|

Produkter och tjänster

Hög prestanda, inbäddad hantering, energieffektivitet – något som din serverlösning bör ge och mer därtill. Oavsett om du lägger till en enstaka server eller flera rack, eller går över till molnet, får du innovativa funktioner för IT-effektivitet och kostnadsbesparingar med Dells breda utbud av servrar.

Vårt serverutbud
PowerEdge-servrarna från Dell har en stor mängd funktioner och egenskaper som passar för små och stora företag, tekniska lösningar och arbetsbelastningar.

Rack
Våra servrar i R-serien har en rackoptimerad design som ger förbättrad rackdensitet på medelstora och stora företag.

Tornservrar
Våra servrar i T-serien är tornplattformar som är idealiska för fjärranslutna kontor och små till medelstora företag.

Delad infrastruktur
I servrar för delad infrastruktur kan komponenterna dela resurser som strömförsörjnings-, nätverks- och lagringsenheter i syfte att minska komplexiteten och få en effektivare densitet, strömförbrukning och flexibilitet. I vår portfölj för delad infrastruktur ingår:
  • PowerEdge VRTX: En konvergerad IT-plattform med enorm kapacitet i tornformat och med en akustik som lämpar sig för kontor – idealiskt för fjärranslutna kontor och filialer.
  • PowerEdge M-blad: Bladservrar som har en optimerad minnesdensitet och enastående prestanda och som inte kompromissar när det gäller funktioner i storföretagsklass. Vår optimala blandning av densitet, prestanda, effektivitet och skalbarhet är perfekt för betungande arbetsbelastningar som e-post, databaser och virtuella miljöer.
  • PowerEdge C-blad: Bladservrar som är optimerade för distribuerade arbetsbelastningar, storskaliga tillämpningar och molnmiljöer som Hadoop och annan datoranvändning som kräver hög prestanda. De här systemen har en utmärkt densitet för noder och direktansluten lagring (DAS), och eftersom de är rackbaserade är de enklare att byta ut och kräver en mindre investering initialt.
  • PowerEdge M1000e: Bladsystem som är avsedda för stora datacenter som kräver maximal densitet, effektivitet och hanterbarhet. Med sitt stora utbud av noder och tillval ger de omfattande möjligheter att bygga ut datacentret.
Vill du ha mer information? Tala med en Dell-expert om du vill veta mer om hur våra serverinnovationer kan hjälpa dig att förvandla ditt datacenter.