|

Comunicate de presă

Nu pierdeţi cele mai recente ştiri Dell, inclusiv lansări de produse, iniţiative ecologice şi anunţuri privind tehnologia.
 1. Noul portofoliu de PC-uri și monitoare inovatoare de la Dell încurajează profesorii să adopte un sistem de educație care implică mai mult elevii

  30 ian. 2017

  Noul portofoliu de PC-uri și monitoare inovatoare de la Dell încurajează profesorii să adopte un sistem de educație care implică mai mult elevii

 2. PC-urile inovatoare de la Dell activează simţurile cu imagini şi sunete uluitoare

  06 ian. 2017

  În cadrul evenimentului anual Consumer Electronics Show (CES), Dell a lansat o serie de inovaţii de clasă mondială care redefinesc zona de personal computing.

 3. Gamerii cer iar Dell răspunde cu noi produse PC Gaming şi un parteneriat ELEAGUE eSports

  06 ian. 2017

  Expertiza şi prezenţa Dell în universul PC gaming intră într-o nouă etapă odată cu lansarea sistemelor de gaming Alienware şi Inspiron, pentru jucători de toate nivelurile şi la mai multe niveluri de preţ.

 4. Dell lansează Wyse 5060, un echipament thin client quad core de înaltă performanţă, proiectat pentru profesionişti cu experienţă

  12 dec. 2016

  Dell a anunțat un nou echipament thin client de înaltă performanţă şi de mare eficienţă, Wyse 5060, ușor de instalat şi gestionat. Acesta furnizează opţiuni sporite de securitate şi completează compatibilitățile cu spațiul virtualizat prin intermediul Citrix, Microsoft şi VMware.

 5. Noi oferte de protecţie date de la Dell EMC

  21 oct. 2016

  Dell EMC îşi dezvoltă portofoliul de soluţii de protecţie date activat prin cloud şi permite aplicaţiei sale definite software de backup să ruleze pe cel mai important server din lume, Dell EMC PowerEdge.

 6. Noua versiune Isilon All-Flash de la Dell EMC

  21 oct. 2016

  Dell EMC a lansat un nou membru al familiei de produse Dell EMC Isilon, combinând performanţele înalte ale tehnologiei flash cu platforma scale-out NAS numărul unu din cadrul întregii industrii.

 7. Noi aplicaţii Dell EMC VxRail şi VxRack System

  21 oct. 2016

  Dell EMC extinde portofoliul de sisteme convergente din zona aplicaţiilor VxRail şi a infrastructurii hiper-convergente (HCI) VxRack System 1000 prin integrarea serverelor PowerEdge de mare performanţă, fiabilitate şi eficienţă energetică cu cele mai noi platforme Intel Broadwell.

 8. Recentele inovaţii Dell EMC la Dell EMC World

  21 oct. 2016

  Dell EMC a anunţat o serie de produse, soluţii şi modele de consum proiectate pentru a ajuta clienţii să transforme IT-ul în evoluția lor către afacerile digitale.

 9. Dell EMC lansează Dell EMC Channel Partner

  21 oct. 2016

  Gândit în colaborare cu partenerii şi inspirat din cele mai bune aspecte ale programelor anterioare de parteneriat Dell şi EMC, noul Dell EMC Partner Program va oferi oportunităţi de afaceri inedite pentru parteneri şi va reafirma dedicarea companiei

 10. Noi oferte de protecţie date de la Dell EMC

  21 oct. 2016

  Dell EMC îşi dezvoltă portofoliul de soluţii de protecţie date activat prin cloud şi permite aplicaţiei sale definite software de backup să ruleze pe cel mai important server din lume, Dell EMC PowerEdge.