|

Karrieremuligheter

Det som passer for deg.

En stilling hos Dell gir deg muligheten til å finne ut hva som driver deg. Vi er stolte av måten vi inspirerer folk på – til å gjøre mer, til å være mer og til å etterstrebe profesjonell tilfredshet. Vi har utallige muligheter til å styre karrieren i den retningen som passer livsstilen din best, enten det er å flytte til en annen avdeling, utvikle deg inn i en lederrolle eller finne løsningen på andre siden av kloden. Søk etter jobber (på engelsk) ›

Karrieremuligheter

Karrieremuligheter innen salg

Hvis du velger salgsavdelingen i Dell, får du en opplevelse uten sidestykke. Den er motoren som driver Dells enorme suksess, og salgsspesialistene er de viktigste ambassadørene overfor kundene over hele verden. Cirka 50 prosent av spesialistene våre jobber med salg, og de har stillinger som innebærer mye ansvar og rause bonuser.

Dells produkter og tjenester omfatter alt fra avanserte virksomhetsservere og lagringsløsninger til opplæring og implementeringsløsninger til PC-er for private brukere. Det er faktisk dette brede spekteret av løsninger som skaper en så progressiv salgsatmosfære.

Start i internt salg og gå videre til salgsoperasjoner. Eller du kan begynne karrieren i eksternt salg og gå videre til teknisk salg. Mulighetene er nesten ubegrensede. Og når du ser alle de ulike områdene du kan utforske, er det lett å forestille seg hvilken suksess du kan skape.

Finn ut mer om spennende salgsjobber hos Dell:

– Detaljhandel
– Internt salg
– Eksternt salg
– Teknisk salg
– Profesjonelle og administrerte tjenester
– Kundestøtte
– Salgsoperasjoner
– Markedsføring

Fordeler og bonuser. Vi i Dell er stolte av at vi støtter teammedlemmene våre og belønner gode resultater.
Jobber hos Dell. Finn en stilling som passer til dine kompetanser og erfaringer.
Se Dells arbeidsplasser over hele verden
Explore our locations