• Dell lansează noul laptop de gaming Inspiron 15 cu capabilităţi de gaming 1080p de înaltă performanţă şi grafică din seria NVIDIA GTX 10
 • Game play 4K şi experienţe uluitoare 4K de la noile sisteme Alienware încărcate cu procesoare Intel Core de generaţie 7 şi cea mai puternică grafică NVIDIA
 • Dell devine sponsor oficial ELEAGUE şi furnizor de hardware exclusiv, alimentat de Alienware

Cuprins:

Expertiza şi prezenţa Dell în universul PC gaming intră într-o nouă etapă odată cu lansarea sistemelor de gaming Alienware şi Inspiron, pentru jucători de toate nivelurile şi la mai multe niveluri de preţ. Disponibilă începând cu 5 ianuarie în regiunea EMEA, linia de produse de gaming Inspiron de la Dell este construită special pentru gamerii care au în vedere preţul, dar care cer performanța necesară celor mai populare jocuri pentru PC din zilele noastre.

Prin această lansare, Dell își extinde și mai mult oferta existentă pentru PC gaming, remarcabilă prin cei 20 de ani de excelență şi pionierat Alienware și fără rival în termeni de inginerie şi inovaţie. De mai bine de zece ani, de când s-a alăturat familiei Dell, Alienware a devenit un brand de gaming de frunte la nivel mondial, care aduce inovație şi design fără compromisuri gamerilor care cer performanțe extreme în cadrul competițiilor la care participă.

"Popularitatea gamingului pentru PC a atins un maxim istoric, doar hardware-ul fiind previzionat (în limba engleză) să depăşească nivelul de 35 miliarde USD la sfârşitul anului 2018, graţie introducerii realităţii virtuale (VR) şi a emoţiilor stârnite de competiţiile de gaming şi de sporturi electronice," a spus Bryan deZayas, Director, Dell Gaming. "Suntem extrem de mândri să continuăm investiţiile în gameri din întreaga lume prin lansarea unei noi linii Inspiron pentru gaming şi prin încheierea parteneriatului cu ELEAGUE pentru sprijinirea comunităţii de sporturi electronice (esports), prevăzută (în limba engleză) să atingă 145 de milioane de fani în 2017."

Soluţii Dell pentru fiecare gamer

Chiar dacă Alienware satisface cerințele gamerilor care doresc performanţe ridicate şi experienţă premium de PC gaming, există încă o nevoie pentru sisteme de gaming de performanţă mai accesibile ca preț. Ca urmare a faptului că nu toată lumea practică jocuri în aceeaşi manieră, noua linie de produse Inspiron pentru gaming oferă jucătorilor o gamă mai largă de preţuri de referinţă şi sisteme de joc preinstalate. Cel mai nou laptop, Inspiron 15 Gaming, care se lansează acum, este doar primul dintr-o serie de produse Inspiron pentru gaming la care gamerii se pot aştepta în curând. Dell este hotărât să continue să investească în portofoliul său de produse de gaming şi în extinderea acestuia pentru jucătorii care au preţul printre criteriile de alegere.

 • Inspiron 15 Gaming
  • Fante termale dedicate frontale şi dorsale; ventilatoarele duale, conductele supradimensionate şi schimbătoarele de căldură menţin temperatura sub control pentru sesiuni de gaming neîntrerupte, de lungă durată
  • Disponibil cu procesoare Intel Quad Core de generaţie 7 şi grafică Pascal de la NVIDIA, incluzând NVIDIA GeForce GTX 1050 şi 1050Ti, modelul oferă imagini de joc contrastante, detaliate, cu umbre, texturi şi efecte realiste
  • Ecranul anti-strălucire de ultra-înaltă definiţie oferă claritate, chiar în medii extrem de luminoase
  • Soluţia Waves MaxxAudio Pro oferă control şi tuning audio care maximizează posibilitățile difuzoarelor şi subwoofer-ului laptopului, oferind un sunet clar cu spațialitate uluitoare pentru muzică şi materiale video
  • Bateria de mare capacitate de 74 WHr (1) menţine utilizatorii în joc sau prelungeşte durata de urmărire video pe ecran între două încărcări succesive
 • Alienware: experienţă premium de gaming
  • Construite pentru gaming 4K, realitate virtuală şi pentru cele mai pretențioase cereri ale celor mai noi jocuri PC, produsele Alienware se deosebesc ca marcă de gaming de specialitate şi înaltă performanţă. Linia Alienware include echipamente VR şi 12k – ready, plus noi notebook-uri VR-ready care incorporează o lungă listă de progrese inginereşti.
  • Cu noi procesoare Intel Core de generație 7, grafică NVIDIA, plus tehnologie suplimentară SSD, produsele Alienware își extind performanţele la început de an. Aceasta înseamnă mai multe opţiuni pentru laptopurile Alienware 13, 15 şi 17, inclusiv baterii opţionale de 99WHr pentru Alienware 15 şi 17, pentru 10 sau mai multe ore de viaţă a bateriei cu un ecran Full HD (2). Desktopul Alienware Aurora îşi măreşte performanţa cu noi procesoare Intel; o creştere a performanţei de până la 10% pentru Cinebench R15 CPU şi de 18% pentru 3DMark's Time Spy CPU, exact ceea ce le trebuie gamerilor ca să înceapă cu bine anul 2017 (3).

