|

Dell Financial Services (DFS)

Velkommen til Dell Financial Services (DFS)
Finansiering er ikke lenger bare et verktøy du bruker for å gå til anskaffelse av den IT-en du trenger, bevare kapital og kontrollere kostnader. Finansiering fra Dell Financial Services hjelper nå organisasjoner til å akselerere virksomhetsendring ved å bygge opp konkurransefordeler, utnytte nye veier til markedet og iverksette fremtidsrettet arbeidsinnsats.
kontakt en Dell EMC ekspert
Velkommen til DFSVelkommen til DFS


Dell Financial Services har industriens mest omfattende globale portefølje for IT-finansiering. Med nærmere 20 års erfaring og med titusener av kunder i over 50 land, tilfører Dell Financial Services et unikt perspektiv til markedet ved å kombinere omfattende og enestående kunnskaper om finansiering med dyptgående IT-ekspertise og med en årlig teknologiinvestering på over 6 milliarder dollar.

Dell Financial Services tilbyr fordeler og muligheter som gjør det lettere for deg å bruke finansieringsprosessen samt å foreta endringer ved virksomheten.

- IT-finansekspertise
kombinasjonen av å finansiere virksomheter og det å være en del av Dell EMC, gir en unik og dyptgående forståelse for IT-miljøet.

- Master Lease Agreement (MLA)(på engelsk)
En MLA (rammeavtale) reduserer administrasjonen betraktelig, og gjør det mulig å gå til anskaffelse av IT med en enkelt avtale, uten å måtte forhandle vilkår og betingelser på nytt samt å motta kun en samlet faktura pr. måned for alle avtaler. her

-European/Global Master Lease Agreement (EMLA/GMLA)(på engelsk)
I tillegg til fordelene ved MLA , kan kunder med multinasjonal tilstedeværelse dra nytte av vår European Master Lease Agreement (EMLA) som dekker Europa, eller Global Master Lease Agreement (GMLA) med global dekning, for å effektivisere og administrere leasing av maskin- og programvare fra flere leverandører gjennom et enkelt rammeverk for leieavtale. her

- End-to-end-tjeneste
En enkelt løsning for alle dine IT-finansieringsbehov som dekker maskinvare, programvare og tjenester fra Dell EMC og andre produsenter eller leverandører.

- Egenbetjening(på engelsk)
En online portal med 24 timers tilgang 7 dager uken til alt du trenger for å administrere din konto hos Dell Financial Services . her

- Åpenhet
Alle vilkår og betingelser, priser, avgifter og kostnader er detaljert i leieavtalen, samt alle tilleggstjenester er spesifisert på vårt nettsted.

-Opsjoner på slutten av leietiden(på engelsk)
Enkel prosess på slutten av leieperioden med seks måneders varsel og opsjoner som omfatter fornyelse, retur og kjøp av utstyr, avhengig av kontraktstype. her

- Kassering av utstyr
Sikker kassering av utstyr og resirkulering som imøtekommer miljøbestemmelser.


Løsningene fra Dell Financial Services er utviklet for å gi deg frihet til å gå til anskaffelse av og utvikle riktige teknologiløsninger på riktig tidspunkt, ikke bare når budsjettet tillater det.

Dell Financial Services kjerneløsninger:
Som et av selskapene med bredest teknologifinansiering, tilbyr Dell Financial Services det største utvalget av finansieringsløsninger, inklusive oprasjonelle avtaler, leasing, finansiell leasing, lån og avbetalingskjøp samt en portefølje med OpenScale betalingsløsninger for optimal fleksibilitet. Dell Financial Services er det eneste selskapet med kapasitet til å finansiere end-to-end-løsning på tvers av Dell, Dell EMC og VMware i tillegg til produkter fra andre produsenter og leverandører.

 
Oprasjonell leie

Oprasjonell leie
En måte å gå til anskaffelse av maskinvare på samtidig som man kun betaler for bruken av utstyret, ikke for å eie det. Ved leasingperiodens utløp kan du velge å returnere teknologien, oppgradere den, forlenge bruken eller kjøpe utstyret. Løsningen er at du ofte ender opp med å betale mindre enn kontantprisen.

Se løsningen


PC as a Service

PC-as-a-Service (på engelsk)
Leverer single-source-design, utvikling, administrasjon og kundestøtte for de nyeste stasjonære og bærbare datamaskinene fra Dell, alt til en eneste forutsigbar og rimelig pris pr. plass pr. måned.

