|

Datahantering och säkra lagringslösningar

Uppnå optimal datahantering

Vi förändrar prisbilden inom företagslagring

Välj en lagringslösning med ledande teknik, som är lätt att ta i drift och använda och som sparar pengar. Vi hjälper dig att lagra mer data på mindre maskinvara, skydda dina data från nedtid och katastrofer och förbättra produktiviteten i hela organisationen. Våra lagringslösningar är dessutom lätta att bygga ut efter dina tidsramar och verksamhetsbehov.
Vi förändrar prisbilden inom företagslagringVi kan hjälpa dig att implementera rätt datacenter och virtualiseringsstrategier för dina arbetsbelastningar så att du kan få bättre svarstider och sänka den totala ägandekostnaden. Vår flexibla moderna arkitektur omfattar ett brett produktutbud – med allt ifrån lagring och nätverk till servrar, programvara och mycket mer. Bredden i vår teknik ger en viktig fördel jämfört med silobaserade leverantörer som bara arbetar inom ett enda område.
Vår heltäckande lagringsportfölj har den optimala lösningen för just dina behov. Med allt ifrån prestandaoptimerad flashteknik och lagringshöljen med hög densitet till programvarudefinierade lagringslösningar (SDS) och allt däremellan kan vi hjälpa dig att utforma en lösning som är perfekt för din organisations behov.

Moderna lagringsarkitekturer

Moderna lagringsarkitekturerVi utformade våra lagringslösningar från grunden och upp – för virtualiserade miljöer. Vår moderna lagringsarkitektur är skalbar och har inte de begränsningar som förknippas med äldre arkitekturer. Oavsett om du expanderar din befintliga SAN- eller NAS-infrastruktur eller driftsätter SDS-lösningar kan vi hjälpa dig att välja den bästa metoden för ditt datacenter.

Dell Storage-plattformarna i SC-, PS- och MD-serien har stöd för FC- och iSCSI-nätverk med ett antal olika alternativ för prestanda och kapacitet. Våra flexibla programvarudefinierade lösningar och branschledande DAS-produkter gör att du snabbt lägga till utrymme på ett kostnadseffektivt sätt.

Optimera arbetsbelastningarna och sänk den totala ägandekostnaden

Optimera arbetsbelastningarna och sänk den totala ägandekostnadenVi kan hjälpa dig att sänka den totala ägandekostnaden genom att skräddarsy din lagringslösning efter arbetsbelastningens krav. Välj prestandaoptimerade lösningar för dina verksamhetskritiska program och hantera viktiga arbetsbelastningar som t.ex. VDI med våra pris- och prestandaoptimerade lösningar. Vår teknik för automatisk nivåindelning och lastbalansering gör att du kan matcha dina data efter lagringstyp baserat på användning och till och med få prestandaoptimerad flash till samma pris som roterande diskar. Våra lagringslösningar sträcker sig från enklare ansluten lagring och SAN till enhetliga storföretagslösningar. Alla lösningar finns med ett antal enhetsalternativ och programfunktioner så att du enkelt kan optimera kostnad, pris och prestanda.

Kontakta en Dell-representant om du vill ha hjälp med att optimera arbetsbelastningarna i ditt datacenter.

Innovativ programvara optimerar prestandan

Innovativ programvara optimerar prestandanI vårt lagringsutbud ingår innovativa verktyg för lagringshantering, dataskydd och optimering av programprestanda. Vår integrerade systemintelligens sparar tid för administratörer genom att automatisera processer och rapportering. Virtualiseringsstöd i världsklass och genomgående integrering med programvarumiljöer som VMware, Microsoft och Oracle gör lösningarna enklare och skyddar dina data. Minska den tid det tar att återställa data genom att krympa volymerna med deduplicering och datakomprimering, och sänk kapacitetskraven med tunn provisionering, snapshots och replikering.

Optimera prestandan med våra tekniker – t.ex. lastbalanserande algoritmer, automatisk nivåindelning och avancerad övervakning. Få ut mer kapacitet av datacentret med lagringsintelligens som komprimerar data med upp till 93 procent.* Dessutom kan Dells support hjälpa dig att lösa problem snabbare och utan att verksamheten störs.

Heltäckande tjänster

MarknadserfarenheterTack vare vår ledande ställning inom servrar, lagring och nätverk kan Dell erbjuda innovativa lösningar och tjänster för företag av alla storlekar. Vi har ett stort utbud av professionella tjänster som ger enklare utvärdering, utformning och implementering av dina lagringssystem. Vi har också tjänster som kan hjälpa dig att hantera och underhålla din IT-miljö och tjänster som kan hjälpa dig att övergå från en plattform till en annan.
Dells supporttjänster hjälper dig att öka produktiviteten samtidigt som du minskar bördan för IT-administratörerna. Kunder som har PS- och MD-serien från Dell Storage kan dra nytta av Dell ProSupport Plus, medan kunder som har SC-serien får tillgång till Dell Copilot Support, som har haft ett kundnöjdhetsvärde på 94 procent sju år i rad**.

Lär dig hur Dell ProSupport kan förenkla lagringshanteringen för dig.

∗ Källa: Dells interna tester från augusti 2015. Bästa resultat för programdata med Microsoft SQL. Kundens resultat kan variera beroende på tillämpning och konfiguration.
∗∗ Resultaten baseras på Dells interna analys av online- och telefonundersökningar om kundnöjdhet för åren 2009–2015.