|

Comunicate de presă

Nu pierdeţi cele mai recente ştiri Dell, inclusiv lansări de produse, iniţiative ecologice şi anunţuri privind tehnologia.
 1. Noua aplicaţie Dell KACE K1000

  05 feb. 2015

  Dell a anunţat cea mai nouă versiune a aplicaţiei Dell KACE K1000 Systems Management Appliance, care include funcţionalităţi noi şi îmbogăţite pentru a transforma şi mai mult modul în care organizaţiile găsesc, configurează, securizează şi gestionează computere şi alte dispozitive în medii multi-platformă.

 2. Noua stație de lucru mobilă Dell Precision M3800

  28 ian. 2015

  Staţia mobilă de lucru Dell Precision M3800 este acum disponibilă cu ecran tactil 4K Ultra HD, tehnologie Thunderbolt™ 2 şi alte caracteristici

 3. Noile echipamente Dell Storage Arrays de clasă Enterprise

  14 ian. 2015

  Respectând angajamentul luat de a transforma industria echipamentelor de stocare prin intermediul unor oferte care să aducă valoare maximă clienţilor din punct de vedere economic, Dell a anunţat disponibilitatea, la nivel global, a noilor configuraţii Dell Storage all-flash array (AFA) de clasă Enterprise.

 4. Dell lansează la CES cel mai bun portofoliu de dispozitive

  07 ian. 2015

  În cadrul evenimentului CES 2015, Dell a anunţat lansarea unui portofoliu extins de dispozitive caracterizate prin materiale premium, finisaje fine şi cu cele mai noi tehnologii pentru gamele de produse XPS, Alienware, Inspiron și pentru familiile de ecrane.

 5. Dell extinde iniţiativa Open Networking

  12 dec. 2014

  Dell a anunțat o extindere a iniţiativei Open Networking pentru a include Midokura, o companie cu activitate în întreaga lume, axată pe virtualizarea reţelelor, în cadrul infrastructurii de reţelistică şi servere Dell.

 6. Dell anunţă o soluţie nouă de adresare a celor mai solicitante medii de procesare de mare performanţă

  26 nov. 2014

  Dell continuă să forţeze graniţele procesării de mare performanţă (HPC) prin lansarea PowerEdge C4130, noul produs care completează portofoliul de servere Dell PowerEdge, produsele de vârf din punct de vedere al densităţii accelerării/GPU pentru creşterea vitezei de procesare în cazul celor mai solicitante încărcări de lucru.

 7. Dell lansează soluţii IT Future-Ready

  07 nov. 2014

  Dell a anunţat noi produse şi soluţii pentru a ajuta clienţii din întreaga lume în drumul lor către centrele de date definite software prin acoperirea golurilor IT dintre cerinţele pentru aplicaţii tradiţionale şi cerinţele pentru aplicaţii noi.

 8. Dell - cea mai rapidă creştere din lume

  06 nov. 2014

  Dell, ca și companie privată, a intensificat investiţiile în cercetare şi dezvoltare, în extinderea canalelor de distribuţie, în creşterea nivelului de satisfacţie al experienţei utilizatorului şi în zona de vânzări, în scopul furnizării de creştere şi inovaţie de cel mai înalt nivel.

 9. Dell lansează noua generație de firewall-uri SuperMassive 9800 pentru a oferi securitate de nivel Enterprise organizațiilor de toate dimensiunile

  14 oct. 2014

  Dell anunţă lansarea Dell SuperMassive 9800 Next-Generation Firewall (NGFW) şi a soluţiei complementare de management şi raportare Global Management System (GMS) 8.0.

 10. Dell devine numărul unu la livrările de capacitate de stocare date în primul semestru 2014

  30 sep. 2014

  IDC raportează că în primul semestru 2014, Dell a livrat 4.311.728 de terabytes – adică peste 4 exabytes – în capacitate de stocare date și conduce în topul vendorilor din punct de vedere al capacității combinate de stocare internă și externă de date livrată clienților la nivel global.