|

PowerEdge-tornservrar

PowerEdge-tornservrar

Effektivisera IT så att du får bättre affärs- och organisationsrelaterade resultat. Nästa generations PowerEdge-tornservrar ger valuta för pengarna oavsett skala, på allt från mindre kontor/hemmakontor som vill bli mer organiserade och produktiva till större företag och organisationer som kräver topprestanda och en stor intern lagringskapacitet. Våra kundinspirerade modeller har innovationer när det gäller prestanda och utbyggbarhet som gör att du får jobbet gjort idag och kan växa i framtiden. 

Prestanda
Alla PowerEdge-tornservrar ger fininställd prestanda eftersom de utformats med en noga avvägd balans mellan minne, I/O och interna lagringsalternativ. Det betyder att de ger snabbare svarstider och kan hantera en större mängd transaktioner. Faktum är att vår senaste generations T630-tornserver låter dig accelerera programprestandan, lagra ännu mer data internt, uppnå snabbare I/O-hastigheter och till och med få en mer kostnadseffektiv grafikrendering för datorstödd ritteknik (CAD) och högpresterande datorsystem (HPC).

Effektivitet
Med förenklad och automatiserad systemhantering uppnår du större effektivitet. Med PowerEdge-tornservrar får du intuitiva systemhanteringsfunktioner som hjälper dig att enklare driftsätta, övervaka, hantera och underhålla servrarna under hela deras livscykel, med mycket bättre automatisering och användarvänlighet. Dessutom blir systemhanteringen enklare än någonsin med våra tornservrar av nästa generation, med funktioner som:

  • iDRAC Direct för snabba, lokala serverdriftsättningar
  • OpenManage Mobile för fjärråtkomst dygnet runt från din smarta enhet

Mångsidighet
Flexibiliteten när det gäller att konfigurera PowerEdge-tornservrarna gör dem mycket anpassningsbara, så du kan skräddarsy konfigurationerna efter de specifika krav som dina program eller virtualiserade arbetsbelastningar ställer. Dessutom har de en intern utbyggbarhet som gör att de kan växa med tiden och i din takt, så du får ett utmärkt investeringsskydd med en lägre total ägandekostnad och en bättre investeringsavkastning.

Mer information om våra PowerEdge-tornservrar finner du här. Om du vill veta mer om vilka tornservrar som passar för just ditt företag kan du vända dig till en Dell-expert.