|

Studentprogrammer

Finn framtiden hos Dell.

Det er aldri for tidlig å tenke på karrieren. Vi er alltid på utkikk etter den neste generasjonen av tenkere som kan hjelpe virksomheten videre, i dag og i morgen. Sammen kan vi vokse som et vitalt, verdensomspennende selskap som ønsker å skape innovative produkter og tjenester til kundene. Framtiden er lys – ta i bruk ferdighetene dine i dag.

Lurer du på hva som skjer videre? Gå til siden for karriereutviklingsprogrammet for å finne ut mer om hvordan Dell hjelper deg med karrieren din når du har blitt del av teamet.

Er du i ferd med å starte karrieren?

Jump Start Graduate Development-programmetJump Start

Som del av Dells sterke engasjement for å veilede og videreutvikle unge yrkesaktive har vi lansert det nye Jump Start Graduate Development-programmet for å hjelpe avgangsstudenter med å integrere seg i kulturen og arbeidsmiljøet i Dell. Jump Start Graduate Development-programmet består av fire fagutviklingsmoduler som blir tatt i løpet av det første året hos Dell.
Det består av ressurser som hjelper deltakerne med følgende:

  1. Overgangen til Dell
  2. Bygge relasjoner
  3. Bygge opp et yrkesnettverk
  4. Bygge en karriere

Hver modul gir de nye medarbeiderne de riktige verktøyene og den riktige opplæringen til å vokse hos Dell. De gir også muligheter til å nettverksbygging med teammedlemmene og lederne, slik at deltakerne blir oppfordret til å begynne å planlegge den videre karrieren hos Dell.

Med Jump Start Development-programmet får de nyansatte nyte godt av følgende:

  • Personlig utvikling
  • Lære hvordan de kan bygge en vellykket relasjon med kolleger og ledere
  • Styrke nettverksmuligheter
  • Få støtte hos medarbeiderressursgrupper og teammedlemmer hos Dell for å styrke utviklingen
  • Ta i bruk karriereutviklingsmodellen vår, som er laget for å styrke karrieremulighetene hos Dell
Utviklingsprogram for regnskapsførere (Accounting Development Program)
Utviklingsprogram for regnskapsførere (Accounting Development Program)Hvem: Regnskapsførere fra Dell på begynnerstadiet
Varighet: Tre rotasjoner på ett år
Nivå: For begynnere
Dells utviklingsprogram for regnskapsførere tar sikte på å utvikle den neste generasjonen av ledende regnskapsførere fra Dell. I programmet får deltakerne muligheten til å prøve seg i flere utfordrende stillinger samtidig som de gjennomgår regnskapsopplæring og får gode muligheter til nettverksbygging. Programmet inkluderer tre sammenhengende oppdrag med ett års varighet innen definerte regnskapsområder, og deltakerne får muligheten til å delta på et seks måneder langt internasjonalt oppdrag.