|

Rackservrar

PowerEdge-rackservrar: Prestanda, effektivitet, mångsidighet

Vi förstår att programkörning är livsnerven i din verksamhet. Din IT-infrastruktur måste kunna anpassa sig till ett föränderligt landskap som påverkas av faktorer som efterfrågan från användare, datatillväxt, säkerhet och regelefterlevnad. Dell PowerEdge-rackservrar ger den prestanda, effektivitet och mångsidighet som du behöver för att skala upp smartare, sköta hanteringen mer effektivt och ha en snabbare innovationstakt.

Snabbare bearbetning av arbetsbelastningar
Förbättra dina virtualiseringsmiljöer, öka programhastigheten och utöka kapaciteten för datoranvändning med hög prestanda i din IT-miljö. Alla PowerEdge-rackservrar ger fininställd prestanda eftersom de har utformats med en noga avvägd balans mellan minne, I/O och interna lagringsalternativ. Våra rackservrar hjälper dig att öka hastigheten för dina arbetsbelastningar med hög densitet, mycket flexibla alternativ för intern flashlagring, utökat stöd för GPU- och acceleratorkort och de senaste processorerna från Intel.

Hanteringseffektivitet
Med PowerEdge-rackservrar kan du dra nytta av vår innovativa agentfria hantering. Tack vare intelligensen i vår kraftfulla iDRAC (Integrated Dell Remote Access Controller) med Lifecycle Controller inbäddad direkt i varje server, kan våra systemhanteringsfunktioner hjälpa dig att driftsätta, övervaka, hantera och underhålla servrar på ett enklare sätt under hela deras livscykel, med mycket bättre automatisering och användarvänlighet.

Dessutom blir systemhanteringen enklare än någonsin med våra rackservrar av nästa generation, med funktioner som:
  • Zero Touch-driftsättning som automatiskt hämtar fördefinierade konfigurationsinställningar och tillämpar dem på servrar i fabrikstillstånd
  • iDRAC Direct för snabba, lokala serverdriftsättningar
  • OpenManage Mobile för fjärråtkomst dygnet runt från din smarta enhet
Mångsidiga plattformar
Nu kan du enkelt tillhandahålla affärsinformation i dagens realtidsmiljö. Med PowerEdge-rackservrar kan du flexibelt välja servrar med rätt storlek för din specifika IT-verksamhet och dina program. De har en skalbar design som gör att du kan utöka driftskapaciteten samtidigt som du behåller den infrastruktur som du investerat i initialt.

Mer information om våra PowerEdge-rackservrar finner du här .Om du vill veta mer om vilka rackservrar som passar för just ditt företag kan du vända dig till en Dell-expert.