|

Enterprise- och servertillbehör


Maximera servrarnas tillförlitlighet,kompatibilitet och stabilitet


När du köper IT- och servertillbehör från en betrodd partner som Dell får du mer än bara en enkel lösning. Du får kraftfull teknik till konkurrenskraftiga priser och möjligheten att öka produktiviteten på ett snabbt och effektivt sätt.

Eftersom marknaden utvecklas i en mycket snabb takt måste ditt företag hålla jämna steg med denna utveckling. Därför har vi samlat alla våra tillbehör till företagssystem och servrar på ett och samma ställe. Vi erbjuder en rad olika tillbehör för våra server-, lagrings-, nätverks- och DCI-produkter.


Komponenter för företagssystem     Hårddiskar för företagssystem     Minnen för företagssystem 
Komponenter för företagssystem      Hårddiskar för företagssystem      Minnen för företagssystem 
             
Köp nu      Köp nu      Köp nu

I ett växande företag är det avgörande att kunna växa på ett tryggt och stabilt sätt. Därför erbjuder Dell datacenterutrustning som t.ex. rack, KVM och KMM som gör det möjligt för din verksamhet att växa och skapa utrymme för innovation.

Köp nu
Quantum
Lösningar för stordatahantering med Lattus/StorNext SAN-filsystem från Quantum gör det möjligt för företag att få mycket snabbare och effektivare säkerhetskopiering, återställning och arkivering.

Scalar-bibliotek är det smarta valet när det gäller arkivering för program och långtidslagring av data. Proaktiv och automatiserad övervakning och hantering minskar administrationstiden och avbrotten vilket gör att IT-personalen kan fokusera på det som är viktigast för verksamheten.
SanDisk
När virtuellt DRAM måste lagra sidor i sekundärminnet betyder det att flera olika program behöver komma åt data i mycket oregelbundna mönster, vilket är det sämsta scenariot för att kunna uppnå hög I/O-prestanda.

Med SanDisk kan programmens prestanda förbättras med:

• En minnesnivå med hög kapacitet och prestanda som minskar lagringens svarstider och eliminerar I/O-flaskhalsar
• Kraftigt förbättrade svarstider för I/O-krävande program
• En konfigurerad databas som kan användas för temporära filer, loggfiler och index för att tredubbla prestandan
Nexenta
Programvarudefinierad lagring är en stark trend inom lagringssystem där lagringsoperativsystemet kan installeras på valfri standardmaskinvara och ger tillgång till samtliga hanteringsfunktioner inklusive RAID och delade lagringsprotokoll för både NAS och SAN.

Nexenta Systems är världsledande inom programvarudefinierade lagringslösningar. Företagets flaggskeppsprodukt är NexentaStor, en helt programvarubaserad plattform som möjliggör moln- och virtualiseringsoptimerad lagringshantering med hög prestanda och oslagbar skalbarhet.

I Dells och Nexentas programvarudefinierade lagringslösningar ingår en komplett uppsättning lagringshanteringstjänster som körs på servrar och lagringsenheter från Dell.
DDN
DDN har världsledande och kraftfulla lagringslösningar för stordatahantering, oavsett om du behöver snabba upp datatunga program och arbetsbelastningar eller bygga ut prestandan och kapaciteten för dagens krävande programmiljöer.
Mellanox
Mellanox erbjuder branschledande och heltäckande InfiniBand-produkter på 100 Gbit/s, samt 56 Gbit/s Ethernet och svarstidsreducerande RDMA och RoCE. Connect. Accelerate. Outperform.™
Intel® InfiniBand
Intels utbud av True Scale Infiniband värdadaptrar, Edge- och Director-switchar samt hanterings- och övervakningsverktygen i Fabric Suite har gjort True Scale Infiniband till den marknadsledande tekniken inom högprestandaberäkning.
Seagate
De högpresterande datalagringslösningarna i ClusterStor-serien ger ett av de snabbaste och mest tillförlitliga lagringssystemen på marknaden idag. I alla modeller ingår filsystemet Lustre® och programvara som möjliggör enhetlig hantering via ett och samma gränssnitt.
Riverbed
Optimera WAN-prestandan och minska trafiken med 65–95 procent med snabbare programprestanda och förbättrad produktivitet för användarna. Riverbed SteelHead är branschens främsta optimeringslösning och möjliggör snabbare prestanda för alla program i datacenter och filialkontor.

Riverbed hjälper även kunder att förenkla hanteringen av filialkontor med SteelFusion. Det är den första och enda konvergerade infrastrukturlösningen för filialkontor som ger hög lokal prestanda, flyttar över data till datacentret, har omedelbara återställningsfunktioner och ger lägre total ägandekostnad.
KEMP
KEMP är ledande inom programstyrenheter och erbjuder ett mycket högt pris/prestandaförhållande. KEMP LoadMaster™ är en viktig komponent när det gäller säkerställa hög tillgänglighet för centrala affärsprogram, kundinriktade webbapplikationer och företagsintranät i större installationer.

KEMP LoadMaster är en avancerad programstyrenhet för lager 4–7 med belastningsbalansering och innehållsväxling. LoadMaster finns som maskinvaruenhet, virtuell produkt med mängder av moln- och hypervisoralternativ eller som bare metal-programvara på rackmonterade PowerEdge-servrar. Det gör att kunderna kan driftsätta LoadMaster var och hur de vill baserat på de dynamiska behoven i den specifika miljön och samtidigt sänka IT-kostnaderna.
Entuity
Entuity gör nätverkshantering till en helt smärtfri process. Deras automatiserade, enhetliga och avancerade lösning ger djup insyn i nätverket, låter IT-personalen fokusera på mer strategiskt viktiga uppgifter och är enkel att integrera i ledande ramverk och nätverksmiljöer.
Cumulus
Cumulus Networks revolutionerar nätverksmarknaden med branschens första kompletta Linux-operativsystem för nätverksmaskinvara. Cumulus Linux är en helt programvarubaserad lösning som ger optimal flexibilitet för moderna datacenter och nätverksmodeller, med ett imponerande ekosystem för maskinvara och lösningar med ett standardoperativsystem – Linux
Big Switch
Big Switch utgår från centrala hyperscale-principer för nätverksdesign och tillämpar dessa på särskilt anpassade produkter för större företag, molnleverantörer och tjänsteleverantörer. Företagets Big Tap Monitoring Fabric är en lösning på instegsnivå för övervakning av befintliga nätverk. Flaggskeppsprodukten Big Cloud Fabric är en SDN-baserad switchstruktur för nya datacentertillämpningar som privata moln, stordata och VDI.
Citrix NetScaler
Citrix NetScaler driftsätts världen över för att optimera, säkra och styra hanteringen av alla företags- och molntjänster och för att ge bästa möjliga användarupplevelse till samtliga användare, inklusive mobila klienter.

NetScaler finns tillgängligt i olika versioner för att tillgodose mängder av affärs-, prestanda- och driftsättningsrelaterade nätverkskrav, inklusive virtuella nätverksarkitekturer.