|

Dells utbildningstjänster | Utbildning för IT-proffs och slutanvändare

Gör dig redo. Med utbildning från Dells utbildningstjänster ser du till att personalen har den grund de behöver för att nå framgångsrika resultat. 

Dells utbildningstjänster är en leverantör av utbildning för IT-proffs och slutanvändare som ger full service. Våra tjänster kan fungera som ett komplement till din utbildningsorganisation med tjänster för projektbedömning, implementering, driftsättning och allt däremellan.

Med våra professionella utbildningstjänster kan du:
 • Implementera den bästa lösningen för din miljö
 • Försäkra dig om att personalen har de senaste kunskaperna och certifieringarna
 • Hålla underhållskostnaderna nere med utbildad intern supportpersonal
 • Minimera driftavbrotten

Dell Certifiering

Gå till dell.com/certification för att få den senaste informationen om certifieringsprov och erbjudanden.  

Kontakta en Dell-expert
 1. Nätverk

  Nätverk (På engelska)

  Dells nätverksutbildning är inriktad på praktiska kunskaper och arbetssätt som maximerar personalens produktivitet.

 2. Servrar

  Servrar (På engelska)

  Skynda på implementeringen av företagets Dell-servrar, inklusive den nyaste lösningen för delad infrastruktur, VRTX. Dells serverutbildning ger de kunskaper och färdigheter som krävs för att förbättra webbplatstillgängligheten, skalbarheten och säkerheten.

 3. Lagring

  Lagring (På engelska)

  Dells lagringsutbildning fokuserar på de kunskaper du behöver för att hantera din lagringslösning. optimera resursutnyttjande, förbättra katastrofåterställning och datatillgänglighet.

 4. Virtualisering

  Virtualisering (På engelska)

  Genom att gå en av Dells virtualiseringsutbildningar lär sig personalen att implementera, effektivisera och skydda hanteringen av den virtuella infrastrukturen.

 1. Virtualisering

  Virtualisering (På engelska)

  Genom att gå en av Dells virtualiseringsutbildningar lär sig personalen att implementera, effektivisera och skydda hanteringen av den virtuella infrastrukturen.

 2. VMWare

  VMWare (På engelska)

  Lär dig hur du förenklar din IT-infrastruktur med virtualiseringslösningar från VMware. Dells utbildningstjänster är auktoriserad utbildningspartner för VMWare.

 3. Dell Wyse

  Dell Wyse (På engelska)

  Om du går Dells Wyse-utbildning får du lära dig hur du driftsätter din programvara för programvirtualisering snabbare och mer effektivt.

 4. Citrix

  Citrix (På engelska)

  Förenkla dina driftsättningar med hjälp av utbildning om virtuella datormiljöer från Dells utbildningstjänster. Dells utbildningstjänster är auktoriserad utbildningspartner för Citrix.

 1. Microsoft för proffs

  Microsoft för proffs (På engelska)

  Dell erbjuder Microsoft-utbildning för IT-proffs så att de kan hantera sin företagsmiljö på bättre sätt.

 2. Microsoft för slutanvändare

  Microsoft för slutanvändare (På engelska)

  Dells Microsoft-utbildning för slutanvändare lär användarna att snabbt behärska de kunskaper de behöver för att få jobbet gjort.

 3. Anpassad Microsoft-utbildning

  Anpassad Microsoft-utbildning (På engelska)

  Dells utbildningstjänster är auktoriserad Microsoft-partner och kan samarbeta med ditt team för att ta fram den rätta utbildningslösningen.

 1. Dell Certifiering

  Dell Certifiering

  Ge karriären en skjuts med branschgodkänd IT certifiering.

 2. Anpassat

  Anpassat (På engelska)

  Dells utbildningstjänster ger flexibilitet. Oavsett om du behöver en kurs som kombinerar flera ämnen, vill ha en komplett utbildning eller är ute efter någon som kan samarbeta med din utbildningsavdelning, kan vi hjälpa dig.

 3. Utbildningspoäng

  Utbildningspass (På engelska)

  Har du en utbildningsbudget idag men är osäker på vad du kommer att behöva senare? Fråga oss hur du kan använda din aktuella budget för morgondagens behov.

 4. Channel

  Channel (På engelska)

  Dells utbildningstjänster har program direkt för våra kanalpartners. Kontakta oss på EMEA_Training@Dell.com om du vill har mer information.