|

Tjänster

Utveckla verksamheten med Dell Services

Med en av världens mest omfattande portföljer av IT-tjänster och företagstjänster kan Dell Services skräddarsy funktioner med dina mål i åtanke. Vår beprövade metod är unik på marknaden och skiljer sig avsevärt från de tjänstmodeller som använts tidigare. Vi utgår från modulbaserade standardtjänster som vi skräddarsyr för din verksamhet. Därefter använder vi vår djupa branschkunskap för att skynda på de resultat som betyder mest för dig. Vi är din partner på varje steg på vägen och hjälper dig att utforma och förverkliga din vision.
Kontakta en Dell-expert
 1. Supporttjänster

  Supporttjänster

  Hantera enkelt IT-krav och ökad komplexitet med de rätta supportspecialisterna vid din sida. Mer information om hur Dell kan hjälpa dig.

 2. Modernisering av program

  Modernisering av program

  Tackla IT-utmaningarna med hjälp av en kunnig och heltäckande leverantör som kan hjälpa ditt företag att modernisera systemet och hantera övergången till en ny arkitektur och värdlösning.

 3. BPO

  Tjänster för digital verksamhet

  Ta hjälp av Dells expertkunnande för att hitta dolda tillväxtmöjligheter och omforma dina interna processer och din organisationsstruktur för att förstärka flexibiliteten, sätta fart på produktiviteten och minska kostnaderna.

 4. Driftsättningstjänster

  Driftsättningstjänster

  Dell erbjuder omfattande tjänster för driftsättning av bärbara och stationära datorer och datacenterlösningar. Dessa tjänster kan förenkla hanteringen av datacentret.

 5. dell

  Finansiering och leasing

  Använd finansiering som ett extra IT-hanteringsverktyg.

 6. Driftsättningstjänster

  IT-konsulttjänster

  Få ut maximalt av dina IT-investeringar med Dells IT- och konsulttjänster. Besök Dell för mer information.

 7. Utbildningstjänster

  Dells utbildningstjänster | Utbildning för IT-proffs och slutanvändare

  Utbilda IT-personalen och slutanvändarna så att de kan hantera, övervaka och underhålla era tekniklösningar.

 1. Klicka här för att läsa pdf

  Borlänge Kommun

  2013-06-01

  Borlänge Kommun i Sverige ger invånarna bättre tjänster och mervärde genom virtualiserad IT-miljö och flexibla leasingtjänster som hjälper dem att planera mer effektivt.

 2. Klicka här för att läsa pdf

  Sandvikens Kommun

  2013-10-01

  Sandvikens kommun installerade Dell DR4000 högpresterande diskbaserade backup- och återställningsmaskiner och valde Dell ProSupport. Nu återhämtas data på några minuter och IT-personalen kan lägga ner mer tid på service och mindre på administration.

 3. Klicka här för att läsa PDF

  Södertörn högskola

  2014-01-01

  Södertörn högskola införde hanteringsverktygen Dell KACE K1000 & K2000 för att hantera clientmaskiner på hela campuset. Nu har studenterna snabbare åtkomst till program. Storskaliga programvaruinstallationer tar nu bara ett par dagar, inte veckor.