|

Nätverkslösningar

Ditt nätverk. Din vision. Dina villkor.

Dagens program kräver ett nytt sätt att tänka när det gäller nätverksarkitektur. Med Dell Networking-lösningar, som är baserade på öppna standarder, slipper du förlegade, tillverkarspecifika metoder. I stället får du kontroll över nätverkets framtid och kan på så sätt öka prestandan och sänka kostnader – samtidigt som du är tillräckligt flexibel för att börja använda nya innovationer.

Ditt nätverk. Din vision. Dina villkor.För ditt datacenter innebär det att du får kraftfulla möjligheter att virtualisera och konvergera infrastruktur och tjänster med flexibla plattformar, stöd för flera vägar till SDN (Software-Defined Networking) samt friheten att välja bland öppna operativsystem. Vi kan göra samma sak för ditt nätverk som vi gjorde med servrar med öppna standarder: eliminera leverantörslåsning och låta dig förnya när det passar dig, med support i världsklass längs vägen. Ta en titt på det här informationsdokumentet och se hur Dells strategi för öppen nätverkshantering kan förändra din verksamhet radikalt.

Öppna, smidiga och flexibla switchlösningar
Öppna, smidiga och flexibla switchlösningarBörja enkelt och bygg ut i takt med att du växer med öppna, kompakta switchar. Driftsätt bandbredden du behöver idag – 1, 10, 25, 40, 50 eller 100 GbE – och konfigurera om när arbetsbelastningen kräver det. Dessutom väljer du operativsystem och programvara för nätverket, för större flexibilitet. Vårt utökade utbud av switchar och samarbeten gör det enkelt att implementera en öppen nätverkshantering för datacentret.

Lägg grunden till ett framtidssäkrat nätverk
Lägg grunden till ett framtidssäkrat nätverkEtt modernt nätverk utvecklas i takt med organisationen. Dell hjälper dig att lägga grunden till en öppen nätverkshanteringsmiljö med programvarudefinierade lösningar som utnyttjar öppna källor och standardbaserade verktyg och program.

Titta på den här videon om du vill veta mer om hur ett öppet nätverk kan uppfylla dina unika krav.Bronto Software väljer Dell Networking-lösningar
Bronto Software väljer Dell Networking-lösningarNär Bronto Software inte kunde få den prestanda och elasticitet som de ville ha av sin dåvarande nätverkshanteringsleverantör bytte de till en Dell Networking-lösning för att få snabbare och bättre prestanda för sina kunders dataanalyser. Förändringen gjorde även Bronto bättre rustade inför framtiden. ”När vi rör oss in på det programvarudefinierade nätverkshanteringsområdet ... kommer vi kunna gå rätt in på en programvarudefinierad nätverkshanteringsplattform med maskinvara från Dell”, säger Doug Hairfield, chef för systemteknik.

Titta på den här videon om du vill veta mer om Bronto Softwares nätverkshanteringslösning från Dell.


Kontakta en Dell-expert
om du vill veta mer om vad vi kan göra för din nätverksmiljö.


* The Future of Data Center Network Switches Looks ’Brite’ (Framtiden för nätverksswitchar för datacenter ser ljus ut) – Gartner-rapport, 1 december 2014. Så kallade ”brite box”-switchar, som erbjuder en hybrid mellan traditionella switchar och ”white box”-switchar, kommer enligt Gartner att tilltala en bredare kundbas eftersom kapitalkostnaderna kan minskas med 25 till 65 procent jämfört med traditionella switchar. Nuvarande och förväntat prisläge ligger på 150 till 300 USD per 10 Gbit/s ToR-port, inklusive programvara, enligt rapporten.
1 Dell Networking Z9100-switchen erbjuder 14 gånger större täthet än Cisco Nexus 7710-switchen, baserat på Dells interna analys i december 2014.
2 Baserat på en intern studie på Dell där manuell och automatiserad design och installation av Dell-switchar jämfördes.