|

Responsabilitatea socială a companiei

Angajamentul nostru

Programul Dell „Powering the Possible” este angajamentul nostru de a ne utiliza tehnologiile şi expertiza în domeniile care pot aduce cele mai mari beneficii oamenilor şi planetei. Ne-am asumat o responsabilitate clară faţă de clienţii, angajaţii şi acţionarii noştri de a transpune acest scop în realitate.

Aflaţi mai multe şi urmăriţi materialul video (în limba engleză)


Comunităţi
(în limba engleză)
Mediu înconjurător
(în limba engleză)
Personalul nostru
(în limba engleză)
Comunităţi Mediu înconjurător Personalul nostru
În cadrul colaborării cu parteneri nonprofit, punem la dispoziţie tehnologii, expertiză şi fonduri pentru a rezolva probleme sociale urgente şi pentru a transforma comunităţile Prin inovaţii în domeniul ambalajelor, al eficienţei energetice şi al reciclării produselor electronice, le oferim clienţilor puterea de a face mai multe prin utilizarea unei cantităţi mai mici de resurse pentru a reduce la minimum impactul asupra mediului înconjurător. Deservim utilizatori din întreaga lume, iar membrii echipei noastre reflectă acest lucru. Crearea unui loc de muncă diversificat ne ajută să ne deservim mai bine clienţii, oferindu-le tehnologii care să îi ajute şi mai mult.

Lanţul de distribuţie
(în limba engleză)
Crearea de rapoarte
(în limba engleză)
Controlul companiei
(în limba engleză)
Lanţul de distribuţie Crearea de rapoarte Controlul companiei
Furnizorii noştri din întreaga lume fac parte din sistemul de livrare a soluţiilor tehnologice. Pe lângă noi, considerăm că şi aceştia au datoria să susţină drepturile omului şi răspunderea faţă de mediul înconjurător. Ne angajăm să ne desfăşurăm activitatea profesională în mod etic şi cu integritate. În plus, acţiunile noastre vor fi transparente şi ne vom implica acţionarii în ceea ce facem în vederea unui nivel mai înalt de civism corporatist Schimbarea şi evoluţia sunt elemente definitorii pentru Dell, dar integritatea rămâne elementul care ne ghidează. Activitatea noastră se caracterizează prin legalitate, etică şi conformitate cu legile şi cu propriul nostru cod de conduită riguros.