Hjälp mig att välja: Mobilt bredband

 
Var online i princip var som helst.

Till skillnad från trådlösa kort som kräver WiFi-routrar, lokala nätverk eller hotspots för att ansluta till Internet ger ett mobilt bredband trådlös åtkomst direkt genom mobiltelefonnätverk med en hämtningshastighet på upp till 21,1 Mbit/s*, vilket är ungefär samma hastighet som med en fast anslutning. Mobilt bredband är utformat för att kunna ansluta var som helst inom operatörens täckningsområde för bredband. Detta innebär att du kan ansluta till Internet där du kan använda mobiltelefon.

Dells inbyggda kort för mobilt bredband är framtagna för att ge högre prestanda än externa kort och erbjuder en bekväm allt-i-ett-lösning. Det innebär att du inte behöver oroa dig över borttappade eller trasiga kort, och du slipper tänka på att ta kortet med dig när du reser. Bärbara Dell Precision-arbetsstationer levereras med mobilt bredband som är redo att användas. Den inbyggda antennen och förinstallerade programvaran för anslutningshantering ger utmärkta prestanda med snabba hastigheter för datahämtning.

Du får tillgång till tjänsten genom att välja ett inbyggt kort för mobilt bredband till din nya bärbara Dell Precision-dator, och sedan aktivera tjänsten hos den operatör du vill använda. Kontakta Dells aktiveringscenter för mobilt bredband, där du kan registrera dig hos en av operatörerna och välja det abonnemang som passar dig bäst.