• Soluţia Desktop as a Service simplifică virtualizarea desktop şi oferă o experienţă de utilizare excepţională cu PCoIP, o capabilitate a VMware View
  • Începe livrarea noilor terminale cloud client Dell Wyse cu PCoIP şi VMware View Local Mode; performanţe grafice şi multimedia excelente
  • Dell aduce competenţe în zona virtualizării desktop şi instrumentul Advisor pentru partenerii din Europa

Dell a anunţat o serie de soluţii noi şi optimizate de cloud client computing, care oferă organizaţiilor cea mai extinsă gamă de opţiuni pentru implementarea, gestionarea şi accesarea mediilor de calcul virtuale folosind VMware. Venind în urma capabilităţilor recent introduse în zona de cloud client computing, Dell, liderul de piaţă pe segmentul terminalelor de tip thin client¹, extinde către Europa suportul pentru VMware View şi protocolul PCoIP pentru terminale zero client şi thin client, soluţia Desktop as a Service (DaaS) cu suport PCoIP şi noi soluţii oferite prin parteneri.

Soluţia de virtualizare desktop bazată pe cloud, disponibilă acum în Europa

Soluţia Dell Desktop as a Service (DaaS) este acum disponibilă în Regatul Unit, Franţa, Germania şi Olanda – prin centrul de date Dell din Slough, Regatul Unit, care asigură timp de funcţionare şi disponibilitate a aplicaţiilor aproape neîntrerupte. Cu DaaS, consumatorii se pot concentra pe gestionarea sistemului de operare, a aplicaţiilor şi profilurilor de utilizator, în timp ce gestionarea infrastructurii VDI rămâne în sarcina Dell. Această soluţie oferă departamentelor IT flexibilitatea de a scala de la doar câţiva utilizatori la mai multe mii, permite accesul de pe o gamă largă de dispozitive şi simplifică implementarea şi gestionarea virtualizării desktop, oferind un preţ lunar previzibil. Preţurile pentru soluţia DaaS pornesc de la 35 de euro lunar per unitate².

Soluţia Dell DaaS oferă acum consumatorilor opţiunea de a alege protocolul PCoIP, o capabilitate a VMware View, şi de a beneficia de o experienţă excelentă de utilizare de la distanţă, cu capabilităţi multimedia HD, inclusiv rezoluţie înaltă, grafică 3D cu redare full frame şi audio HD, mai multe afişaje mari şi conectivitate periferică USB extinsă.

Noi terminale cloud client pentru VMware

Dell a anunţat, de asemenea, că au început livrările globale pentru noul Dell Wyse P25 dual-display, iar Dell Wyse P45 quad-display va fi disponibil mai târziu în această lună. Aceste terminale zero client PCoIP sunt compatibile cu o gamă largă de componente periferice şi oferă o livrare excelentă a aplicaţiilor, precum şi performanţă fără compromisuri pentru aplicaţii grafice solicitante. De asemenea, aceştia adaugă caching pentru reducerea traficului de bandă largă în reţele LAN şi WAN şi reduc provocările de configurare, gestionare, mentenanţă şi securizare a sistemelor desktop într-un mediu enterprise.

Dell introduce, de asementea, optimizări specifice pentru mediul VMware pentru terminalul thin client compact şi accesibil Dell Wyse T50 ARM SoC şi terminalul de tip thin client mobil Dell Wyse X90m7. Suportul PCoIP a fost introdus pentru T50, extinzând abilitatea acestuia de a livra performanţe grafice şi multimedia excelente pentru implementări VMware. Terminalul thin client mobil X90m7 este compatibil acum cu sistemul de operare Windows Embedded Standard 7 Premium cu VMware View Local Mode, oferind utilizatorilor mobili, care se află în mişcare, flexibilitatea de a-şi lua sesiunile cu ei.

Soluţii Dell Cloud Client Computing pentru parteneri  

Dell îşi extinde competenţele în zona soluţiilor de virtualizare desktop pentru parteneri din Europa şi introduce la nivel global instrumentul Cloud Client Computing Partner Advisor.

Noua competenţă în domeniul virtualizării desktop va extinde competenţele enterprise existente şi va veni în completarea ofertelor de soluţii IT end-to-end de care au nevoie partnerii Dell.

Dell Cloud Client Computing Partner Advisor, unul dintre cele mai complete şi flexibile instrumente disponibile, ajută partenerii Dell şi Dell Wyse să creeze în doar câteva minute arhitecturi de virtualizare desktop pentru mediul enterprise, în funcţie de cerinţele specifice ale clienţilor lor. Partnerii pot configura o soluţie pentru 50 sau 50 000 de utilizatori, bazate pe arhitecturile de referinţă publicate de Dell, care includ sisteme, hardware şi software pentru centrul de date, necesare pentru implementarea soluţiei. Acest instrument este disponibil gratuit, din octombrie, pentru partenerii Premier şi Preferred din întreaga lume, prin portalul Dell PartnerDirect.

Citate

“Suntem încântaţi să continuăm parteneriatul cu Dell pentru a oferi soluţii de virtualizare desktop uşor de utilizat, organizaţiilor de toate dimensiunile,” a declarat Vittorio Viarengo, vicepreşedinte, End-User Computing, VMware. “Cu VMware View, utilizatorii pot beneficia de o experienţă de virtualizare desktop de înaltă fidelitate şi personalizată, disponibilă de pe mai multe dispozitive.”

“Dell a oferit dintotdeauna suport puternic pentru utilizatorilor de tehnologii VMware de virtualizare desktop şi ridicăm din nou ştacheta cu aceste noi soluţii,” a declarat Tarkan Maner, general manager şi vicepreşedinte, Cloud Client Computing, Dell. “Astfel, ne reconfirmăm angajamentul de a oferi o experienţă de utilizare excelentă, ajutând în acelaşi timp departamentele IT să gestioneze şi să securizeze proprietatea intelectuală în mod eficient din punct de vedere al costurilor.”

Despre Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este o companie receptivă la cerinţele clienţilor săi, oferind tehnologii şi servicii inovatoare care îi ajută să obţină mai mult. Parteneriatul global dintre Dell şi VMware livrează soluţii cloud şi de virtualizare strâns integrate ce oferă performanţă excepţională, fiabilitate şi management simplificat, fiind bazate pe tehnologia VMware ce rulează pe soluţiile complete de infrastructură Dell. Pentru mai multe informaţii, accesaţi http://www.dell.com/vmware.

Fiţi alături de noi la Dell World 2012 – The Power to Do More. Profesioniştii din domeniul tehnologiei vor învăţa unii de la alţii şi vor identifica cele mai importante provocări şi oportunităţi în contextul forţelor ce schimbă mediul de afaceri de astăzi. Aflaţi mai multe la www.DellWorld.com sau urmăriţi #DellWorld pe Twitter.