|

Vi presenterer Windows 10

Windows 10
Windows 10
Tidenes beste Windows møter tidenes beste Dell. Resultat: En ny tidsalder med kraft, ytelse og produktivitet. Windows 10 gir deg alle de velkjente funksjonene fra verdens mest populære operativsystem, i tillegg til forbedringer du kommer til å sette pris på.

Ikke klar til å bytte? Oppgrader til Windows 10 på egne vilkår. Når du er klar til å oppgradere, har vi brukervennlig nettbasert støtte tilgjengelig. Finn ut mer.

Du kan også finne ut mer om oppgraderingsprosessen fra Windows 8.1 med onlinestøtten vår på www.dell.com/support/windows10.

Har du spørsmål om Windows 10?

VANLIGE SPØRSMÅL VANLIGE SPØRSMÅL


Nå lønner det seg virkelig å kjøpe en Dell-PC. Med MaxxAudio® kan du bruke funksjoner som Cortana*, den nye digitale assistenten, på et helt nytt nivå.

Enkel tilgang.

Ikke bekymre deg om passord. Velg en Dell-PC med det pålitelige Intel ® RealSense ™ 3D kameraet for å dra nytte av ansiktsgjenkjenningsfunksjonen Windows Hello. Enheten lyser opp når den gjenkjenner deg, og hilser deg med navn.
Enkel tilgang.
En hjelpende hånd

Her for å hjelpe

Velg en Dell-PC som er utstyrt med MaxxAudio fra Waves, for å kunne bruke Cortana, den personlige digitale assistenten. Hvis du bruker Cortana med en Dell-PC utstyrt med MaxxAudio® fra Waves, får du en naturlig stemmestyring.*

Koble til og knus motstanden

Opplev rask og jevn spilling med DirectX® 12 på Dell- eller Alienware-PC-en. Bruk Game DVR-funksjonen til å ta opp de mest imponerende seirene, og send opptaket til vennene dine uten å forlate spillet. Spill i vei
Koble til og knus motstanden
Enkelt å lese og skrive

Enkelt å lese og skrive

Bare Microsoft Edge nettleseren har innebygd teknologi som gjør at du kan skrive eller taste inn direkte på websider. Legg til en kompatibel Dell aktiv pekepenn (selges separat) på PC-er med berøringsfunksjonalitet, og dra nytte av Microsoft Edge webleserens teknologi som gjør det mulig å skrive eller taste inn direkte på websider og dele det du har skrevet.

Start opp

Fordi startmenyen for Windows er tilbake i utvidet utgave, kjenner du deg umiddelbart som en ekspert. I tillegg flyttes alle festede applikasjoner og favoritter over, slik de var før, og på grunn av det velkjente oppsettet kan du være produktiv fra starten.
Start opp
Hastigheten du trenger

Hastigheten du trenger

Windows 10 starter raskt opp med InstaGo*, slik at du kan sette i gang umiddelbart. Du kan også ta i bruk oppdateringer så snart de er tilgjengelige, slik at du alltid har de nyeste og beste funksjonene når du er på farten.

Full trygghet

Med praktisk, innebygd beskyttelse er du beskyttet mot virus, phishing og skadelige programmer. I tillegg får du ekstra kundestøtte hvis du skaffer deg Dell-tjenester.
Full trygghet

Windows 10 funksjoner kan endres og kan variere etter enhet og fra region til region.