Se infografikk       Se animasjon


 006 Lease006 Lease
Vår 006 Lease løsning tillater at du anskaffer deg Dell EMC lagringsløsninger nå med utsatt betaling i 6 måneder, samt inkuderer 6 måneders gratis vedlikehold av hardware og software

Se lønsning (på engelsk)     Se animasjon (på engelsk)

OpenScale betalingsløsninger

OpenScale betalingsløsninger
Seks modulerbare, fleksible forretningsløsninger som justerer betaling etter utvikling og bruk for å gi deg muligheten til å få den teknologien du trenger uten finansielle begrensninger.

Se løsningen       Se animasjon (på engelsk)Provision and Pay

Provision and Pay (på engelsk)
Installer teknologien nå, og betal over tid basert på din utviklingsplan.

Se løsningen        Se animasjon


Pay as you grow

Pay As You Grow (på engelsk)
Installer den fulle løsningen for dine fremtidige behov nå. Betal over tid basert på den planlagte bruken, med de laveste avdragene det 1. året og økte avdrag det 2. og 3. året.

Se løsningen       Se animasjon


Flex on Demand

Flex on Demand (på engelsk)
Gjør det mulig for deg å installere den teknologien du vil få bruk for i fremtiden, og betale over tid basert på aktuell bruk med faste avdrag for den teknologien du bruker nå samt variable avdrag for ekstra teknologi etterhvert som du bruker den.

Se løsningen       Se animasjon


  Cloud FlexCloud Flex
Erfar fordelen med en hyper-converget infrastruktur (HCI) med minimal finansiell risk i vår Cloud Flex løsning fra Dell Financial Services.

Se løsning (på engelsk)
 

 

Tilbud Tilbud

Ikke gå glipp av dette – skaff deg den riktige teknologien nå, med tilbud fra Dell Financial Services!

Ta en titt på våre nyeste tilbud:

<br />Oprasjonell leie

Oprasjonell leie:

Oprasjonell leie gir lavest månedlig leie for finansiering av maskinvare, og er utviklet primært for
kunder som tar sikte på IT-oppgradering.

Ved leasingperiodens utløp kan du returnere utstyret eller velge å forlenge leien.

 • 87% Totalkostnad av eierskap
 • 12 kvartalmessige avdrag
 • Verdi: 42,000NOK - 4,200,000NOK
 • Tilgjengelig på kundeløsninger, servere, og nettverksbygging.
 • 100% Totalkostnad av elerskap
 • 16 kvartalmessige avdrag
 • Verdi:42,000NOK - 4,200,000NOK
 • Tilgjengelig på kundeløsninger, servere, og nettverksbygging.
   eller 

For eksempel, på et system til 100,000NOK, vil du betale 12 kvartalsmessige avdrag på 7250NOK, noe
som gir en total leiekostnad 87000NOK og en TCO på knappe 87%.

Tilbud om finansiell leie med lav sats

Tilbud om finansiell leie med lav sats:

Utviklet primært for kunder som tar sikte på å eie utstyret, og for maskinvare som er
forutsett for å bli brukt over en bestemt tidsperiode.
Ved leasingperiodens utløp kan utstyret kjøpes.

 • Eksepsjonelt lav sats på 1.75%
 • 12 kvartalmessige avdrag fordelt på 3 år eller 16 kvartalmessige avdrag fordelt p°a 3 °ar.
 • Verdi: 42,000NOK - 4,200,000NOK
 • Tilgjengelig på kundeløsninger, servere, lagring og nettverksbygging. 

 Tilbudene varer helt frem til 5 August 2018 Alle kunder er ikke nødvendigvis kvalifisert for disse satsene. Tilbudene kan endres uten nærmere varsel, og avhenger av tilgjengelighet av produktet, kvalifikasjon, kredittgodkjenning og dokumentasjon som er fremlagt og som godkjennes av Dell Financial Services.

Med titusener av kunder i over 50 land på verdensbasis, har Dell Financial Services levert løsninger til organisasjoner innenfor nesten alle industrisektorer, fra fabrikkvirksomhet til helsetjeneste, fra design til engineering, og fra utdannelse til idrett.

Case-studier

Her er kun noen få case-studier fra kundeorganisasjoner av ulike typer og størrelser:
 1. Klikk her for å lese PDF

  Naturalpad(på engelsk)

  Rimelig og kostnadeffektiv finansiering gjorde den franske start-up-virksomheten innenfor helsearbeid, Naturalpad, i stand til å få sin nyskapende MediMoov-plattform ut til fysioterapeuter. Plattformen hjelper med tilbud av behandling for pasienter med nevrologiske og motoriske lidelser.

