|

Våre folk | Deepa S

Møt DeepaNår startet du hos EMC, og hvilke stillinger har du hatt i virksomheten?

Jeg startet i 2008 i en markedsførings- og kommunikasjonsrolle. Jeg ledet det kreative teamet for kompetansesenteret og drev med intern merkevarebygging. I 2015 startet jeg i en stilling der jeg ledet en mangfold- og inkluderingsinnsats for India og Kina. Jeg skaper muligheter for å dyrke fram diverse talenter innen virksomheten. Jeg utvider også rekkevidden av arbeidet for globalt mangfold ved å fremme programmer som skaper en inkluderende arbeidsplass. 

Hva synes du er inspirerende med kulturen vår?

EMC har en åpen kultur der du har direkte kontakt med lederen og folk høyere opp i systemet. Virksomheten gir deg muligheten til å jobbe mot det du vil, være den du er og ta med deg det du har – det er veldig inkluderende. EMC lot meg føre an og starte en ny trend med å ansette mennesker med funksjonshemninger og omfavne det unike de tar med seg til EMC.

Er du medlem av en Affinity-gruppe hos EMC? Hvilken rolle har du spilt og/eller hvordan har du hatt nytte av dem?

Jeg er medlem av Women’s Leadership Forum og Disability Employee Resource Group (DERG). Jeg var med på å lansere DERG i India i 2012. Jeg har vært president i 3,5 år. Jeg er også en del av Global Network Advising og Sharing Group. Jeg har fått stort utbytte av disse gruppene, da de har gitt meg inngående kunnskaper og et godt grunnlag som leder.

Hva synes du er spennende med framtidsmulighetene hos Dell?

Jeg synes det er veldig spennende å lære av Dell, siden de er på topp 10-listen over virksomheter som jobber for mangfold, målt av Diversity Inc. Jeg tror at den nye virksomheten gir oss et større publikum som hjelper oss med å lære samt å skape store endringer.

Hva ville du fortalt til noen som har lyst til å søke på en stilling her?

Vi er en virksomhet som bryr oss om mennesker. Det er et veldig konstant miljø, det er lett å komme i kontakt med og prate med andre. Arbeidskulturen er svært etablert og har mye å tilby.

På hvilken måte har du hjulpet kundene med å vokse og lykkes?

Internt har jeg hjulpet lederne med å få et bredere perspektiv på hvordan man bygger opp et inkluderende team. Jeg har hjulpet andre kollegaer med å vise potensialet sitt. Eksternt har jeg sett hvordan andre virksomheter ser opp til oss for å forbedre mangfoldet og inkluderingsinitiativene hos seg, og det gjør meg stolt av jobben vi gjør.

Hva gjør dette til en bra arbeidsplass?

Vi er veldig inkluderende. Vi er den store, framtidsrettede teknologivirksomheten med enorme muligheter for å skape og være innovative.

Beskriv med fem ord hvordan det er å jobbe her.

Jeg setter pris på EMC.

Jobber hos Dell. Finn en stilling som passer til dine kompetanser og erfaringer.
Se Dells arbeidsplasser over hele verden
Explore our locations

Related Videos

 • Fjern CareersOurPeople_Leonor.jpg
  Our People | Leonor
  2:4
  Fjern careers-ourpeople-vanice.jpg
  Our People | Vanice
  2:10