Microsoft og Dell har hevet standarden. Igjen.
Med enestående teknologi, høy ytelse og spennende nye funksjoner i Windows 10 har det aldri passet bedre å kjøpe en PC fra Dell.
Kjøp nå

1. Cortana er tilgjengelig i utvalgte globale markeder ved lansering. Funksjonene kan variere fra sted til sted og etter enhet.
2. Det kreves bredbåndstilkobling til Internett for enkelte funksjoner (Internett-kostnader tilkommer). Xbox Live-funksjoner er bare tilgjengelig for støttede spill i Xbox Live-støttede land, se
xbox.com/live/countries (på engelsk). I 2015 er det et begrenset antall spill som kan spilles på flere enheter. Det kommer flere spill senere. Strøm til én enhet om gangen. Strømming med flere spillere fra Xbox One krever tilkobling til hjemmenettverk og Xbox Live Gold-medlemskap (selges separat). Det kreves også Gold-medlemskap for flerspillerspilling på Xbox One. DirectX 12 er bare tilgjengelig for støttede spill og grafikkbrikker. Spill-DVR er bare tilgjengelig med støttet maskinvare. Hvis du vil undersøke kompatibilitet og lese annen viktig installeringsinformasjon, kan du gå til webområdet for enhetsprodusenten og www.windows.com/windows10specs (på engelsk). Spillversjoner for Xbox One, PC/nettbrett og telefon selges alle separat.
3. Enkelte programmer fra Windows Store selges separat. Tilgjengelighet og funksjoner kan variere.
4. Avhengig av maskinvaren.
5. Tilgjengeligheten av applikasjoner og innhold varierer avhengig av marked.
6. Skjermer er simulerte, kan endres. Programmer fra Windows Store selges separat. Applikasjonstilgjengelighet og funksjoner kan variere fra region til region.

*Informasjon om tilbudet:
Tilbudet om kvalifisertte enheter for Windows 7 og Windows 8.1 (inkludert enheter du allerede eier) i ett år etter at oppgraderingen til Windows 10 er gjort tilgjengelig. Krav til maskinvare/programvare gjelder, funksjonstilgjengelighet kan variere etter enhet. Se www.windows.com/windows10upgrade (på engelsk) for mer informasjon. 3 GB-nedlasting. Internett-kostnader kan tilkomme.

◦ Ja, kostnadsfritt. Denne oppgraderingen er for en fullstendig versjon av Windows 10, ikke en prøveperiode. Nedlastingen krever 3 GB ledig plass, standard datahastigheter gjelder. Hvis du vil dra nytte av dette kostnadsfrie tilbudet, må du oppgradere til Windows 10 innen ett år. Når du oppgraderer, har du Windows 10 kostnadsfritt på enheten.
◦ Windows 10 oppgraderingstilbudet gjelder for kvalifiserte Windows 7 og Windows 8.1 enheter, inkludert enheter som du allerede eier. Enkelte maskinvare-/programvarekrav gjelder, og funksjonstilgjengeligheten kan variere etter enhet og marked. Tilgjengeligheten til Windows 10 oppgradering for Windows Phone 8.1 enheter kan variere med OEM, mobiloperatører eller mobilnett. Enheter må være koblet til Internett, og Windows Update må være aktivert. Windows 7 SP1 og Windows 8.1 Update er nødvendig. Noen utgaver er unntatt: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise og Windows RT/RT 8.1. Aktive Software Assurance-kunder med volumlisensiering har fordelen av å kunne oppgradere til virksomhetstilbud på Windows 10 uavhengig av dette tilbudet. Hvis du ønsker å sjekke kompatibilitet og annen viktig informasjon, kan du gå til webområdet for enhetsprodusenten og spesifikasjonssiden for Windows 10. Ytterligere krav kan påløpe over tid for oppdateringer. Funksjoner og sikkerhet holdes automatisk oppdatert: Oppdateringen er alltid aktivert.
Takket være Dells kommersielle PC-er med det nye Windows 10 operativsystemet vil du kunne dra nytte av funksjonene som er utformet for å utvide virksomheten til nye høyder.

Dell har de sikreste PC-ene i bransjen med Windows 10. Punktum.

Suveren sikkerhet og beskyttelse – de sikreste virksomhets-PC-ene på markedet med den sikreste Windows noensinne, betyr at du er beskyttet mot virus, phishing og skadelige programmer med praktisk, innebygd beskyttelse.