 2. Klikk her for å lese PDF

  Queen Mary University of London(på engelsk)

  Ved å lease utstyr med Dell Financial Services, oppgraderte Queen Mary University of London hele utstyrsparken og tilbød på denne måten nyvinnende teknologi til en ny generasjon studenter. Dette med en total eierskapskostnad som var lavere enn ved direkte kjøp av utstyret.

 3. Klikk her for å lese PDF

  Exasol(på engelsk)

  Den tyske leverandøren av løsninger for in-memory database-analyse, Exasol, bruker Dell Financial Services for å muliggjøre multinasjonal utvidelse og IT-utvikling på en høyt kostnadseffektiv måte, og som dermed imøtekommer selskapets budsjetteringsbehov.

 4. Klikk her for å lese PDF

  Cofely(på engelsk)

  Dell Financial Services hjalp den tyske leverandøren av byggtekniske tjenester, Cofely, med å øke veksten ved hjelp av en distribuert lagrings-løsning som effektiviserte kostnadene og unngikk dyre oppgraderinger.

Nyheter:

Se hvordan Dell EMC Cloud Flex muliggjør utvikling av hybride nettsky-løsninger her(på engelsk).

Hvordan få teknologien til å passe inn i din økonomi; se artikkelen fra Finance Digest her(på engelsk).

Alan Petters, Direktør, DFS diskuterer fordelene ved Cloud Flex-Pay for kundene her(på engelsk).

Dell Financial Services Personvern
Les våre erklæringer om personvern

 1. Klikk her for å lese PDF

  Utvikle en effektiv løsning for serverens livssyklus for å redusere kostnadene til et minimum(på engelsk)

  Denne meldingen fra IDC presenterer finansielle nøkkelresultater fra dyptgående undersøkelser av livssykluskostnader for x86 servere ved å sammenlikne kjøp med leasing, inklusive kostnader for anskaffelse, utvikling, støtte og fjerning.

 2. Klikk her for å lese PDF

  PC-leasing og finansiering (På engelsk)

  Fordelene for bedrifter som fortsetter strategien med PC-leasing. Denne meldingen fra IDC undersøker ‘leie kontra eie’, og viser at en leasingstrategi kan gi 24% innsparing på PC-kostnader over en periode på seks år som omfatter to generasjoner PCer.

 3. Klikk her for å lese PDF

  Dell Financial Services infografikk (På engelsk)

  Denne enkle infografikken gir deg et enkelt overblikk over finansieringsfordelene.

 4. Klikk her for å lese PDF

  Dell Financial Services - Riktig teknologi, til rett tid

  Denne enkle to siders oversikten legger frem fordelene ved finansiering for nøkkelbeslutningstakere.

 5. Klikk her for å lese PDF

  Dell Financial Services - Hvorfor finansiering av PCene dine er bra for virksomheten

  En kortfattet oppsummering om hvordan finansiering av PCene dine kan forenkle budsjetteringen.

 6. Klikk her for å lese PDF

  Dell Financial Services - Kort og enkelt om administrasjon av teknologiens livssyklus innenfor virksomheten

  Hvordan finansiering kan bli et IT-administrasjonsverktøy for din virksomhet.

Vår forpliktelse til full åpenhet starter her.

Ved Dell Financial services, er vi forpliktet til datavern og til å vise full åpenhet i alt vi foretar oss. Du vil finne detaljer nedenfor.

Administrative avgifter:
En enkel oversikt over Dell Financial Services sine administrative avgifter.
Laste ned

Leasing og finansiering tilbys kvalifiserte handelskunder av Dell Bank International d.a.c., som opererer under navnet Dell Financial Services (DFS) med adresse: Innovation House, Cherrywood Science & Technology Park, Cherrywood, Dublin 18, Ireland , og er regulert av Central Bank of Ireland. Tilbudene er kanskje ikke tilgjengelige eller kan variere i enkelte land. Tilbudene kan endres uten nærmere varsel, og avhenger av tilgjengelighet av produktet, kvalifikasjon, kredittgodkjenning og dokumentasjon som er fremlagt og som godtas av DFS. Dell EMC og DELL EMC-logoen er varemerker som tilhører Dell Inc.