|

PowerEdge FX-arkitektur

Omdefiniera datacentrets flexibilitet med mjukvarudefinierad modulbaserad infrastruktur.

Kombinera effektiv hantering med flexibla IT-byggstenar bestående av servrar, lagring och nätverkshantering för att optimera både för moderna och äldre arbetsbelastningar.
Omdefiniera datacentrets flexibilitet med mjukvarudefinierad modulbaserad infrastruktur. Gå från ett traditionellt datacenter till ett mjukvarudefinierat och öka effektiviteten med FX2-chassit som delar kylning, strömförsörjning, nätverkshantering och PCI-expansionsplatser med de olika FX-server och -lagringskomponenter som kopplas in i chassit. Genom att kombinera FX-arkitekturens olika moduler kan du snabbt driftsätta exakt de resurser för databearbetning, lagring och nätverk som passar bäst för verksamhetens behov. 
Möjligheten att snabbt driftsätta och omdirigera resurser gör att du kan skapa en dynamisk, arbetsbelastningsoptimerad och modulbaserad infrastruktur som ökar datacentrets flexibilitet och gör det möjligt att ligga steget före konkurrenterna.Arbetsbelastningsoptimering

Anpassa enkelt infrastrukturen till arbetsbelastningen med små databearbetnings- och lagringsmoduler. Gå från mikroservrar med en sockel till servrar med hög prestanda och fyra socklar och lägg till massor av DAS-kapacitet i ett enda 2U-rackchassi, så kan du skräddarsy datacentret med exakt den bearbetningskraft som behövs för uppgiften. Sänk totalkostnaderna och förbättra prestandan hos arbetsbelastningarna genom att implementera en IT-infrastruktur med oöverträffad densitet.  Arbetsbelastningsoptimering

FX-arkitekturen gör det möjligt att använda det lagringsformat som passar just dina behov – SAN, DAS eller mjukvarudefinierad — inklusive direktanslutna FX-lagringsblock i chassit.
 

Datacentereffektivitet

 DatacentereffektivitetMed FX kan du skala arbetsbelastningen på begäran och lägga till fler resurser stegvis utan att behöva ta kostnaden och ineffektiviteten i överkapacitet – och vara redo för moderna arbetsbelastningar. En hel portfölj med FX-komponenter – från mikroservrar till servrar med fyra socklar plus en kompakt direktansluten lagringskomponent med 16 diskar – erbjuder en fenomenal flexibilitet i infrastrukturen och inkluderar miljöer för virtualisering med tät densitet eller skalbar Hadoop för Big Data-analysering.
IO-aggregatormoduler som tillval kan spara både tid och pengar genom att förenkla kabeldragningen, förbättra det horisontella trafikflödet i chassit och möjliggöra enkel LAN/SAN-konvergens.
 

Förenklad hantering

Effektivisera hanteringen av din modulbaserade infrastruktur med Dell EMC OpenManage. Förenkla skapandet och hanteringen av datacenter genom att kombinera systemhantering och hypervisorintegrering på företagsnivå med modulbaserad infrastruktur. Säkerställ en konsekvent hantering och behåll den hanteringsmetod som passar ditt datacenter och personal – hantera på servernivå, chassinivå eller racknivå.  Förenklad hantering
Dessutom kan du driftsätta och tillhandahålla dina servrar snabbare och automatisera den dagliga driften med agentfri livscykelhantering via Dell EMC:s integrerade styrenhet för fjärråtkomst (iDRAC) med Lifecycle controller (livscykelstyrenhet) och Dell EMC:s styrenhet för chassihantering (CMC).