|

Virksomhets- og servertilbehør


Maksimer servernes pålitelighet,kompatibilitet og stabilitet


Når du kjøper virksomhets- og servertilbehør fra en pålitelig partner som Dell, får du mer enn bare en løsning. Du får kraftig teknologi til en rimelig pris og muligheten til å forbedre produktiviteten på en rask og effektiv måte.

Forutsetningene for virksomheter forandrer seg hele tiden, så det er viktig å holde tritt. Derfor har vi samlet alle virksomhets- og servertilbehørene våre i én butikk. Vi tilbyr et utvalg av tilbehør for server-, lagrings-, nettverks- og DCI-produkter.

Deler for virksomheter     Harddisker for virksomheter     Minnedeler for virksomheter 
Deler for virksomheter      Harddisker for virksomheter      Minnedeler for virksomheter 
Kjøp nå      Kjøp nå      Kjøp nå

Når virksomheten utvider, er det viktig å beholde roen og tryggheten. Derfor tilbyr Dell utstyr for datasenterinfrastruktur som Dell-racker, KVM og KMM, slik at virksomheten din kan fortsette å vokse og drive nyskapning.

Kjøp nå

Quantum

Med administreringsløsningene for store datamengder i Quantum Lattus / StorNext SAN-filsystemene kan store virksomheter forbedre ytelsen og effektiviteten betraktelig for sikkerhetskopiering, gjenoppretting og arkivering.

Skalerbare biblioteker er det intelligente valget for arkiveringsprogrammer og langsiktig dataoppbevaring. Proaktiv og automatisert overvåkning og administrering reduserer administreringstid og tjenesteavbrudd, slik at de IT-ansatte kan fokusere på viktige forretningsmål.

SanDisk

Når virtuell DRAM er vekslet ut, tvinges flere programmer til å få tilgang til lagring for programdata i svært tilfeldige mønstre – den verst tenkelige situasjonen for å oppnå god I/O.

Med SanDisk kan du forbedre ytelsen for programmet med:

• Et minnelag med høy ytelse og kapasitet, som reduserer ventetid ved lagring og fjerner I/O-flaskehalser
• Betydelig forbedring i responstid for I/O-intensive programmer
• En konfigurert database som kan brukes til midlertidige filer, loggfiler og indekser for å tredoble ytelsen

nexenta

Programvaredefinert lagring er en voksende kategori av lagringsimplementering der lagringsoperativsystemet kan implementeres på hvilken som helst standardmaskinvare og sørger for all funksjonalitet for lagringsadministrering, inkludert RAID og delte lagringsprotokoller for både NAS og SAN.

Nexenta Systems er verdens ledende leverandør av programvaredefinerte lagringsløsninger. Virksomhetens fremste plattform med bare programvare, NexentaStor, gir nettsky- og virtualiseringsoptimert lagringsadministrering med høy ytelse og topp skalerbarhet.

Programvaredefinerte lagringsløsninger fra Dell og Nexenta tilbyr en komplett tjenestepakke med lagringsadministrering som kjører på servere og lagringsmaskinvare fra Dell.

DDN

Enten du trenger å få fart på dataintensive programmer og arbeidsflyt eller vil skalere ytelse og kapasitet for dagens krevende programkrav, er DDN verdensledende innen lagringsløsninger med høy ytelse for store datamengder.

Mellanox

Mellanox tilbyr bransjeledende komplett 100 Gb/s Infiniband, sammen med 56 Gb/s Ethernet samt RDMA og RoCE for å redusere ventetiden. Connect. Accelerate. Outperform.™

intel

Intels portefølje av True Scale Infiniband vertsadaptere, kant- og Director-svitsjer og administrerings- og overvåkningsverktøy fra Fabric Suite har gjort True Scale Infiniband til en ledende teknologi i markedet for databehandling med høy ytelse.

SCAGATE
ClusterStor-serien av datalagringsløsninger har en av de raskeste og mest pålitelige lagringssystemene med høy ytelse på markedet i dag. Alle modellene har Lustre®-filsystemet og programvarepakken for samlet administrering.

riverbed

Optimer WAN-ytelse og reduser trafikk med 65–95 % med raskere programlevering og bedre brukerproduktivitet. Riverbed SteelHead er bransjens fremste optimeringsløsning for rask levering av alle programmer i datasenteret og avdelingskontorer.

Riverbed hjelper også kundene med å forenkle administreringen av avdelingene med SteelFusion. Det er den første og eneste løsningen med konvergerende infrastruktur for avdelinger som gir lokal ytelse, flytter data til datasenteret, gir øyeblikkelig gjenoppretting og lavere totale eierkostnader.

KEMP TECHNOLOGIES

KEMP fører an i Application Delivery Controller-bransjen når det gjelder balanse mellom pris og ytelse. KEMP LoadMaster™ er en viktig faktor for å kunne sikre høy tilgjengelighet for kritiske virksomhetsprogrammer, webprogrammer rettet mot kunder og bedriftsintranett.

KEMPs LoadMaster er en avansert kontroller for programdistribusjon med Layer 4-7-belastningsfordeling og innholdsveksling. Tilgjengelig som maskinvareutstyr, et virtuelt produkt med det bredeste utvalget av sky- og hypervisorstøtte eller som "bare metal"-programvare på PowerEdge Rack-servere. Dette gir kundene muligheten til å distribuere LoadMaster hvor og hvordan de vil, basert på de dynamiske behovene til akkurat deres miljø – samtidig som de optimerer IT-kostnadene og får valuta for pengene.

entuity
Entuity gjør nettverksadministrering til en lek. Denne svært automatiserte, enhetlige løsningen for virksomheter gir deg omfattende nettverksinnsikt for hånden, gir IT-ansatte muligheten til å fokusere på strategiske prosjekter og kan enkelt integreres med større rammeverk og nettverksmiljøer.

Cumulus

Cumulus Networks forvandler nettverk med bransjens første fullfunksjons Linux-operativsystem for nettverksmaskinvare. Cumulus Linux er en ren programvareløsning som leverer optimert fleksibilitet for moderne datasentre og deres design og operasjoner. Den gjør det mulig å ta i bruk de beste økosystemene for maskinvare og løsninger med et standard operativsystem – Linux

big switch networks

Big Switch kombinerer viktige designprinsipper for hyperskalerte nettverk med formålstilpassede produkter til virksomheter, skyleverandører og tjenesteleverandører. Virksomhetens Big Tap Monitoring Fabric er en grunnløsning for å overvåke eksisterende nettverk, og flaggskipet Big Cloud Fabric er en "bare metal" SDN-svitsjestruktur utviklet for nye datasentre som private nettskyer, big data og infrastrukturen for virtuelle PC-er (VDI).

Citrix Netscaler

Citrix NetScaler distribueres over hele verden for å optimere, sikre og kontrollere levering av alle tjenester for virksomheter og nettskyer. I tillegg maksimerer den sluttbrukeropplevelsen for alle brukere, inkludert mobile klienter.

NetScaler er tilgjengelig i forskjellige varianter, slik at de kan oppfylle en rekke virksomhets-, ytelses- og distribueringsmessige krav for nettverket, inkludert virtuell nettverksarkitektur.