnologie.

  • Upgrade uw beveiliging: bescherm uw data (in het Engels) met een flexibele set verbeterde beveiligingsoplossingen. Dell Data Protection biedt uitgebreide functies voor codering, geavanceerde verificatie en toonaangevende malwarepreventie.

  • Verhoog de betrouwbaarheid: al onze clientproducten zijn gemaakt conform de strengste normen om te voldoen aan de prestatievereisten van iedere werkomgeving en leveren meerwaarde op lange termijn. We testen onze laptops grondig (in het Engels), waardoor we de meest betrouwbare laptops kunnen bieden volgens TBR Customer Satisfaction Research (in het Engels).

  • Vereenvoudig het beheer: profiteer van ongeëvenaarde beheerbaarheid met Dell Endpoint Management (in het Engels) om provisioning, implementatie en beheer van nieuwe systemen eenvoudiger te maken.

  • Neem contact op met een Dell expert of vind een Dell partner (in het Engels) voor meer informatie over de beveiliging, beheerbaarheid en betrouwbaarheid van Dell services voor migratie, implementatie en pc-vernieuwing.
Latitude zakelijke laptops (in het Engels)

Houd uw mobiele personeel productief met de nieuwe Dell Latitude laptops, Ultrabook™ en tablets.

Tablets en 2-in-1-pc's (in het Engels)

De veiligste en meest beheerbare commerciële 2-in-1-pc's die betrouwbare productiviteit, de prestaties van een Ultrabook™ en de veelzijdigheid van een tablet leveren voor uw eindgebruikers.

OptiPlex zakelijke desktops (in het Engels)

Slimme productiviteit en eenvoudige beheerbaarheid met ons nieuwste productaanbod van uiterst beheerbare, krachtige OptiPlex desktops.

Infographic: De meest betrouwbare apparaten ter wereld (in het Engels)

Technologie is van cruciaal belang voor het succes van zowel uw bedrijf als uw werknemers. U hebt apparaten nodig die snellere prestaties leveren voor hogere productiviteit. Dell heeft voor u de meest betrouwbare pc's die worden ondersteund door de bekroonde support van ProSupport Plus.
Data beschermen, waar ze ook zijn, met Dell Data Protection (in het Engels)

Beveilig data op elk apparaat, op externe media en in de cloud met Dell Data Protection | Encryption. Versleuteling is direct klaar voor gebruik en eenvoudig te implementeren. Beheer uw behoeften voor eindpuntbeveiliging vanaf één externe beheerconsole.

Een kijkje in de keuken: Dell commerciële pc's - kwaliteit en betrouwbaarheid (in het Engels)

Zie hoe we ons inzetten voor productkwaliteit en betrouwbaarheid en het leveren van verdere innovaties met ProSupport Plus. Ontdek hoe we ieder jaar beter presterende producten ontwerpen, testen en maken.