• PC-uri Dell XPS cu Windows 8 şi capabilităţi touch, disponibile acum la pre-comandă
  • Laptopul convertibil XPS 12 oferă un design impresionant şi productivitate excelentă pentru ecosistemele BYOD (Bring Your Own Device)
  • Sistemul all-in-one XPS One 27 - conţinut multimedia şi divertisment pe ecran mare
  • Inspiron One 23 (AIO) va fi disponibil de sărbători – acum cu opţiune touchscreen
  • Mărcile Dell XPS, Inspiron, Latitude, OptiPlex şi Precision includ acum opţiuni Windows 8

Dell ajută consumatorii să ajungă în viitor prin portofoliul reînnoit de PC-uri construite pentru Microsoft Windows 8 şi create pentru a oferi o experienţă de computing mai intuitivă şi pentru a răspunde cerinţelor consumatorilor, aflate în continuă schimbare. Noile sisteme Dell livrează promisiunea noilor inovaţii în computing: o experienţă tactilă, intuitivă, de ultimă generaţie şi securitatea şi uşurinţa în administrare cerute de ritmul “mereu conectat” de astăzi, precum şi estetica designului, stilul şi finisajele fine cerute de consumatori.

Trei PC-uri Dell din portofoliul de toamnă sunt disponibile acum la pre-comandă: XPS 12, XPS One 27 şi Inspiron One 23. Mai mult, Dell oferă Windows 8 ca opţiune pe sistemele XPS, Inspiron, Latitude, OptiPlex şi Precision deja disponibile pe piaţă.

“Dell şi Microsoft depun eforturi de peste 20 de ani pentru a face tehnologia mai accesibilă şi intuitivă, iar introducerea noilor PC-uri Dell şi a sistemului de operare Windows 8 reprezintă un alt moment cheie în această călătorie,” a declarat Sam Burd, Vicepreşedinte, PC Product Group, Dell.  “Dell rămâne în prima linie în ceea ce priveşte crearea celei mai bune game de PC-uri din industrie, pentru a răspunde cerinţelor diversificate ale consumatorilor – fie companii preocupate de securitate şi uşurinţă în administrare, fie consumatori pasionaţi de tehnologie, interesaţi de un nou dispozitiv pentru uz personal şi profesional. Noile produse din portofoliul XPS de la Dell, dintre care o parte sunt acum disponibile la pre-comandă, răspund acestor cerinţe diversificate şi reprezintă un catalizator important în transformarea noilor experienţe de computing tactile în realitate.”

Fiecare produs din portofoliul Dell XPS oferă materiale şi finisaje premium şi performanţă fără compromisuri. Prin îmbinarea design-ului dorit de consumatori cu capabilităţile de securitate şi gestionare facilă necesare companiilor, sistemele anunţate consolidează reputaţia în creştere a mărcii XPS drept cel mai bun produs destinat utilizatorilor şi departamentelor IT în mediul BYOD (Bring Your Own Device).

XPS Duo 12 oferă două dispozitive într-unul – un laptop puternic, cu capabilităţi complete, care se transformă uşor într-o tabletă touch cu capabilităţi complete. Design-ul unic al ecranului tactil rotativ este elegant şi inovator, astfel că se realizează uşor tranziţia de la laptop la tabletă, printr-o simplă rotire. Atunci când dispozitivul este folosit ca tabletă, ecranul acoperă complet tastatura, protejând-o de praf şi lichide. Ecranul Full HD vibrant oferă cu 90% mai mulţi pixeli decât un afişaj HD standard, iar rezultatul este o experienţă de vizionare excepţională.

XPS One 27 All-in-One, premiat în industrie, este creat pentru profesionişti creativi, oferind un afişaj de foarte înaltă rezoluţie şi performanţă grafică pentru creare de conţinut multimedia şi divertisment. Design-ul superb, compact, include un ecran vibrant Wide Quad HD de 27 de inci, care are cu 78% mai mulţi pixeli decât un afişaj Full HD şi un suport cu articulaţii care permite înclinarea ecranului până la un unghi de 60 de grade, oferind opţiuni suplimentare la utilizarea interfeţei touchscreen. Fie că este utilizat pentru crearea unei capodopere digitale sau pentru o experienţă de divertisment HD, XPS One 27 oferă puterea, sunetul, performanţele grafice şi pixelii pentru o experienţă multimedia excelentă.

Dell îşi actualizează şi produsele de succes lansate deja pe piaţă, iar noile versiuni vor fi disponibile înainte de sărbători. XPS 13, premiat în industrie, a fost de asemenea actualizat, incluzând şi chipsetul Ivy Bridge. Ca rezultat, noul XPS 13 este de până la două ori mai rapid decât XPS 13 din generaţia precedentă. PC-ul all-in-one Inspiron One 23 oferă performanţă impresionantă şi un ecran Full HD luminos, într-un design elegant şi compact, fiind acum disponibil cu o opţiune touchscreen pentru divertisment, educaţie şi distracţie pentru întreaga familie.

Aceste produse reprezintă o parte din portofoliul de PC-uri Dell ce urmează să fie lansate. Dell va lansa noi produse din gamele XPS, Latitude, OptiPlex şi Inspiron, precum şi noi monitoare în săptămânile următoare.

Despre Dell
Dell Inc. (NASDAQ: DELL) este o companie receptivă la cerinţele clienţilor săi, oferind tehnologii şi servicii inovatoare care îi ajută să obţină mai mult. Pentru mai multe informaţii, accesaţi www.dell.ro.  

Dell World
Fiţi alături de noi la Dell World 2012 – The Power to Do More. Profesioniştii din domeniul tehnologiei vor învăţa unii de la alţii şi vor identifica cele mai importante provocări şi oportunităţi în contextul forţelor ce schimbă mediul de afaceri de astăzi. Aflaţi mai multe la www.DellWorld.com sau urmăriţi #DellWorld pe Twitter.