O ligă la propriu: Dell şi ELEAGUE încheie un parteneriat pentru a duce gamingul pe noi culmi

Evoluția eSports semnalizează o schimbare culturală masivă, de la un hobby de nișă, la un fenomen cultural şi digital global. Baza de suporteri eSports rivalizează deja cu numărul de suporteri ai hocheiului pe gheață și, în următorii trei ani, audiența globală eSports va creşte de la 256 milioane, la 345 milioane de spectatori, cu venituri ce depășesc pragul de 1 miliard USD. Dell anunță cu mândrie încheierea unui nou parteneriat cu ELEAGUE pentru sprijinirea viziunii acesteia de a genera turnee eSports de înaltă calitate, inovatoare, care să atragă audiențe atât pe calea televiziunii cât şi pe cea a platformelor de streaming online.

Dell este acum partener oficial şi furnizor exclusiv de hardware pentru ELEAGUE, liga profesionistă de sporturi electronice, operată de Turner şi WME/IMG. Toate turneele ELEAGUE din 2017 vor fi televizate live printr-o combinație de TBS şi Twitch, începând cu popularul turneu major ELEAGUE de Counter Strike: Global Offensive, care va avea loc între 22 şi 29 ianuarie. Jucătorii profesioniști şi organizatorii turneului cer hardware fiabil, de înaltă performanţă, care să fie folosit în competiţie. ELEAGUE va utiliza echipamente Alienware Aurora cu monitor Dell 24 de inci şi 144 Hz pentru gaming, deoarece acest sistem competiţional oferă jucătorilor o viteză incredibilă şi putere de procesare care poate trece cu uşurinţă peste cele mai haotice momente ale competiţiei.

"Cei mai buni jucători din lume cer hardware de ultimă generaţie pentru a se menţine în cea mai bună formă," a spus Seth Ladetsky, senior vice president Sales, Turner Sports. "ELEAGUE urează cu mândrie bun-venit companiei Dell ca partener cheie, care sprijină comunitatea pasionată de jocuri electronice şi furnizează hardware de înaltă performanţă de care e nevoie pentru susţinerea intensei competiţii ELEAGUE pe tot parcursul anului."

Anunţuri suplimentare şi programul ELEAGUE 2017 vor urma din partea Dell, Alienware şi ELEAGUE în următoarele săptămâni.

Vizitaţi #DellExperience la standul Venetian în timpul CES 2017

În cadrul CES, Dell găzduiește o galerie interactivă şi o serie de evenimente la Yardbird Southern Table & Bar (în limba engleză) din locaţia Venetian. #DellExperience va fi deschisă între 5 şi 7 ianuarie pentru toţi deţinătorii de ecusoane CES. În fiecare zi, începând cu ora 9 dimineaţa, se pot testa realitatea virtuală şi demo-urile de jocuri şi se pot experimenta direct noile tehnologii. Vizitaţi dell.com/CESpressroom (în limba engleză) pentru toate materialele informative.

Despre Dell

Dispunând de desktopuri, laptopuri, dispozitive 2-în-1 şi echipamente thin client, staţii de lucru puternice şi echipamente întărite construite special pentru medii grele, monitoare, soluţii şi servicii de securitate, Dell oferă forţei de muncă actuale ceea ce are aceasta nevoie pentru a se conecta, pentru a produce şi pentru a colabora în siguranţă oriunde şi oricând. Dell, parte a Dell Inc., deserveşte clienţi de toate tipurile, de la cei de tip consumer, până la organizaţii de toate dimensiunile cu cel mai larg şi inovativ portofoliu de produse din industrie.

Dell şi Alienware sunt mărci înregistrate Dell Inc. Dell respinge orice interes proprietar pentru alte mărci şi nume.


(1) Indicatorul prezentat, Watt Oră (WHr) nu reprezintă un indicator al duratei de viaţă a bateriei.

(2) Banc de testare baterii MobileMark 2014: XPS 13 2-în-1 testat cu Intel Core i5 de generație 7, 8GB RAM, 128GB SSD şi ecran FHD. Bazat pe testare folosind testul benchmark pentru durata de viaţă a bateriei Mobile Mark 2014. Pentru mai multe informaţii despre acest test, vizitaţi www.bapco.com (în limba engleză). Durata efectivă de viaţă a bateriei poate fi substanţial mai mică decât în rezultatul testării şi variază depinzând de configuraţia şi utilizarea produsului, software-ul folosit, modul de utilizare, condiţii de operare, setări de management al consumului şi alţi factori. Durata maximă de viaţă a bateriei scade cu trecerea timpului

(3) https://newzoo.com/solutions/revenues-projections/global-esports-market-report/  (în limba engleză)