|

Comunicate de presă

Nu pierdeţi cele mai recente ştiri Dell, inclusiv lansări de produse, iniţiative ecologice şi anunţuri privind tehnologia.
 1. Dell lansează Wyse 3040

  30 mar. 2017

  Dell lansează echipamentul entry-level thin client Wyse 3040: cel mai mic, cel mai uşor şi cel mai eficient din punct de vedere al consumului energetic

 2. Dell EMC îşi premiază partenerii din România

  16 mar. 2017

  Dell EMC România a organizat Partners Awards 2017, ceremonia anuală de premiere a partenerilor, în data 9 martie 2017. Premiile au fost acordate, pentru a treia oară, pe baza performanţelor de afaceri ale partenerilor şi a unui sondaj în rândul retailerilor.

 3. Dell - ambalaje din plastic oceanic reciclat

  22 feb. 2017

  Prin programul pilot sunt furnizate primele pachete de ambalaje din cadrul industriei tehnologice cu un conţinut de 25% realizat din reziduuri plastice oceanice reciclate şi se previne pătrunderea maselor plastice în apa oceanelor.

 4. Dell EMC reduce adoptarea cloud-ului hibrid

  20 feb. 2017

  Dell EMC simplifică adoptarea cloud-ului hibrid cu o nouă soluţie de infrastructură hiperconvergentă

 5. Noul portofoliu de PC-uri și monitoare inovatoare de la Dell încurajează profesorii să adopte un sistem de educație care implică mai mult elevii

  30 ian. 2017

  Noul portofoliu de PC-uri și monitoare inovatoare de la Dell încurajează profesorii să adopte un sistem de educație care implică mai mult elevii

 6. PC-urile inovatoare de la Dell activează simţurile cu imagini şi sunete uluitoare

  06 ian. 2017

  În cadrul evenimentului anual Consumer Electronics Show (CES), Dell a lansat o serie de inovaţii de clasă mondială care redefinesc zona de personal computing.

 7. Gamerii cer iar Dell răspunde cu noi produse PC Gaming şi un parteneriat ELEAGUE eSports

  06 ian. 2017

  Expertiza şi prezenţa Dell în universul PC gaming intră într-o nouă etapă odată cu lansarea sistemelor de gaming Alienware şi Inspiron, pentru jucători de toate nivelurile şi la mai multe niveluri de preţ.

 8. Dell lansează Wyse 5060, un echipament thin client quad core de înaltă performanţă, proiectat pentru profesionişti cu experienţă

  12 dec. 2016

  Dell a anunțat un nou echipament thin client de înaltă performanţă şi de mare eficienţă, Wyse 5060, ușor de instalat şi gestionat. Acesta furnizează opţiuni sporite de securitate şi completează compatibilitățile cu spațiul virtualizat prin intermediul Citrix, Microsoft şi VMware.

 9. Noua versiune Isilon All-Flash de la Dell EMC

  21 oct. 2016

  Dell EMC a lansat un nou membru al familiei de produse Dell EMC Isilon, combinând performanţele înalte ale tehnologiei flash cu platforma scale-out NAS numărul unu din cadrul întregii industrii.

 10. Noi oferte de protecţie date de la Dell EMC

  21 oct. 2016

  Dell EMC îşi dezvoltă portofoliul de soluţii de protecţie date activat prin cloud şi permite aplicaţiei sale definite software de backup să ruleze pe cel mai important server din lume, Dell EMC PowerEdge.