Optimal beskyttelse – Det er bare Dell som tilbyr omfattende kryptering, avansert autentisering og bransjeledende beskyttelse mot skadelig programvare fra én og samme leverandør. Databeskyttelsesløsningene fra Dell er utformet for å hjelpe deg med å beskytte sluttbrukerens data uansett hvor de er samt gjøre det enkelt å administrere sluttpunktssikkerhet og -samsvar sentralt. Brukerne kan arbeide med verktøyene de kjenner og liker å bruke, uten avbrudd og uten kompromiss når det gjelder ytelse. Finn ut mer (på engelsk)

Autentiserte deg
– den sikreste metoden for autentisering er din tilstedeværelse. Med Windows Hello kan du logge deg på med bare et raskt blikk eller en berøring – dutrenger ikke å skrive inn PIN-kode eller passord.* Logg deg på, enheten hilser deg med navn og lyser opp i din tilstedeværelse.
Windows 10
Windows 10

Få gjort mer med Windows 10

Din digitale assistent – enkelt å jobbe med din egen personlige, digitale assistent. Ved å lære mer om deg over tid blir Cortana mer nyttig for hver dag som går. Glem at du glemmer. Cortana er også best på påminnelser og å komme med dem til rett tid og sted slik at du glemmer mindre, og kan gjøre mer.

Få overtaket – Microsoft Edge er den nye nettleseren som er utformet for å få Internett til å arbeide slik du gjør. Tenk deg tiden du vil spare ved å skrive inn* direkte på websider og dele markeringene dine med andre. Gled deg over den klare lesevisningen som fjerner distraksjoner så du får en ryddigere og renere visning av online-artikler. Microsoft Edge fjerner hindringer mellom deg og aktivitetene dine på Internett, slik at du får en rask, ren og produktiv flate for å få jobben gjort.

Start opp – Føl deg som en ekspert fra begynnelsen med kjente funksjoner. Windows 10 er vennlig og velkjent – med en rekke likheter med Windows 7, inkludert Start-menyen. Du føler deg som en ekspert fra start. Få en rask oversikt over det som er viktigst. Start-menyen for Windows 10 kan tilpasses med dynamiske fliser slik at du raskt kan finne den viktige informasjonen i sanntid du trenger for å få full kontroll.

Sømløs svitsjing – Continuum er tilgjengelig eksklusivt i Windows, og gjør det mulig å bytte fra nettbrett til bærbar PC når du måtte ønske det – skjermen gir en problemfri overgang og en flott visning. Funksjoner på skjermen, for eksempel menyer og oppgavelinjer, tilpasses enkelt for enkel navigering. Applikasjoner er bygget for å skaleres uten problemer fra skjerm til skjerm slik at de ser bra ut fra de minste telefonskjermene til de største 8K-skjermene.*

Forbedret og virkningsfull ytelse

Hastigheten du trenger – Windows 10 starter og reaktiveres raskt med InstaGo*, og du kan dermed kjøre i gang med det samme. Du kan også ta i bruk oppdateringer så snart de er tilgjengelige, slik at du alltid har de nyeste og beste funksjonene når du er på farten.

Batterilevetid – enheter for Windows 10 har nå batterisparer som sparer strøm automatisk, slik at du kan jobbe mer effektivt og lenger.
Windows 10
Windows 10

Maksimal støtte og maksimal brukervennlighet

Forenklet migrering – det har aldri vært enklere å migrere virksomheten til det nyeste Windows operativsystemet på de sikreste virksomhets-PC-ene takket være Dell-tjenester. Du kan forvente en problemfri overgang støttet av suveren service fra Dell: Kåret til årets Microsoft ® partner og rangert som nr. 1 i distribusjon av Windows.

