|

Nätverkslösningar

Ditt nätverk. Din vision. Dina villkor.
Dagens program kräver ett nytt sätt att tänka när det gäller nätverksarkitektur. Med Dell EMC Networking-lösningar, som är baserade på öppna standarder, slipper du förlegade, tillverkarspecifika metoder. I stället får du kontroll över nätverkets framtid och kan öka prestandan och sänka kostnader – samtidigt som du är tillräckligt flexibel för att börja använda nya tekniker.

SDNFör ditt datacenter innebär det att du får kraftfulla möjligheter att virtualisera och konvergera infrastruktur och tjänster med flexibla plattformar, stöd för flera vägar till SDN (mjukvarudefinierad nätverkshantering) samt friheten att välja bland flera öppna operativsystem från både Dell EMC och utvalda externa partners. Vi kan göra samma sak för ditt nätverk som vi gjorde med servrar med öppna standarder: eliminera leverantörslåsning och låta dig förnya när det passar dig, med support i världsklass längs vägen. Ta en titt på det här informationsdokumentet och se hur Dell EMC:s strategi för öppen nätverkshantering kan förändra din verksamhet radikalt.

Öppna, smidiga och flexibla switchlösningar
Öppna, smidiga och flexibla switchlösningarBörja enkelt och bygg ut i takt med att du växer med öppna, kompakta switchar. Driftsätt bandbredden du behöver idag – 1, 10, 25, 40, 50 eller 100 GbE – och konfigurera om när arbetsbelastningen kräver det. Dessutom väljer du operativsystem och programvara för nätverket, för större flexibilitet. Vårt utökade utbud av switchar och samarbeten gör det enkelt att implementera en öppen nätverkshantering för datacentret.

Movement Mortgage förbättrar säkerheten och nätverksprestandan
Movement Mortgage förbättrar säkerheten och nätverksprestandanMovement Mortgage behövde höja nätverkssäkerheten och hitta ett bättre sätt att hantera tillväxten. Tack vare nätverkshantering och support från Dell EMC kan de nu skydda känsliga ekonomiska uppgifter och hålla jämna steg med den snabba tillväxten. ”Vår personal kommer åt molnbaserade program som låneprogramvara på ett säkert sätt tack vare teknik och brandväggar från Dell EMC Networking och SonicWall” säger Kelly Williams, Finance Director of Operations. Titta på den här videon om du vill veta mer om Movement Mortgages nätverkslösning från Dell EMC.

Kontakta en Dell EMC-expert om du vill veta mer om vad vi kan göra för din nätverksmiljö.