|

Molnklientlösningar och datorvirtualisering

Dells molnklientlösningar ger ökade möjligheter för din IT-personal 
Ge IT-avdelningen ökade resurser så att de kan skydda viktiga data, minska tiden och kostnaderna som krävs för att hantera skrivbord, stödja mängder av olika klienter och möjliggöra mobil användning. Genom att ge användarna säker åtkomst till personliga skrivbord i molnet kan de komma åt data och program när de vill från valfri enhet – såväl företagsenheter som privata.  

I Dells heltäckande utbud av molnklientlösningar ingår optimerade VDI-infrastrukturer och andra former av datorvirtualisering. Tack vare välintegrerad datacentermaskinvara, hanteringsprogramvara och slutpunkter och tjänster som fungerar smidigt med virtualiseringsprogramvara från Citrix, Microsoft®, VMware och Dell kan kunderna komma åt företagets data och program i mängder av olika sammanhang.

Få ett säkert, lätthanterligt och tillförlitligt system med Dells molnklientlösningar: 
  • Upprätthåll datasäkerheten – Minska risken för dataförluster dramatiskt genom att centralisera data, program och resurser i en datacenterinfrastruktur från Dell Wyse. Dell Wyse erbjuder enheter för säker åtkomst, med allt ifrån tunna klienter, nollklienter och molnklienter, inklusive ett brett utbud av firmware-alternativ. I detta ingår även vårt unika operativsystem för klienter – det lättanvända och självhanterande Wyse ThinOS som är immunt mot virus och skadlig programvara.
  • Hantera systemet effektivt – Molnklientlösningar hjälper dig att förbättra tjänstehanteringen och konkurrenskraften genom att förenkla IT-tekniken, minska komplexiteten och öka flexibiliteten. Förenkla hanteringen av infrastrukturen och få optimal avkastning på investeringen, så att IT-avdelningen ska kunna fokusera på projekt som förstärker verksamhetens konkurrenskraft.
  • Ge användarna tillgång till tillförlitlig och kompromisslös flexibilitet – datacenterinfrastrukturen från Dell Wyse är specifikt utformad för att ge bästa möjliga flexibilitet för kundmiljöer samt optimal mobilitet och BYOD för användarna. Lösningen utnyttjar det bästa ur teknik från Citrix, Microsoft, VMware och Dell för att tillgodose individuella behov på bästa sätt.
Datacenterlösningarna från Dell Wyse är utformade för att kunna integreras med din infrastruktur och innehåller ett brett urval av plattformar för datorvirtualisering: Du kan även välja från molnklientlösningar som optimerade miljöer. Vi väljer effektivt ut och utvärderar vilka komponenter och infrastrukturer som passar bäst för dina verksamhetsbehov. Våra optimerade miljöer är anpassade för en specialiserad uppsättning användningsfall som utgår från våra kunders affärsbehov – allt ifrån företag som använder processorkrävande och grafiskt krävande program till tjänsteleverantörer som vill erbjuda en komplett infrastruktur som en tjänst till sina kunder.

Kontakta en Dell-expert och få reda på hur enkelt det är att stärka säkerheten, hantera IT på ett effektivt sätt och ge flexibla möjligheter till användarna med hjälp av Dells molnklientlösningar.