|

Systemhantering för slutanvändaren

Världens mest hanterbara system

På Dell bygger vi våra system i företagsklass med unika funktioner som gör att hanteringen av våra datorer och surfplattor gör personalen mer produktiv eftersom de behöver lägga mindre tid på IT. Dell erbjuder ett stort antal lösningar för systemhantering inklusive våra unika Intel® vPro™-tillägg, kostnadsfria verktyg för automatisering med Dell Client Command Suite och Dell KACE-enheter för systemhantering.

För att lyckas med hantering av informationssystem i dag måste du klara ett växande antal slutpunkter på många olika platser med samma eller minskande budget. När datorerna blir äldre orsakar de IT-problem och den totala ägandekostnaden ökar. Kostnaden för att hålla personalens datorer uppdaterade och samtidigt åtgärda fel med maskinvara eller programvara ökar. För varje 950 dollar ett företag lägger på ett nytt system kan det kosta mer än 2 400 dollar i support under en treårig livscykel. Efter fyra år kräver oftast produktivitetsbortfallet och underhållskostnaderna att datorerna byts ut. Dell har insett det här. Vi hjälper dig med att maximera systemens livslängd så att du får ut så mycket som möjligt av det du redan har.

Med effektiv slutpunktshantering och effektivt slutpunktsskydd kan du spara tid och pengar, minska säkerhetsriskerna och öka kompatibiliteten. Dell KACE K1000 och KACE K2000 Systems Management Appliance, OpenManage™-portföljen, Dell Client Command Suite och Dell Services integreras sömlöst och kostnadseffektivt i din miljö. Dra nytta av följande fördelar:
  • Hantera IT-system effektivt (inklusive datorer med andra operativsystem än Windows) genom att göra vanliga uppgifter smidigare och automatiska.
  • Kontroll, kontinuerlig inventering och heltäckande övervakning – för både maskinvara och programvara – för alla enheter som är anslutna till miljön. Dell hanterar datorer, servrar, routrar, switchar, skrivare och mycket mer för effektiv IT-resurshantering (ITAM), inklusive information om maskinvarugarantier för Dells datorer.
  • Optimera hanteringen av programvarutillgångar med komplett programvaruinventering, användningsmätning och licensavstämning.
  • Minska säkerhetsriskerna med genomsökning och uppdatering så att standardkonfigurationerna följs. Skydda miljön från skadliga system genom att koppla från dem och uppdatera dem, och skydda företagets data på försvunna eller stulna enheter genom att fjärradera hårddisken.
  • Driftsätt system snabbt och migrera till de senaste versionerna av operativsystemen med minimal inverkan på schema och budget.
  • Uppdatera dina system med senaste BIOS, drivrutiner och firmware.
  • Använd fjärrhanteringsfunktioner från en enhet till många. Med Dell Intel vPro-tillägg kan du uppdatera alla system på en gång till och med om de är avstängda.
  • Spara mer energi med fasta energisparprofiler.
Kontakta en Dell-expert om du vill veta mer om hur du kan få snabbare driftsättning, bättre övervakning och enklare uppdateringar med Dells lösningar för slutpunktshantering och KACE-enheter för systemhantering.

Mer information finns i resursbiblioteket.
Kontakta en Dell-expert