Hjälp mig att välja: Mobilt bredband

 
Var uppkopplad i princip var som helst.

Till skillnad från trådlösa kort som kräver WiFi-routrar, lokala nätverk eller anslutningspunkter för att ansluta till Internet ger ett mobilt bredband trådlös åtkomst direkt genom mobiltelefonnätverk med en hämtningshastighet på upp till 42 Mbit/s, vilket är ungefär samma hastighet som med en fast anslutning. Dell NetReady är framtaget för att anslutas via ett SIM-kort var som helst inom Europa där det finns mobiltäckning.

Den mobila bredbandslösningen Dell NetReady har ett inbyggt kort för mobilt bredband, integrerad antenn, integrerat SIM-kort och den förinstallerade programvaran för anslutningshantering för Dell NetReady. Erbjuder den en bekväm allt-i-ett-lösning och ger den prestandafördelar jämfört med externa bredbandsenheter.

Tjänsten Dell NetReady är en tjänst som du betalar för efter behov med unika data-/tidsplaner från bara 30 minuter upp till en månad utan roamingavgifter. Du behöver varken binda dig eller prenumerera för att använda tjänsten. Mer information finns på www.dell.se/netready