|

Infrastruktur

Integrera arkitekturer som växer med ditt data
Implementera en framtidssäkrad server-, lagrings- och nätverksinfrastruktur som växer med ditt data. Dells lösningar är modulbaserade och skalbara och hjälper dig att sänka den totala ägandekostnaden genom att eliminera störande omfattande uppgraderingar och förebygga onödiga start- och driftkostnader.

Se till att rätt data finns på rätt plats vid rätt tid – till rätt pris. Dells infrastrukturer är optimerade för dina specifika arbetsbelastningar, från verksamhetskritiska databasprogram med hög prestanda till lagring av inaktiva data.

Skaffa prestanda som ger insikter
Maximera produktiviteten för databaser, datalagring och analys med avancerade prestanda och en skalbarhet du inte kan få med föråldrade system. Dells serverportfölj hjälper till att driva dataintensiva arbetsbelastningar, effektivisera driften samt är enkel att anpassa till snabba förändringar av verksamhetens behov.

Lagring byggd för datadrivna beslut
Utnyttja resurserna du redan har – utan att begränsas av föråldrad teknik. Våra lösningar kan skräddarsys för dina verksamhetskritiska databasprogram och arbetsbelastningar, och är kostnadsoptimerat för lagring av inaktiva data. Från avancerade Fibre Channel-, iSCSI- och FCoE SAN-nätverk till ytterst skalbara NAS-lösningar – Dell Storage tillhandahåller effektiva stordataarkitekturer.

Nätverk optimerade för dataintensiva program
Förändra nätverket och IT-ekonomin med switchinfrastruktur från Dell Networking. Optimera prestanda för dataintensiva program med maximal bandbredd, kortare svarstider och strukturer som är plattare, snabbare och enklare att hantera. Anslut, konsolidera och konvergera rackserver- och lagringselement med högpresterande 10/40GbE-växlingstekniker och påskynda horisontell trafik så att den uppfyller behoven för dagens kommunikation mellan stordataservrar.

Lösningar för att öka programmens hastighet
Lägg till lösningen Dell Fluid Cache for SAN i din befintliga IT-miljö och få snabbare svarstider med fler transaktioner per sekund och samtidiga användare. Öka databasprestanda med Dell Acceleration Appliance for Databases (DAAD). DAAD erbjuder operativsystems- och databasoberoende modulbaserad lagring som snabbar upp alla databasinfrastrukturer.

Prata med en Dell-expert om du vill veta mer om Dells infrastrukturlösningar.
Kontakta en Dell-expert