|

Molnbaserad datoranvändning

Ta en enklare väg till molnbaserade datortjänster

Molnet utlovar en revolution inom framtidens leverans av IT-tjänster genom att möjliggöra ett snabbare och mer flexibelt sätt att tillgodose de tekniska behoven i ditt företag. Ta den enklaste vägen till en molnbaserad framtid med Dells heltäckande portfölj av infrastruktur, tjänster och hanteringsverktyg.

Dell utformar molnlösningar med säkerhet och flexibilitet i åtanke – så att du kan fokusera på mindre på att hantera tekniken och mer på att utnyttja fördelarna med den. Läs mer om hur Dell kan hjälpa dig att realisera fördelarna med molnet:

AnvändBygg upp
Leverera och använd molntjänster

Prenumerera på molnbaserade infrastruktur- och programvarutjänster.
Bygg upp molnbaserade miljöer

Bygg upp molnet på plats med lösningar från OpenStack, VMware och Microsoft.
Mer informationMer information
DriftTa hjälp av en molnexpert från Dell
Hantera molnmiljöer

Skydda och kontrollera data och program över hela molnmiljön.
Rådfråga Dell om  molntjänster

Ta fram en molnstrategi. Migrera dina program och affärsprocesser till molnet.
Mer informationMer information
 

Viktigt meddelande: Dell Services har förvärvats av NTT DATA, ett av de tio största IT-tjänsteföretagen globalt. Klicka här(på engelska) för mer information om sammanslagningen eller besök den nya webbplatsen NTT DATA Services, tidigare Dell Services(på engelska) för att se alla erbjudanden. Följ dessa länkar för att se vad NTT DATA Services har att erbjuda inom programtjänster(på engelska), outsourcing av verksamhetsprocesser(på engelska), hanterade infrastrukturtjänster(på engelska), molntjänster(på engelska) och tjänster för digital verksamhet (på engelska) . Ta även del av NTT DATA Services expertis inom vertikala branscher, såsom hälso- och sjukvård(på engelska), finansiella tjänster(på engelska), myndigheter(på engelska) och tillverkning(på engelska) .