|

Cloud lösningar

Intel Solutions
Ingen plattform eller tjänsteleverantör kan ensam tillgodose varje enskilt affärskrav.För att kunna hitta de bästa tjänsterna för dina unika utmaningar i verksamheten behöver du därför tillgång till ett maximalt urval av offentliga, privata och hybridbaserade molntjänster.

Med Dell som betrodd partner kan du skapa egna, heltäckande lösningar som kombinerar dina befintliga investeringar med tjänster som levereras via de plattformar och leverantörer du själv har valt:
  • Dell IaaS: Välj IaaS (Infrastructure as a Service), som tillgodoser dina krav optimalt. Känn dig trygg med support från Dell under varje fas i livscykeln för molnet.
  • Dells arbetsbelastningslösningar för IaaS: Få fördelarna med specialdesignade arbetsbelastningslösningar som är förintegrerade och testade för att generera affärsvärde.
  • Dells tjänster för virtuella arbetsplatser: Erbjud flera leveransmodeller och -tekniker till en lägre totalkostnad och ge användarna möjlighet att arbeta när som helst, var som helst. Ta del av Dells tjänster för virtuella arbetsplatser som hanterade VDI-tjänster och Workspace-as-a-Service.

Din Dell-representant kan hjälpa dig att gå igenom dina alternativ och hitta de tjänster som passar bäst för dina behov.


Dell IaaSDells arbetsbelastningslösningar för IaaSDells tjänster för virtuella arbetsplatser
Dell IaaS Dells arbetsbelastningslösningar för IaaSDells tjänster för virtuella arbetsplatser
Välj ur vårt största utbud av IaaS, som innefattar både offentliga och dedikerade IaaS-lösningar.Dra nytta av specifika, kontextbaserade lösningar som är integrerade och testade och utformade för att generera affärsvärde.Erbjud flera leveransmodeller till lägre kostnader och ge användarna möjlighet att arbeta var som helst, när som helst. Ta del av Dells tjänster för virtuella arbetsplatser som hanterade VDI-tjänster och Workspace-as-a-Service.
Mer informationMer informationMer information