Hjelp meg med å velge: Produktivitetsprogramvare

Den nye Office-produktivitetsprogramvaren kombinerer de nyeste Office-programmene med tilbud som globale Skype-minutter og nettlagring på OneDrive. I tillegg tilbyr Microsoft nå abonnementsversjoner av Office for privatpersoner og skoler, tilpasset måten du bruker Office på i dag.

Når du skal bestemme deg for hvilken versjon av Office du skal kjøpe, bør du vurdere hvor mange PC-er eller mobile enheter programmene skal brukes på, og hvilke programmer du trenger.

Flere enheter og samtlige Office-programmer

• Hvis du har flere enheter hjemme og ønsker alle programmene, kan du velge abonnementet på Office 365, som kan brukes på fem forskjellige enheter (både PC-er, Mac-er og mobile enheter). Dermed kan du veksle mellom enhetene og fortsette der du slapp.

Én PC og hovedprogrammene i Office
• Hvis du ønsker de nyeste versjonene av de viktigste Office-programmene på én PC, bør du velge Office Home and Student 2016.
• Hvis du ønsker de nyeste versjonene av de viktigste Office-programmene på én PC, inkludert Outlook – som hjelper deg med å holde oversikten både privat og i jobbsammenheng – bør du velge Office Home and Business 2016.
Obs! Office Home and Student 2016 er bare beregnet for ikke-kommersiell bruk. Office Home and Business 2016 er ideell for kommersiell bruk.
Office-pakker sammenlignet med Office 365 Home Premium

Finn Office-løsningen som passer best for deg.

Office
Home &
Student
2016***
Office Professional 2016 Office
Home &
Business 2016**
Office 365 Home**Office 365
Personal**
For husholdninger der studenter deler én PC.
For profesjonelle brukere som deler én PC.
 For husholdninger og hjemmekontorer som deler én PC.Office-løsninger for familier. Få programmer installert på flere enheter, nettlagring og annet.Office-løsningen for deg. Få programmer installert på flere enheter, nettlagring og annet.
 Installeres på: PC eller MAC®Bare PCBare PC Bare PC PC eller MAC®Bare PC
Installeres på: Nettbrett –– –  NettbrettNettbrett
Office-hovedprogrammer: Word, Excel, PowerPoint,
OneNote  Office-hovedprogrammer
 JaJa  Ja Ja Ja
E-post, kalendere og oppgaver: Outlook
E-post, kalendere og oppgaver
Ja  Ja Ja Ja
DTP og databaser: Publisher, Access*
DTP og databaser
 Ja  Ja Ja
Enkel smarttelefontilgang: Vis og rediger Word-, Excel- og PowerPoint-dokumenter mens du er på farten*   NettbrettNettbrett 
Skype 60 minutter med ringetid per måned til over 60 land     Ja Ja
OneDriveOneDrive-nettlagring: Lagre dokumenter på nettet med enkel tilgang og mulighet for å dele filer, praktisk talt overalt 
                                                                                
   1 TB OneDrive-
lagring for opptil fem brukere
1 TB OneDrive-
lagring for én bruker
Lettvint abonnement: Krever fornyelseEngangskjøp Engangskjøp Ett år Ett år
Automatiske oppdateringer: Alltid tilgang til de nyeste
Office-programmene*
    JaJa 

I den nyeste Office-pakken er programmene blitt enda smartere.

word Word

Legg til bilder, videoer eller elektroniske medier i Word-dokumenter ved ganske enkelt å dra og slippe.
Bruk maler som gjenspeiler din egen stil og profesjonalitet – og sparer deg tid. Det finnes Word-maler i over 40 ulike kategorier.


excel Excel

Med anbefalte diagrammer kan du visualisere data raskt og effektivt i Excel.
I Excel 2013 har hver arbeidsbok sitt eget vindu, slik at det er enklere å jobbe med to arbeidsbøker parallelt. Dessuten er det lettere å jobbe på to skjermer.

powerpoint PowerPoint

Du kan svare på kommentarer rett ved siden av det aktuelle området, slik at du lett ser hvem som kommenterer hva i PowerPoint.
Nå slipper du også å finjustere oppsettet av elementene på lysbildene. For elementer som nesten er på linje, vises automatisk smarte hjelpelinjer. Disse forteller deg også når oppsettet er helt riktig.

outlook Outlook

Se tidsplanen, en avtale eller detaljer om en kontakt uten å bytte skjermbilde i Outlook.
På personkortet er alle viktige opplysninger om en kontakt samlet på ett sted – blant annet telefonnummer, e-postadresse, adresse og sosiale medier. Du kan planlegge møter, sende direktemeldinger og ringe – kort sagt utføre all kommunikasjon direkte fra kortet.

onenote OneNote

Med OneNote kan du registrere, organisere og utveksle all slags informasjon – bilder, nettsider og medier – i en digital notatbok som du har tilgang til praktisk talt overalt.
På enheter med berøringsfunksjonalitet kan du også tegne, slette og redigere med fingrene, pennen eller musen. Hvis du har behov for å utveksle håndskrevne notater, og lesbarheten er viktig, kan OneNote også konvertere håndskrift til tekst.

publisher Publisher

Med Publisher er det enkelt å lage profesjonelle og effektfulle publikasjoner.
Du kan søke i nettalbum på Facebook, Flickr og andre tjenester, og du kan legge til bilder direkte i dokumenter, uten å måtte lagre bildene først.

Access Access

Med Access kan du raskt bygge en database for å organisere data, som deretter er tilgjengelige overalt.
Du slipper å "gå deg vill" i dataene. Et standardisert apprammeverk gjør det enkelt å navigere i apper.

onedrive OneDrive

Med Office 365 får du 1 TB ekstra nettlagring per bruker, slik at du har tilgang til bildene og dokumentene dine uansett hvor du befinner deg, og på de fleste enheter.

skype Skype

Med Office 365 følger det med 60 globale Skype-minutter per måned, som du kan bruke til å ringe til telefoner i over 60 land*.