Suveren støtte – ProSupport Plus med SupportAssist, Dells mest omfattende* støttetjeneste for PC-er og nettbrett*, tilbyr maksimal kundestøtte med minimal innsats fra kundene. Det er den eneste tilgjengelige tjenesten for PC-er og nettbrett* som automatiserer støtte for å forhindre problemer* før de oppstår og raskt løse problemer når det er nødvendig.
Kjøp nå

1. Cortana er tilgjengelig i utvalgte globale markeder ved lansering. Funksjonene kan variere fra sted til sted og etter enhet.
2. Det kreves bredbåndstilkobling til Internett for enkelte funksjoner (Internett-kostnader tilkommer). Xbox Live-funksjoner er bare tilgjengelig for støttede spill i Xbox Live-støttede land, se
xbox.com/live/countries (på engelsk). I 2015 er det et begrenset antall spill som kan spilles på flere enheter. Det kommer flere spill senere. Strøm til én enhet om gangen. Strømming med flere spillere fra Xbox One krever tilkobling til hjemmenettverk og Xbox Live Gold-medlemskap (selges separat). Det kreves også Gold-medlemskap for flerspillerspilling på Xbox One. DirectX 12 er bare tilgjengelig for støttede spill og grafikkbrikker. Spill-DVR er bare tilgjengelig med støttet maskinvare. Hvis du vil undersøke kompatibilitet og lese annen viktig installeringsinformasjon, kan du gå til webområdet for enhetsprodusenten og www.windows.com/windows10specs (på engelsk). Spillversjoner for Xbox One, PC/nettbrett og telefon selges alle separat.
3. Enkelte programmer fra Windows Store selges separat. Tilgjengelighet og funksjoner kan variere.
4. Avhengig av maskinvaren.
5. Tilgjengeligheten av applikasjoner og innhold varierer avhengig av marked.
6. Skjermer er simulerte, kan endres. Programmer fra Windows Store selges separat. Applikasjonstilgjengelighet og funksjoner kan variere fra region til region.

*Informasjon om tilbudet:
Tilbudet om kvalifisertte enheter for Windows 7 og Windows 8.1 (inkludert enheter du allerede eier) i ett år etter at oppgraderingen til Windows 10 er gjort tilgjengelig. Krav til maskinvare/programvare gjelder, funksjonstilgjengelighet kan variere etter enhet. Se www.windows.com/windows10upgrade (på engelsk) for mer informasjon. 3 GB-nedlasting. Internett-kostnader kan tilkomme.

◦ Ja, kostnadsfritt. Denne oppgraderingen er for en fullstendig versjon av Windows 10, ikke en prøveperiode. Nedlastingen krever 3 GB ledig plass, standard datahastigheter gjelder. Hvis du vil dra nytte av dette kostnadsfrie tilbudet, må du oppgradere til Windows 10 innen ett år. Når du oppgraderer, har du Windows 10 kostnadsfritt på enheten.
◦ Windows 10 oppgraderingstilbudet gjelder for kvalifiserte Windows 7 og Windows 8.1 enheter, inkludert enheter som du allerede eier. Enkelte maskinvare-/programvarekrav gjelder, og funksjonstilgjengeligheten kan variere etter enhet og marked. Tilgjengeligheten til Windows 10 oppgradering for Windows Phone 8.1 enheter kan variere med OEM, mobiloperatører eller mobilnett. Enheter må være koblet til Internett, og Windows Update må være aktivert. Windows 7 SP1 og Windows 8.1 Update er nødvendig. Noen utgaver er unntatt: Windows 7 Enterprise, Windows 8/8.1 Enterprise og Windows RT/RT 8.1. Aktive Software Assurance-kunder med volumlisensiering har fordelen av å kunne oppgradere til virksomhetstilbud på Windows 10 uavhengig av dette tilbudet. Hvis du ønsker å sjekke kompatibilitet og annen viktig informasjon, kan du gå til webområdet for enhetsprodusenten og spesifikasjonssiden for Windows 10. Ytterligere krav kan påløpe over tid for oppdateringer. Funksjoner og sikkerhet holdes automatisk oppdatert: Oppdateringen er alltid aktivert.