|

Comunicate de presă

Nu pierdeţi cele mai recente ştiri Dell, inclusiv lansări de produse, iniţiative ecologice şi anunţuri privind tehnologia.
 1. Dispozitive Dell de top pentru scoală

  02 aug. 2016

  O gamă largă de echipamente 2-în-1, laptopuri, desktopuri şi sisteme de gaming potrivite pentru bugetul, rucsacul sau biroul oricărui elev.

 2. Protecţie avansată cu SonicWALL Capture

  28 iul. 2016

  Serviciul SonicWALL Capture Advanced Threat Protection, primul pachet multi-engine care blochează fişierele suspecte până la verdict este valabil începând de astăzi.

 3. Sistemele Dell – noi capacităţi de management

  21 iul. 2016

  Dell anunţă actualizări ale portofoliului de management sisteme pentru infrastructura modulară Dell PowerEdge FX2, care ajută clienţii să maximizeze ​

 4. Dell lansează noi sisteme High Performance Computing (HPC) şi dezvăluie alte inovaţii care fac supercomputerele accesibile tuturor organizațiilor

  27 iun. 2016

  Dell anunţă progrese în cadrul portofoliului său High Performance Computing (HPC), inclusiv disponibilitatea noilor sisteme Dell HPC, acces la tehnologii HPC inovatoare, colaborări între parteneri tehnologici şi implementări de succes la clienţi globali.

 5. Dell Be/Future Ready/'16 prezintă cele mai noi soluţii IT pentru clienţii comerciali

  23 iun. 2016

  Dell își prezintă, astăzi, cele mai noi produse şi soluţii în cadrul turului anual Dell Be/ Future Ready /’16.

 6. Alienware sărbătoreşte douăzeci de ani dedicati gamerilor prin lansarea a patru produse noi la E3

  14 iun. 2016

  Alienware a lansat o nouă gamă solidă de produse, optimizate pentru realitatea virtuală (VR), cu ocazia ediţiei din acest an a evenimentului E3 din Los Angeles.

 7. Dell permite clienţilor să-şi maximizeze performanţa aplicaţiilor de organizație şi ale fluxurilor esenţiale de lucru prin intermediul serverelor Dell PowerEdge cu patru socket-uri

  07 iun. 2016

  Dell a lansat actualizări de performanţe şi capabilităţi pentru portofoliul său de servere PowerEdge de generaţie 13 (în engleză) cu patru socket-uri, construit pentru orice tip de clienţi de tip enterprise, de la instalări de servere pe scară largă la cerinţe de soluţii pentru birouri şi sucursale aflate la distanţă de sediul central.

 8. Dell face un uriaş salt înainte prin lansarea unor soluţii de stocare adaptabile şi pregătite pentru viitor

  20 mai. 2016

  Dell a lansat Storage Center Operating System 7, care reprezintă încununarea a trei ani de eforturi de redefinire a economiei stocării de date, printr-o platformă inovatoare care sprijină şi ajută la accelerarea tranziţiei companiilor către arhitecturi moderne, bazate pe tehnologie flash.

 9. Dell deţine prima poziție în livrarea de soluţii securizate de tip Thin Client, protejând organizaţiile împotriva ameninţărilor persistente şi a malware-ului

  16 mai. 2016

  Dell a anunţat că i s-a confirmat poziţia de furnizorul numărul unu de soluţii securizate thin client, cele mai noi statistici IDC plasând Dell ca principalul furnizor de soluţii zero clients şi ThinOS pentru 2015 (1).

 10. Dell extinde disponibilitatea suportului Premium pentru PC-uri la utilizatorii din 110 ţări aflate în regiunile Asia-Pacific, Europa, Orientul Mijlociu, Africa şi America Latină

  06 mai. 2016

  Dell a anunţat disponibilitatea Premium Support (în engleză), un serviciu pentru PC-urile de tip consumer, care îmbunătăţeşte semnificativ experienţa consumatorilor prin intermediul suportului tehnic simplificat şi fluid.