|

Våre fordeler

Fordeler. Bonus. Balanse. Få alt hos Dell.

Våre ansatte er den viktigste komponenten i vår langvarige suksess. Det er derfor ingen overraskelse hvor mye tid og energi vi legger i å utarbeide en omfattende fordelspakke for alle ansatte. Vi ønsker å tilby best utvalg og verdi til den beste prisen. Pakkene våre er konkurransedyktige i markedet, og relevante for de mange forskjellige landene vi opererer i.

Jobber hos Dell. Finn en stilling som passer til dine kompetanser og erfaringer.

Hos Dell forstår vi at det å gi våre medarbeidere den beste yrkeserfaring betyr å forstå de unike egenskapene tilHelse og Velvære hver region og dens kultur. Ingenting gjenspeiler dette mer enn våre fordelspakker, som er skreddersydd for å dekke behovene til våre medarbeidere i de landene der de bor og arbeider.

Dette er noen av høydepunktene i Dells fordelspakke i Norge:

  • Pensjonsforsikring gitt gjennom Storebrand. Innskuddsbasert sparing: 1-6G: 5% av lønn, 6-12G: 8% av lønn
  • Personalforsikring gjennom Norsk forsikring, som dekker langsiktig uførhet, medisinsk invaliditet og arbeidsuførhet.
  • Reiseforsikring gjennom AIG.
  • Årlig helsesjekk og regelmessig massasje levert av Unicare.
  • Global Employee Assistance Program (EAP), en 24/7 assistanse til medlemmer og deres familier som gir økonomiske, personlige og emosjonelle råd og støtte.

Du vil lære mer om fordelspakken i løpet av rekrutteringsprosessen og ved eventuell ansettelse. Spør en rekrutterer i ditt land for en omfattende oversikt eller for mer informasjon om et bestemt program.

Sett et mål. Vi kan hjelpe deg med å nå det.Vi er her for å gi deg bonus for resultatene dine.

Det er enkelt. Vi tror på å gi bonus til ansatte for godt utført arbeid. Alle våre profesjonelle medarbeidere fungerer som en viktig del av et team. De ansatte får suksess ved å oppnå – og ofte overgå – tydelig definerte og målbare mål. Når det gjelder kompensasjon, ønsker Dell å være konkurransedyktige i markedet. Vi følger kontinuerlig de nyeste trendene når det gjelder lønninger for å opprettholde ønskelige lønningsnivåer. Flere avdelinger har bonus- og salgsprogrammer for å fremme prestasjoner på virksomhetsnivå og personlig nivå for regnskapsåret. Og det finnes langsiktige fordelsprogrammer for å gi bonus til enkeltpersoner basert på karrierenivå og prestasjoner.

Sett et mål. Vi kan hjelpe deg med å nå det.

Vi er som arbeidsgiver opptatt av å opprettholde et profesjonelt miljø der alle kan vokse og trives. Vi forbedrer formell opplæring med individuelle utviklingsprogrammer som omfatter grundig og fullstendig tilbakemelding, rådgivning, nettverk, ytelsesoppgaver og muligheter for vekst – 45 prosent av alle stillingene bemannes internt.

Vi er stolte av vår mobildrevne kultur, og vi satser på samarbeid som et sterkt team for å oppmuntre hverandre til å nå litt lengre hver dag.

Lev et fullverdig privatliv samtidig som du utvikler karrierepotensialetLivet utenfor Dell

Våre ansatte får flere betalte fritidsmuligheter som omfatter ferie, fridager og personlige dager. Vi har betalt fravær når det gjelder dødsfall i familien og oppgaver som lekdommer, og vi hjelper folk med å ordne forskjellige typer permisjoner, for eksempel fødselspermisjon og militærøvelser, etter behov.

Lev et fullverdig personlig liv samtidig som du utvikler din karriere. Vårt fremste mål er at våre talentfulle, kreative og samarbeidende medarbeidere yter sitt beste. Vi respekterer hvor viktig familie, hobbyer og interesserer er og ønsker å oppmuntre til å oppfylle sine personlige liv. Våre fordelspakker inneholder flere programmer for støtte i å oppnå sin personlige modell av arbeid/privatliv:

  • Employee Purchase Program
  • "Tut og Kjør", Dell’s lokale ansatteklubb, gir våre ansatte en flott mulighet til å sosialisere utenfor jobben. Det arrangeres et bredt spekter av sportslige aktiviteter og sosiale festligheter.
  • "Power the Possible" gir våre ansatte mulighet til å gi tilbake til samfunnet gjennom donasjon og deltakelse i veldedighetsarrangementer.
  • WISE - Women In Search of Excellence, er en gruppe fokusert på kvinner i Dell, for å gi de muligheter og støtte for trivsel og karriereutvikling.

Attraktiv permisjons politikk

Hos Dell vet vi at våre beste nyansatte kommer fra våre kollegaer og deres nettverk. Derfor har vi hos Dell en god bonusordning som gjelder dersom en av våre kollegaer anbefaler en kandidat som blir ansatt til en av våre åpne stillinger.
Delta i talentforumet ›

Tid borte

Hos Dell inspirerer vi våre ansatte til å hele tiden gjøre sitt beste, og vi støtter dem hvert steg på veien. Våre medarbeidere nyter gode ferie- og permisjonsordninger som inkluderer ferietid, helligdager og personlig tid. Vi tilbyr betalt fri for personlige og juridiske plikter, og hjelper enkeltpersoner til å arrangere ulike permisjoner som foreldrepermisjon og militærtjeneste, etter behov.