|

PC as a Service (PCaaS)

PCaaS

Minska kostnaderna och arbetsinsatsen för IT-hanteringen


PCaaS (PC as a Service) är en heltäckande lösning för maskinvara, programvara, livscykeltjänster och finansiering. Tack vare Dell Financial Services får du ett förutsägbart pris per användare och månad.
*

Med hjälp av våra flexibla finansierings- och uppgraderingserbjudanden har din IT-avdelning alltid tillgång till allt de behöver, när de behöver det. Vi strävar efter att dina slutanvändare ska bli engagerade i arbetet och mer produktiva.*

Vi utser till och med en ansvarig tjänsteleverantör som blir din kontaktperson under datorns hela livscykel.

Tack vare Dells PCaaS (PC as a Service) får du tillgång till tillförlitliga och högpresterande system, verktyg och teknisk support från experter inom området. Minska kostnaderna och arbetsinsatsen för IT-hanteringen, så kan din IT-avdelning fokusera på att omvandla och driva affärsverksamheten framåt.

Genom att övergå till en modell där du endast betalar för faktisk förbrukning får du tillgång till följande fördelar:

  • Effektiv budgetplanering
  • Effektiv hantering av beräkningskraft
  • Alltid tillgång till den senaste tekniken
  • Flexibla finansieringsalternativ som uppfyller företagets behov*
  • Teknik som är skräddarsydd efter hur slutanvändarna vill och måste jobba

Mer information om PCaaS får du av din försäljningsrepresentant


Prisexempel
-----------------------------------------------
Prisexempel
Läs mer om intressanta PCaaS-konfigurationer och prissättning.

Tillhörande videoklipp (På engelska)

Dell PCaaS (PC as a Service) + Microsoft Windows 10
Maskinvara
MaskinvaraDell erbjuder ett brett utbud av system som passar din arbetsstyrka så att du kan skräddarsy hur din personal vill och behöver arbeta – från kraftfulla workstation-datorer till ultralätta bärbara datorer och allt däremellan, inklusive skärmar och tillbehör. Du kan välja från det senaste utbudet av stationära Dell OptiPlex-datorer, bärbara Latitude- och XPS-datorer samt Dell Precision workstation-datorer.
Programvara för säkerhet och inventariehantering
ProgramvaraFörbättra din Dell-upplevelse med den senaste programvaran som utformats för att skydda, säkra och hantera din investering, inklusive Dell Endpoint Security Suite Enterprise, VMWare Airwatch och Absolute DDS.
Teknik och verktyg
Teknik och verktygExklusiv teknik och verktyg från Dell hjälper dig att automatisera, felsöka och lösa systemproblem snabbare. ImageAssist, SupportAssist, TechDirect-självbetjäningsportal och Dell Client Command Suite är alla tillgängliga för att hjälpa dig att spara tid med hjälp av världens mest hanterbara klientenheter.
Livscykeltjänster
LivscykeltjänsterVälj rätt servicenivå för ditt företagsbehov. Från driftsättning, till support, till återvinning finns Dell finns där – varje prisbelönt steg på vägen för att göra installationen så smidig som möjligt.
  • ProDeploy Client Suite hjälper dig att driftsätta datorer snabbare, med mindre ansträngning och bättre kontroll. Du kan lita på att Dells experter och partners tar hand om allt från projektledning till planering, konfiguration och integrering.
  • Supporttjänsterna innefattar ett antal alternativ, inklusive ProSupport och ProSupport Plus, för att tillgodose alla dina behov inklusive prioriterad tillgång till expertsupport och proaktiv övervakning för automatiskt problemförebyggande och upplösning.
  • Återvinningstjänster tar bort använd datorutrustning på ett säkert och miljövänligt sätt.
Flexibla finansieringsalternativ via Dell Financial Services*
Dell Financial ServicesFlexibel finansiering och uppgraderingsalternativ efter halva tiden finns tillgängliga för att säkra att du har allt du behöver, när du behöver det, för att hålla slutanvändare uppkopplade och produktiva.*
PCaaS Services Delivery Manager
PCaaS Services Delivery ManagerEn PCaaS Service Delivery Manager är din enda kontaktpunkt under datorns hela livscykel och hjälper till att effektivisera kommunikationen och ge fortlöpande uppdateringar för projektet.

Mer information om PC as a Service får du av din försäljningsrepresentant.